Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Cuddy
Větší osobák, nevím co je to přesně za typ…
5 nebo 7 mist? To je dost zasadni rozdil. V 5 mistnem aute proste pro tebe nebylo misto pes neps, v 7 mistnem aute jsi nebyla vitana.
A zminka o pritelove odjezdu po vasi hadce podporuje to, co jsem psala. V tu chvili pro nej mela vetsi hodnotu rodina nez Ty.
@Anonymní píše:
@White_Queen
Tak to sice nebylo, ale to je jedno…ono to bylo takový, že nejdřív říkal, že nepojede, pak že jo, pak zase že ne…no nakonec po něm rodiče chtěli nějaký tisíce, aby mohli jet a on řekl, že nepojede, ale když to pak zaplatili sami, tak nejdřív jako že pořád nepojede, ale pak jsme se najednou nepohodli, a rozhodl se, že pojede…omlouvám se za chaotický popis…
tak mi připadá, že jel jen z trucu
Studujete, nebydlíte spolu, ty na to asi peníze nemáš, jste spolu jen půl roku… nevidím jediný důvod proč by v 21 nemohl jet s rodiči na dovolenou. Vždyť to může být fajn. Proč by měl přítel jen kvůli tobě zavrhovat rodinu? Až budete spolu delší dobu, bydlet spolu, mít peníze, tak jeďte na dovolenou spolu. Ve vašem případě bych viděla dovolenou tak max. po Čechách po stanu - a to můžete jet i v září, až půjdeš do práce - od pátku do neděle.
@Nina Filipi píše:
Já jsem pracovala v jedné AK a tam byla jedna koncipientka, která žila už fakt dlouho s přítelem. Co jsem teda nechápala bylo to, že na štědrý den každý šel ke svým rodičům a netrávili ten štědrý den spolu![]()
![]()
to jsem na ni koukala jak výr.
No a co, my taky ne a nepřišlo mi na tom nic divného, dokud nemá člověk děti, tak nevidím důvod proč by musel být na štědrý den s partnerem… a pak jsme je začali trávit všichni dohromady, tedy rodina partnera i moje.
Děkuji za všechny komentáře, ale vážně mi v aktuální situaci není příjemné, když mi píšete, že dává přednost rodině a ne mně. Bohužel nevíte, jak se přesně má situace v jeho rodině a jaký je náš vztah, z toho usuzuji, že zakládat tuto diskuzi byla chyba.
@Nina Filipi píše:
A já stále tvrdím, že v 21 letech dá přednost rodinné dovolené s mamičkou a tatínkem jen MAMAN.
Každý normální v tomhle věku chce jet s kamarády, svoji přítelkyní atd.Mít přítele co jede raději s rodiči, tak udělám čelem vzad…by se mi takovej chlap ekloval![]()
Mě se líbí, jak máš pocit, že ty můžeš určovat co je normální a co ne
jak můžeš o někom jen protože jede na dovolenou s rodiči tvrdit, že je maman
když o něm kulový víš - třeba může už několik let bydlet sám, živit se sám a ten týden či 14 dní v roce jede s rodiči čistě protože chtějí být nějakou dobu spolu. Nebo třeba moje kamarádka pracuje v zahraničí a taky jede ve svých víc jak 30 na dovolenou s rodiči - a myslíš že je maman, těžko, jen ty rodiče prostě chce taky někdy vidět.
No tohle, to se jako dělá jezdit s rodiči na dovolenou…??? jejda…
@j.a.n.i1 píše:
Mě se líbí, jak máš pocit, že ty můžeš určovat co je normální a co nejak můžeš o někom jen protože jede na dovolenou s rodiči tvrdit, že je maman
když o něm kulový víš - třeba může už několik let bydlet sám, živit se sám a ten týden či 14 dní v roce jede s rodiči čistě protože chtějí být nějakou dobu spolu. Nebo třeba moje kamarádka pracuje v zahraničí a taky jede ve svých víc jak 30 na dovolenou s rodiči - a myslíš že je maman, těžko, jen ty rodiče prostě chce taky někdy vidět.
Je to MAMAN
![]()
On přece není sám, má přítelkyni
Kdo dobrovolně vymění týden relaxu a pravidelného sexu za kafe s rodiči?
![]()
@Nina Filipi píše:
Já jsem pracovala v jedné AK a tam byla jedna koncipientka, která žila už fakt dlouho s přítelem. Co jsem teda nechápala bylo to, že na štědrý den každý šel ke svým rodičům a netrávili ten štědrý den spolu![]()
![]()
to jsem na ni koukala jak výr.
Bydlí spolu, ale spolu nejsou na štědrý den. každý u svoji mami a tatinka…
to mi zůstával rozum stát
Já si nedovedu představit, že bych nebyla se svým partnerem…ať už v našem společném bydlení, nebo bychom šli k jeho nebo našim rodičům…![]()
![]()
my s chlapem taky netrávili Vánoce společně, dokud jsme neměli kluka. A i s ním už jsme je slavili každý zvlášť (chlap měl dost silnou chřipku, tak jsem radši jela k našim bez něj - ten rok jsme podle plánu měli slavit Vánoce s mojí rodinou).
@Anonymní píše:
@Cuddy
Tuším že 5 míst. Nikdy jsem jím nejela.
Pak nenadavej na psa. Do takoveho auta se 5 dospelych lidi na cestu k mori nevejde.
@Cuddy
OK, dobře, bylo by dobré tuto diskuzi asi uzavřít s tím, že jsem tedy naivní holka, která si myslí, že pro svého přítele znamená něco víc ![]()
Všem děkuji za podporu ![]()
@Anonymní píše:
@Cuddy
OK, dobře, bylo by dobré tuto diskuzi asi uzavřít s tím, že jsem tedy naivní holka, která si myslí, že pro svého přítele znamená něco vícVšem děkuji za podporu
Tak měla bys pravdu, kdyby jel místo dovolený s tebou chlastat s kamarádama, ale jede se svojí rodinou… Samozřejmě, že nikdo tady nezná přesnou situaci, tk jsou to jenom amý dedukce a dohady. V tom případě jsi ale neměla zakládat diskuzi, pokud nedokážeš unést cizí názory…
@Anonymní píše:
@Bábi Zlopočasná
Tak tohle je docela dost kruté, nemyslíš?
A pravdive?
Pisala si, ze s rodicmi nechcel, kym ste sa nepohadali. Stekli ste sa, a on je v tahu. ![]()
**„@Nuníček“ my s chlapem byli na první společné dovolené až po 8,5 letech vztahu… prostě neměl chuť na dovolenou pouze se mnou (nepočítám „chlastací“ akce s kamarády). Jo štvalo mě to, ale zařídila jsem se jinak, abych neseděla doma na zadku.
Příspěvek upraven 01.08.14 v 19:12