Manžel si nechce dávat dárky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2202
3.8.14 11:01
@Anonymní píše:
@xstrasilka on na to ale byl, jeste minuly rok, sice to bylo stylem- pojd si vybrat neco na rozeniny, ale alespon to. Letos me to hodne zamrzelo, tedsila jsem se, co vymysli a ono nic.

Tak to mě manžel říct, ať si jdu něco vybrat, tak bych nevěděla, já na nákupy moc nejsem. Teda občas mě něco napadne, co bych chtěla, ale málokdy.
Hmm, tak to je divný, že dřív jste to měli takhle a najednou obrátil a nic, kdyby se aspoň zeptal, co chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.14 11:01

@Chocoloco asi tak :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.8.14 11:02

@xstrasilka nic, ani tuk :(

• Citovat
  • Upravit
20840
3.8.14 11:03

Alchien ale přece nejde jen o to, že vás dva s manželem to nebere.

Máte dvě malé holky - jak si váží manžel tebe, tak budou jednou ony požadovat, aby si jejich partner vážil jich.
Dárky jsou taky o překvapení toho druhého, vážení si ho, vymýšlení a plánování, ocenenění všechno, co dotyčný pro rodinu dělá. Je to způsob jak vyjádřit, že nám an druhých záleží.

Podle mě by se neměly narozeniny rodičů přecházet a všechna energie (a finance) investovat do dětí. Nedělá to dobrotu. Ony to vidí a bude pro ně vše automatika, nenaučí se dávat.
Naši na každé narozeniny i v rodině aspoň kreslí obrázek s něčím, co má oslavenec rád. A samozřejmě popřejou aspoň po telefonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.14 11:06

@Novire presne, to je moje rec, jak se k sobe budeme chovat, ten maly to uvidi a nese si to do budoucna, jak se muz chova k zene.

• Citovat
  • Upravit
36504
3.8.14 11:06
@Anonymní píše:
Mně je to taky lito, ze si prostě nenajde jednou v roce čas na dárek pro svoji manželku, nebo se nezepta, je to opravdu smutne.

Sobeček, sobec, líný, smutně věcný :,(
A ještě smutnější a ponižující je tyto věci naznačovat a tak nějak si o ně říkat. Kdyby jen milá maličkost. I ta značí, že někomu stojím za to, aby na mě myslel.

Příspěvek upraven 03.08.14 v 11:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.14 11:07

Stejne je ale zvlastni, ze na Vanoce tento problem nikdy nebyl, nechapu, cim to muze byt.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.8.14 11:08

@Burj Chalifa i tak ho mam porad rada :hug:

• Citovat
  • Upravit
36504
3.8.14 11:08
@Anonymní píše:
@Burj Chalifa i tak ho mam porad rada :hug:

ale bolí to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.14 11:11

Ach jo, nasadily jste mi brouka do hlavy, jak to mam udelat, aby mu to docvaklo, nedelal ze me zenskou na prachy a jak mu rict, kdyz chci penize? Nikdy jsem to nedelala automaticky a rekla jsem mu, az kdyz jsem OPRAVDU potrebovala, do te doby jsem to vzdy nejak udelala. Chtela bych si treba koupit nejake obleceni, zajit si na kosmetiku, do toho setrim na vanoce, protoze to je vzdycky smrst a kupuju prubezne veci malemu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.8.14 11:11
  • Citovat
  • Upravit
6257
3.8.14 11:14

Tenhle problém jsem měla s ex, narozeniny..nic k vánocům si taky nechtěl nic dávat..Hrozně mě to mrzelo, na výročí si taky nevzpoměl a ani nic nekoupil.Ale oni si ani v rodině nic nedávaly, moc jsem to nepochopila. Nejsem nějak na dárky ale chybělo mi dostat třeba maličkost a tak… :roll: Hodně to zamrzí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
3.8.14 11:18
@Anonymní píše:
Ach jo, nasadily jste mi brouka do hlavy, jak to mam udelat, aby mu to docvaklo, nedelal ze me zenskou na prachy a jak mu rict, kdyz chci penize? Nikdy jsem to nedelala automaticky a rekla jsem mu, az kdyz jsem OPRAVDU potrebovala, do te doby jsem to vzdy nejak udelala. Chtela bych si treba koupit nejake obleceni, zajit si na kosmetiku, do toho setrim na vanoce, protoze to je vzdycky smrst a kupuju prubezne veci malemu.

Jadrem pudla a nespokojenosti bude to, ze te drzi odstrizenou od rodinnych financi a darek je jen zastupnym problemem.Jako manzelka mas narok na stejnou zivotni uroven a pokud tedy nesetrite kazdou korunu, mela bys mit i ty urcitou financni castku pro svou osobni potrebu, u ktere se nebudes nikomu zpovidat, za co jsi ji utratila.
Mluvit, mluvit, mluvit-jina rada neni, jen se obavam, ze stareho psa novym kouskum nenaucis a zmenit zajety, rozumej pro manzela vyhodny :), system nebude jednoduche.

Příspěvek upraven 03.08.14 v 11:18

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

@Andy27 tak asi je jich takovych vic na svete. Ja vim, ze by se o nas postaral a stara, takze mozna resim hlouposti, ale jak pises, hodne to zamrzi. U tveho ex to ale bylo v jeho rodine, mel to tak naucene, v rodine meho msnzela to je obracene, vzdy si vzpomene. Akorat jsksi zapomnel na me :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

@Chocoloco ale on bude oponovat tim, ze mam ten rodicak

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení