Kašle na nás manžel?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27264
3.8.14 08:33
@Anonymní píše:
A o dupacky nejde :mrgreen: to neresim. Neco mam po synovi, neni toho moc, ale mimco toho ani moc nepotrebuje. Na veci, jako je prebalovak, monitor dechu, chuvicka,… Na to si nepotrpim. To jsem nemela ani u syna. To jsou pro me zbytecnosti. :mrgreen:

Dupačky byl příklad. Teď teda nechápu o jaký věci, kromě postýlky a peřinky ti teda jde? No což to je jedno. Zkrátka sedni s manželem, promluvte si. Prostě mu vysvětli, že když ti hoří předčasný porod, tak jsi nervoznější a ráda by jsi měla některý věci už v klidu nachystaný a buď to nachystáš s jeho pomocí a nebo sama, ovšem s tím, že to objednáš z internetu nebo ti to pomůže nakoupit maminka nebo já nevím co.
Ano taky by mě štvalo, kdyby pomáhal na stavbě kamarádovi, ale zase na druhou stranu i oni mají nárok na trošku svýho života. Můj chlap jako každé nedělní dopoldne zmizel do přírody. Taky mě to štve, byla bych radši, kdyby byl doma a dělal něco, co je tu potřeba, ale celý týden chodí do práce, tak má nárok na to, si odpočinout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.14 08:35
@elpiska píše:
Dost dobře nechápu, proč sis s člověkem, na kterém vidíš tolik chyb, pořídila druhé dítě. Zkrátka je to flegmatik, který, až to bude nutné, zamaká. Zatím je to podle něj zbytečné, tak pomáhá tam, kde je ho třeba. O tebe i dítě je dle něj postaráno, tak pomáhá kamarádovi. Nebo snad kamarád jemu na vašem domě nepomáhal? Jako problém spíš vidím, že o víkendech nejste spolu.

Ne, jemu nepomaha nikdy nikdo. A opravdu jsem nevedela, ze mu to bude tak u riti, kor kdyz druhe chtel on uz davno.

• Citovat
  • Upravit
3503
3.8.14 08:45
@Anonymní píše:
Ne, jemu nepomaha nikdy nikdo. A opravdu jsem nevedela, ze mu to bude tak u riti, kor kdyz druhe chtel on uz davno.

Ale povaha se mu snad nezměnila. Já bych trvala na společných víkendech a bylo by mi jedno, že jemu by se víc líbil jiný program. Možná doma tou samotou trochu zvlčel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
3.8.14 08:50
@elpiska píše:
Ale povaha se mu snad nezměnila. Já bych trvala na společných víkendech a bylo by mi jedno, že jemu by se víc líbil jiný program. Možná doma tou samotou trochu zvlčel.

Spis si zvykl na svuj klid a vyhovuje mu to.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.8.14 09:00
@lleennttiillkkaa píše:
Dupačky byl příklad. Teď teda nechápu o jaký věci, kromě postýlky a peřinky ti teda jde? No což to je jedno. Zkrátka sedni s manželem, promluvte si. Prostě mu vysvětli, že když ti hoří předčasný porod, tak jsi nervoznější a ráda by jsi měla některý věci už v klidu nachystaný a buď to nachystáš s jeho pomocí a nebo sama, ovšem s tím, že to objednáš z internetu nebo ti to pomůže nakoupit maminka nebo já nevím co.
Ano taky by mě štvalo, kdyby pomáhal na stavbě kamarádovi, ale zase na druhou stranu i oni mají nárok na trošku svýho života. Můj chlap jako každé nedělní dopoldne zmizel do přírody. Taky mě to štve, byla bych radši, kdyby byl doma a dělal něco, co je tu potřeba, ale celý týden chodí do práce, tak má nárok na to, si odpočinout.
ale jo, to ja beru, at tam dela treba rok, ale 14dni pred porodem by proste mel delat neco doma. Pokojicek ma mit mimco misto nasi loznice, tam potrebuju jen aby odstehoval jen postel, abych tam uklidila a jewpotreba prestehovat veci. On to jen zacal, udelal bordel a nic nedokoncil. To je ale taky jedno, to se da udelat i s miminkem a ani to nijak nehrotim, ale mohl by si udelat aspon jeden den cas na syna. On se po tatkovi sem tam pta a je moc malej na vysvetlovani a me je ho lito chudacka. O me nejde, jede mi o syna
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.8.14 09:05
@elpiska píše:

Ale nikdo ho nenutil, aby byl doma sam. Muze tady byt s nama, ja bych taky potrebovala jet domu. Nemam tady svuj klid a taky potrebuju byt s otcem svych deti, uvarit mu, udelat mu masaz, jako jsem mu delala vzdycky. Taky mi to chybi. Nemusim mit cely vikend, stacil by mi jeden den.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.8.14 09:07
@Chocoloco píše:
Spis si zvykl na svuj klid a vyhovuje mu to.

To bych pochopila, ale on ten klid beze me stejne nema. Nebo proc mi to nerekne na rovinu? Ja ho k nicemu nenutim. Hlavne nechapu pak to jeho breceni, ze je furt sam

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.8.14 09:13

Taky me mrzi, ze on pomaha kazdymu a zadarmo a on od nikoho pomoc nechce. Nechci aby si bral od kamosa prachy. Ale chtela bych, aby pomohl nekdo jemu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.8.14 09:20

@bondy1 jenze zitra uz jde zas do prace :,(

• Citovat
  • Upravit
27264
3.8.14 09:38
@Anonymní píše:
ale jo, to ja beru, at tam dela treba rok, ale 14dni pred porodem by proste mel delat neco doma. Pokojicek ma mit mimco misto nasi loznice, tam potrebuju jen aby odstehoval jen postel, abych tam uklidila a jewpotreba prestehovat veci. On to jen zacal, udelal bordel a nic nedokoncil. To je ale taky jedno, to se da udelat i s miminkem a ani to nijak nehrotim, ale mohl by si udelat aspon jeden den cas na syna. On se po tatkovi sem tam pta a je moc malej na vysvetlovani a me je ho lito chudacka. O me nejde, jede mi o syna

Tak co se týče pokojíčku, najdi si někoho, kdo ti s tím pomůže - kamarádka, tatínek, ideálně třeba nějaký kamarád.
Ovšem v první řadě myslím, že mezi sebou máte nějaký problém, který tady my po písmenkách nevyřešíme, musíte si ho vyřešit sami. Nějak se mi nezdá, že tak strašně chtěl druhý dítě a pak se nezajímá ani o to první. Co třeba jeho rodiče, ti by mu nemohli domluvit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
3.8.14 09:39

Dle mého by si měla co nejdřív zasáhnout..jet domů a maminku pozvat k sobě..takhle se odcizíte a těžko se to vrací zpět.

Drž se! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
3.8.14 09:48
@Anonymní píše:
To bych pochopila, ale on ten klid beze me stejne nema. Nebo proc mi to nerekne na rovinu? Ja ho k nicemu nenutim. Hlavne nechapu pak to jeho breceni, ze je furt sam

Mně spíš přijde, že je tak trochu nevyrovnanej a za něco tě trestá. Možná se mu nelíbí, že jste u rodičů a on se musí o sebe starat sám. Určitě mu chybíte, jen to neumí říct a tak vás raději nechce vídat vůbec a hraje, že vás nepotřebuje. Tím, že se o nic nestaráš, pravděpodobně myslel to, že se nestaráš o něj. To víš chlapi, jak mají být sami, tak jsou úplně nemožný..

• Citovat
  • Upravit
2647
3.8.14 10:13

@Sonarka no, na tom mozna neco bude! To samy je muj otec v bledemodrem :zed:

Jinak nechapu… Muj muz ma dve prace, taky maka jak barevnej, my ted s malym travime dost casu u babicky na baraku, kde se malej vyradi na zahrade. Manzel by mohl byt doma a odpocivat, kdyz ma volno! Ani ho nenapadne byt sam. Hned z prace jede hodinu a pul za nama, vecer zas zpatky! Jen obcas zustane doma, aby tu neco udelal (treba nez se vratime, tak uklidil a umyl okna…)

Promluv si s nim. Jednoznacne se mu neco deje v hlave. Jen chlapi to proste maji jinak s tou „komunikaci“!!!
Drzim palce, at je lip!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.14 11:32
@Deníííí píše:
Dle mého by si měla co nejdřív zasáhnout..jet domů a maminku pozvat k sobě..takhle se odcizíte a těžko se to vrací zpět.Drž se! :srdce:

No to mas pravdu. Jenze za chvili rodim, porodnici mam od domu 40km a navic nemam ridicak a chlap jde zitra uz normalne do prace :( to je dalsi z duvodu, proc jsem u nasich. Mamka by k nam klidne jela, ale taky nema ridicak, takze to by asi taky nic neresilo. No je to na houby. Asi jsem byla moc tolerantni, moje chyba. Moc dekuji.

Dekuji vsem :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.8.14 11:44
@lleennttiillkkaa píše:
Tak co se týče pokojíčku, najdi si někoho, kdo ti s tím pomůže - kamarádka, tatínek, ideálně třeba nějaký kamarád.
Ovšem v první řadě myslím, že mezi sebou máte nějaký problém, který tady my po písmenkách nevyřešíme, musíte si ho vyřešit sami. Nějak se mi nezdá, že tak strašně chtěl druhý dítě a pak se nezajímá ani o to první. Co třeba jeho rodiče, ti by mu nemohli domluvit?

Jenze ja musim polehavat. I kdyz ted uz je to bez rizika :) navic to by ho pekne nastvalo.
Problem mezi sebou urcite mame, on ale chybu nikde nevidi, jen pry nemam zajem o nej. On se snazi, dela vse pro rodinu a ja na to seru, dle jeho slov. Urcite mam chyby, to nepopiram, ale je potreba si o tom promluvit a na to on nema cas a ani naladu. Druhe jsme chteli oba, ale on skemral uz dlouho. Vzdy, kdyz uz se nastvu hodne, tak breci jak svoji rodinu miluje, jak se tesi na miminko, jak vse bude krasny, ze vi, ze dela chyby a ze se polepsi atd.

Jeho rodice… V podstate ma jen mamku, ta bydli ve vedlejsim dome a i ona na nej nadava. Napr. potrebovala neco opravit na aute, on furt sliboval, tak se rozhodla jit do servisu, ale to ji zakazal. Ona sama rika, ze on ma na vse casu dost. Po pravde nevim, ale asi takovy byl vzdycky. Jen jsem to nevidela, nebo spis dokud jsme nemeli rodinu a ja byla sobestacna, tak to nebyl takovy problem, fakt nevim. Urcite na tom mam svuj podil viny a to je to, ze jsem az moc hodna, az blba :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky