Kašle na nás manžel?

Anonymní
3.8.14 07:27

kašle na nás manžel?

Ahoj holky, potrebuju vedet, jestli mam poboureny hormony (coz dle me ne, netrpim na to) nebo mam pravdu.

Mam pred porodem. Jsem uz asi 2 mesice u rodicu, hrozi mi predcasny porod, lezela jsem i v nemocnici. U rodicu jsem proto, ze musim lezet, ale mam jeste maleho syna, tak mi mamka pomaha.

S manzelem se moc nevidime, kdyz je v praci, tak konci pozde a jede domu, ale to je dost maleko, tak se stavi jen na otocku, nebo vubec. Nemam mu to za zle, ale furt mi vycita, ze nemam o nic zajem, ze vse zarizuje on. Nezarizuje nic. Chodi jen do prace. Ma ji narocnou, tak to chapu.

Ale ted k veci. Pro mimco nemame ani pokojicek. A manzel ma ted dovolenou a vite co? Misto toho, aby vzal me a syna domu a neco tam delal a zaroven byl s nama, tak pomaha na baraku svymu kamosovi. Vzal si kvuli tomu uz od stredy dovolenou a na nas kasle, ani se neozve za cely den skoro. A to ten kamos ma barak kousek od mych rodicu :roll: obcas mi napise, jak je to bez nas tezky, hrozny, jak to nezvlada, jak je na dne. Pritom se tady ani na blbej obed nestavi.

Fakt me to dost mrzi.

Chtela jsem se jen vypsat a nazory uvitam. Omlouvam se, jestli je to zmatene napsany, mam fakt nervy z toho :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6869
3.8.14 07:30

:hug: někdy prostě chlapům nerozumíme a oni nám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
3.8.14 07:32

Chlapi jsou natvrdlý, nezbývá než mu říct co máš na srdci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11037
3.8.14 07:33

Tak mu to napiš, ať se staví na ten oběd a všechno si vyříkejte. Musíš mu sama říct, co od něj očekáváš, muži neumí číst myšlenky, co a jak bys chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
3.8.14 07:49
@bejbyn píše:
Tak mu to napiš, ať se staví na ten oběd a všechno si vyříkejte. Musíš mu sama říct, co od něj očekáváš, muži neumí číst myšlenky, co a jak bys chtěla.

Asi tak. Proč mu to neřekneš, že je potřeba některé věci udělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
3.8.14 08:00

Tak podle.me na hormony trpis. :-P ja vim ze jsi jeho zena a cekas jeho druhe dite ale. treba si dovolenou predstavuje jinak nezbyt doma a starat se o tebe a syne. Ja vim zni to hnusne ale treba bwre pomoc na baraku jako oddych od prace
Pokud se ti to nelibi tam vem telefon a zavolej mu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.14 08:06

On to ale vsechno vi. A je mu to jedno. Syna za ty 2 mesice videl asi 3× a to vzdy tak 10 minut. Pak mi nada, ze nemam o nic zajem a je to. V sobotu jsme meli jit jako rodina na jednu slavnost u nas na dedine, on byl radeji zadarmo u kamosa. Pak mi vycte, ze je celej den hlady. Pritom byl pozvanej na obed.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.8.14 08:11
@jenny.fields píše:
Asi tak. Proč mu to neřekneš, že je potřeba některé věci udělat?

Rikam mu to furt dokola. Nemam ani postel pro mimco, ani deku, nic. Jen veci do porodnice, ktery jsem si dle nej uminute vydupala. Ma furt na vse cas a to nemluvim o tom, ze topime drevem a doma nemame jeste ani trisku. Je to podle me hrozne nezodpovedny. Zima za dverma a my nemame nic nachystany. Jako on je dric, to se musi nechat, jen kdyby nekdy byl trosku zodpovednej a radeji sel do lesa pro drevo, nebo cokoliv, ale ne, on se radejhj udre u kamarada :roll:

• Citovat
  • Upravit
27259
3.8.14 08:17

A takovej byl vždycky? Teď opravdu upřímně dítě jste chtěli oba stejně a nebo (teď si sáhni do svědomí) jsi ho chtěla trochu víc ty?
Problém s věcma ni mimino bych neviděla, však už jedno dítě máte ne? Všechno lze dneska objednat na internetu.
Můj manžel se teda stará a pomáhá, ale kdybych ho poslala koupit dupačky, tak mě taky pošle do háje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.14 08:19
@atominnka píše:
Tak podle.me na hormony trpis. :-P ja vim ze jsi jeho zena a cekas jeho druhe dite ale. treba si dovolenou predstavuje jinak nezbyt doma a starat se o tebe a syne. Ja vim zni to hnusne ale treba bwre pomoc na baraku jako oddych od prace
Pokud se ti to nelibi tam vem telefon a zavolej mu.

O nic by se nestaral. Vyspal by se, najedl by se a maximalne by neco doma udelal. Jen to nutny, co je potreba. A proc mi teda pak breci do telefonu o tom, jak moc mu chybime?

A timhle me nastval taky dost. Jeli s kamosama na vikend pryc, byla jsem rada, ze si odpocne. Dalsi vikend byl zase na dalsi akci, ok, me to nevadi. Ale co me nastvalo, tak v utery byl jediny vecer, kdy jsme mohli byt spolu sami u mych rodicu, vse jsem zaridila a co? On sel zas do hospody s tema kamosama, se kteryma posledni 2 vikendy byl a na syna sere. To me mrzelo moc. Pak mi samozrejme jeste vynadal. Jako synovi chybi hrozne uz :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.8.14 08:22
@lleennttiillkkaa píše:
A takovej byl vždycky? Teď opravdu upřímně dítě jste chtěli oba stejně a nebo (teď si sáhni do svědomí) jsi ho chtěla trochu víc ty?
Problém s věcma ni mimino bych neviděla, však už jedno dítě máte ne? Všechno lze dneska objednat na internetu.
Můj manžel se teda stará a pomáhá, ale kdybych ho poslala koupit dupačky, tak mě taky pošle do háje :D

On chtel druhe dite vic nez ja. Ukecaval me uz davno k dalsimu. Proto to nechapu vubec. A ze se vse da na netu objednat…to sice jo, ale to zas on nechce. Nechape, kam furt specham. Ani nechape na co jsem chtela tasku do porodnice

• Citovat
  • Upravit
27259
3.8.14 08:23
@Anonymní píše:
On chtel druhe dite vic nez ja. Ukecaval me uz davno k dalsimu. Proto to nechapu vubec. A ze se vse da na netu objednat…to sice jo, ale to zas on nechce. Nechape, kam furt specham. Ani nechape na co jsem chtela tasku do porodnice

a jak dlouho máš do porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.14 08:27

A o dupacky nejde :mrgreen: to neresim. Neco mam po synovi, neni toho moc, ale mimco toho ani moc nepotrebuje. Na veci, jako je prebalovak, monitor dechu, chuvicka,… Na to si nepotrpim. To jsem nemela ani u syna. To jsou pro me zbytecnosti. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3503
3.8.14 08:27

Dost dobře nechápu, proč sis s člověkem, na kterém vidíš tolik chyb, pořídila druhé dítě. Zkrátka je to flegmatik, který, až to bude nutné, zamaká. Zatím je to podle něj zbytečné, tak pomáhá tam, kde je ho třeba. O tebe i dítě je dle něj postaráno, tak pomáhá kamarádovi. Nebo snad kamarád jemu na vašem domě nepomáhal? Jako problém spíš vidím, že o víkendech nejste spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.14 08:32
@lleennttiillkkaa píše:
a jak dlouho máš do porodu?

Max 14 dni. Uz dyl jsem otevrena a hlavicka silne naleha. Tezko rict, jak dlouho to vydrzi :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky