Násilí ze strany intimního partnera

vykladzkaret
2.8.14 07:16

nasili ze strany intimniho partnera

Zdravim, nasla jsem tento clanek o intimate partner violence http://www.nadacezb.cz/…i-lasky.html a musim rici, ze hodne z toho pripomina potize, co mi klientky ci klienti sveruji.
Zajima me, zda jste se s tim setkaly v praxi ci svem zivote, a jak jste to resily. Diky za odpovedi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
239
2.8.14 08:26

Promiň, ale zní mi to jako reklama na výkladové služby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
2.8.14 08:48

Mě se ta 100kilometrová písnička ani nechce číst :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
2.8.14 09:06

Až si budu chtít přečíst roman, vrátím se do této diskuze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
2.8.14 09:48

Nahlaseno, reklama jak vyšitá… :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.8.14 09:56

Hmm no tak musím říct ze ten gaslighting sedí na mého manžela, bohužel. Děkuji za odkaz, už dlouho se snažím toto jeho chování pojmenovat, ale ne a ne najít správný termín. Dlouhé mi to nepripadalo, nevím, co máte, zeny :mrgreen: řešit to je možné jedině rozchodem, k čemuž se taky chystam, ale protože mám malé dítě, není to tak jednoduché. Jinak tedy musím říct, že pomáhá jedině nejít s tím člověkem do konfrontace, odkyvat mu jeho pravdu a jet si dal po svých kolejích. Škoda ze když člověk ten termín nezná, tak je trochu na pochybách a myslí si, ze se jedná prostě o nějaké partnerské neshody a přitom to tak není.

• Citovat
  • Upravit
vykladzkaret
3.8.14 14:02
@Anonymní píše:
Hmm no tak musím říct ze ten gaslighting sedí na mého manžela, bohužel. Děkuji za odkaz, už dlouho se snažím toto jeho chování pojmenovat, ale ne a ne najít správný termín. Dlouhé mi to nepripadalo, nevím, co máte, zeny :mrgreen: řešit to je možné jedině rozchodem, k čemuž se taky chystam, ale protože mám malé dítě, není to tak jednoduché. Jinak tedy musím říct, že pomáhá jedině nejít s tím člověkem do konfrontace, odkyvat mu jeho pravdu a jet si dal po svých kolejích. Škoda ze když člověk ten termín nezná, tak je trochu na pochybách a myslí si, ze se jedná prostě o nějaké partnerské neshody a přitom to tak není.

dekuji za reakci, jsem rada, ze clanek nekoho zaujal a ze v nem nasel neco uzitecneho (ja jsem ho nepsala, takze opravdu nechapu nic o reklame - je to blog studentu z nadace se kterou nemam nic spolecneho).
Mne ten termin take zaujal, protoze jsem si uvedomila, ze neco podobneho delal jeden clovek v me byvale praci. Vpodstate zamestnance nenapadne sikanoval a manipuloval, a pouzival k tomu tenhle pristup. Konfrontovat ho nikdo nemel odvahu, coz je asi skoda… Diky za reakci.

• Citovat
  • Upravit
vykladzkaret
3.8.14 14:03

@Andulonka proc? :think: ja jsem clanek nepsala, ale zaujalo me v nem hodne veci.

• Citovat
  • Upravit
vykladzkaret
3.8.14 14:05

@Nina Filipi mne to zas tak dlouhe nepripadalo, nebo rozhodne ne tak dlouhe, aby se to nedalo precist…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky