Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Chocoloco jen pro svou ne; kupuju veci pro maleho a setrim na darky na vanoce, ale to necim, jestli neni brano jako pro mou potrebu
i kdyz je to pro jine. Zase nemuzu kupovat darky z penez, co mi da on, ze?
Zakladatelko, někteým mužům se nechce přemýšlet co koupit, zdá se jim to zbytečné. Třeba to viděl doma, že si nedávají dárky.
Anonymní a proč by jsi nemohla?? Jsou to VAŠE peníze. Nikoli jen jeho.
Ze zákona mají manželé nárok an stejnou životní úroveň.
@mojmira je to mozne, ale jak se mu nemuze chtit premyslet o darku pro svou zenu? U ostatnich s tim problem nema.
@Anonymní píše:
@Chocoloco jen pro svou ne; kupuju veci pro maleho a setrim na darky na vanoce, ale to necim, jestli neni brano jako pro mou potrebui kdyz je to pro jine. Zase nemuzu kupovat darky z penez, co mi da on, ze?
A proc ne? Ja tohle nejak nechapu.My mame penize spolecne a v momente, kdy pristanou na nasem spolecnem uctu neresime, kolik kdo prinesl, nebo za co kdo utraci.Oba vychazime z toho, ze jsme si vzali inteligentniho a financne gramotneho cloveka, ktereho neni treba hlidat a pridelovat mu penize at uz na domacnost, nebo jako kapesne.
Příspěvek upraven 03.08.14 v 11:27
Jasně já to beru tak..I když to měl v rodině, tak je to ale i slušnost. Když máš narozeniny a tak..Takže jak píše@Burj Chalifa je to i sobeckost. Záleží nakolik ti to vadí a jak ti to dál vadit bude. Protože tohle se moc němění…
@Chocoloco tak asi mame problem oba, to je proto, ze tak nepremyslime od zacatku a bude pro me tezke toho „psa“ preucit.
@Andy27 vim, ze na vsnoce to bude v poradku, ale je s nami i sedmnactilety syn z predchoziho vztahu, tak mozna, kdyby nebyl, nekupuje nic ani na vanoce.
@Anonymní píše:
@Andy27 vim, ze na vsnoce to bude v poradku, ale je s nami i sedmnactilety syn z predchoziho vztahu, tak mozna, kdyby nebyl, nekupuje nic ani na vanoce.
jehovisti nebo sobci.
@Anonymní píše:
A neni nahodou manzel o dost starsi? Nepristupuje k tobe do urcite miry protektorsky? Jako ze jsi mladsi a musi „hlidat“ tve hospodareni s penezi..
@Anonymní píše:
@Burj Chalifa u nej spis to druhe
Zeptám se - není náhodou jedináček?
A mas ho pouze pro svou potrebu? Urcite ne.