Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A co by jsi od nas chtela slyset?
bavili jste se s pritelem o spolecne dovolene? A jak dlouho jste spolu?
Chápu že tě to mrzí, v 21 bych se staříkama na dovolenou nejela ![]()
Já jezdila ještě v 22 na poznávací zájezdy s mamkou ![]()
a v 21 jsem se seznámila s manželem taky na poznávacím zájezdě - oba jsme tam byli se svýma maminkama, takže zas tak neobvyklé to - asi - není… ![]()
je to poznávačka nebo „plácací“ dovča??)
Příspěvek upraven 01.08.14 v 18:12
Je to z tvé strany jen závist. A je to tvůj problém, musíš se s tím srovnat sama.
No tak jede s rodiči, asi má fungující rodinu a mají se rádi. Pokud tě to tak nervuje tak jeď taky… klidně sama. Hlavně prosímtě nenaříkej, nikdo tě doma přivázanou nedrží. A nezáviď lidem co umí žít a užívají si.
Taky rikam peknej maman. Takovyho jednoho znam, je mu uz 45 let a holt se uz nikdy neozeni a ani nema zadny vazny vztah. Nema na to bunky. Chlap, ktery uprednostni rodice pred zenskou, v zadnym poradnym vztahu nevydrzi
Studujete? Pracujete?
Nevidím nic závadného na tom, když jel se svými rodiči na dovolenou… nevím, jak moc jste o tom spolu mluvili, že chceš někam jet s ním a netuším, jestli na to třeba sami máte peníze… každopádně když nechtěl jet s tebou (a třeba s rodiči tě vzít nemohl), tak jeď sama třeba s kamarádkou… příště třeba pojedete spolu… nebo ještě klidně teď, do konce prázdnin ještě daleko…
@Karleon
@Koktal
Jo, závidím mu. Ale spíš mě taky mrzí to, že nevzal na dovolenou někam mě. Měl možnost říct rodičům ne takřka do doby odjezdu.
@Gerberka
jedná se o plácací dovču…možná jsem taky nakrklá z toho, že jsem měla možnost jet s nimi, ale místo v autě mi zabral pes, bez kterého by to sestra nepřežila ![]()
A vy spolu bydlíte, nebo jen chodíte?
To je taky podstatný rozdíl, pokud jen chodíte nejsi rodina.
@Regina Hero
Oba dva jsme studenti. Je pravda, že v penězích se nekoupeme, ale určitě by se našel způsob. Možná tedy snad příští rok…kamarádky jezdí se svými partami, partnery, nebo nejezdí vůbec.
@Koktal
Jak se to vezme, jsme spolu pořád, ale vlastní bydlení nemáme. Bud jsme u něho, nebo u mě.
Jak dlouho jste spolu? vím, že je trochu pozdě, ale nebyla možnost abys jela s nimi? Jako, že si to zaplatíš sama. Jak to s prací vydělává tolik, že by si zaplatil sám? platil si to sám nebo jeho rodiče? A co jet spolu někam později třeba v září?
No ale 21 ještě není zase takový vysoký věk, aby nemohl jet s rodiči. Nemáš nějakou kamosku, se kterou bys mohla vyrazit? Nebo jed někam sama, já si v tom věku zaplatila pobyt v lázních, bylo to poprvé a zatím naposledy, co jsem byla sama na dovci a náramně jsem si to užila, naprosto nezapomenutelný víkend pro mě:-). Kam se hrabe dovolena s chlapem:-D
Ahoj holky, asi si potřebuji trochu postěžovat, proto píšu sem…
A omlouvám se za anonym, ale nechci být za hysterku
Možná Vám to divné nepřijde, ale mě to celkem mrzí. Můj přítel dnes odjíždí na dovolenou s rodiči, v 21 letech. Jako já mu to přeji, chci, aby si to tam užil, ale mrzí mě, že jsme nejeli někam třeba spolu. Je pravda, že náš vztah má mouchy, ale třeba by to nějaký ten odpočinek trochu zpravil. Já jsem nebyla na dovolené 4 roky (naši nikam nejezdí) a proto mě to štve ještě víc…kamarádky jezdí se svými partnery, nebo nechtějí jet vůbec a já tvrdnu doma. Chybí mi relax, taková ta pohoda. Možná Vám to připadá marnivé, ale pokuste se mě prosím pochopit…je mi to prostě líto…