Přítel jede na dovolenou s rodiči

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4515
1.8.14 19:20

No já teda nechápu tu hysterii kolem 21 letého kluka, co jede na dovolenou s rodiči. To musíte mít některé fakt špatně vztahy v rodině, když by jste nejeli co? Jako já bych s tchánama na dovolenou nejela, ale se svými rodiči bych fakt neměla problém. Máme spolu kamarádský vztah a ráda s něma trávím čas. A to fakt nejsem žádný maman. Mimochodem je mi 21 a od 18 bydlím sama. A o zakladatelce si myslím, že je trošku nedospělá a závidí dovolenou u moře. Bohužel, pokud nemáš bohaté rodiče, nebo sama nevyděláváš, tak si jako studentka dovolenou dovolit nemůžeš. Měli jste si to s přítelem vyřešit dřív. Já s mým chlapem o dovolené mluvila celkem brzo, a jeli jsme po 7 měsících vztahu ( a jen tak mimochodem mě bylo 17 a na dovolenou jsem si velkou část našetřila na brigádě).

A co se týče Vánoc tak do narození našeho syna jsme taky trávili každý svátky u svých rodičů a nevidím v tom žádný problém. Chlap je jedináček a bydlel u rodičů, tak nechtěl dělat zle a já si chtěla užít trochu rodinné pohody u našich :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.14 19:21

@White_Queen
Však píšu, že zakládat tuto diskuzi, byla chyba… ;) ale nevadí, cizí názory nesu dobře, jen je mi líto, když někdo něco dedukuje a nezná situaci. Nic víc.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.8.14 19:24

@Deninina
Tak to tedy potlesk, jak to skvěle zvládáš ;) :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
30975
1.8.14 19:25
@Anonymní píše:
@Cuddy
OK, dobře, bylo by dobré tuto diskuzi asi uzavřít s tím, že jsem tedy naivní holka, která si myslí, že pro svého přítele znamená něco víc :-)Všem děkuji za podporu :jazyk:

ALespon by jsi mohla o teto diskuzi popremyslet, mozna by ti to v budoucnu ve vztazich pomohlo. TY s rodici na dovolenou nejezdis, nejsi na to zvykla, pro spoustu lidi s dobrymi rodinnymi vztahy to normalni je. TUdiz bych prestala pritelovi zavidet rodinnou dovolenou a resila s nim, ze bych rada jela jeste nekam pouze s nim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
1.8.14 19:26
@Anonymní píše:
@White_Queen
Však píšu, že zakládat tuto diskuzi, byla chyba… ;) ale nevadí, cizí názory nesu dobře, jen je mi líto, když někdo něco dedukuje a nezná situaci. Nic víc.

já nechápu takové jako jsi ty… založí diskuzi a chtějí slyšet jen souhlas, jiné hlasy jsou nežádoucí. Btw. všichni vycházíme pouze z toho, co jsi tu napsala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.14 19:27

@ynax
Vždyť jo, tak už není snad potřeba se vyjadřovat, ne? ;)

• Citovat
  • Upravit
360
1.8.14 19:35
@Anonymní píše:
Děkuji za všechny komentáře, ale vážně mi v aktuální situaci není příjemné, když mi píšete, že dává přednost rodině a ne mně. Bohužel nevíte, jak se přesně má situace v jeho rodině a jaký je náš vztah, z toho usuzuji, že zakládat tuto diskuzi byla chyba.

Samozřejmě. Co čekáš, že se tady dovíš?
1. Přítel je mamánek.
2. Upřednostnil svoji rodinu před tebou.
3. Má hezký vztah s rodiči.
4. Jste spolu celkem krátce, takže o nic nejde.
5. Na dovolenou s rodiči jel tobě natruc.
Nevím, jestli jsem na něco nezapomněl. Jedině ty ale můžeš posoudit, jak to vlastně je.
Po pravdě řečeno, já bych o společnou dovolenou se svými zamilovanými dětmi souložícími za tenkou přepážkou moc nestál :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
1.8.14 19:35
@Anonymní píše:
Ahoj holky, asi si potřebuji trochu postěžovat, proto píšu sem…

A omlouvám se za anonym, ale nechci být za hysterku :roll:

Možná Vám to divné nepřijde, ale mě to celkem mrzí. Můj přítel dnes odjíždí na dovolenou s rodiči, v 21 letech. Jako já mu to přeji, chci, aby si to tam užil, ale mrzí mě, že jsme nejeli někam třeba spolu. Je pravda, že náš vztah má mouchy, ale třeba by to nějaký ten odpočinek trochu zpravil. Já jsem nebyla na dovolené 4 roky (naši nikam nejezdí) a proto mě to štve ještě víc…kamarádky jezdí se svými partnery, nebo nechtějí jet vůbec a já tvrdnu doma. Chybí mi relax, taková ta pohoda. Možná Vám to připadá marnivé, ale pokuste se mě prosím pochopit…je mi to prostě líto…

a proč nejedeš na dovolenou s kámoškama, nebo klidně sama? nechápu. On je mamánek a Ty nesamostatná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
1.8.14 19:40

Já jsem byla naposledy s rodiči ve 22…

pokud přítel studuje a bydlí u rodičů, tak nevidím důvod, proč by to měl být znak nějakého mamánkovství 8o

přece můžete jet na dovolenou i někam spolu, nic vám v tom nebrání, nebo jo? my jsme s manželem jako studenti jezdili třeba na Šumavu na výšlapy nebo jsme si udělali „poznávačku“ - nějaký ten zámek, hrad, jeskyně apod., hodně pěšky, občas jsme popojeli vlakem nebo autobusem, ubytování jsme si předem zajistili v nějakém penzionu, byla to taková nízkonákladová studentská dovča a bylo to fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
1.8.14 19:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.14 19:47

Vlastně nakonec Vám děkuji za tuto diskuzi, určitým způsobem jste mi otevřeli oči, i když teď sedím, bulím a lituju se :D…moje vina. A Vám jedno velké (podotýkám neironické) DÍKY! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
295
1.8.14 19:54

Však si pobul, polituj se. Každý to někdy potřebuje, ale pak se pochlap a udělej si výlet. Nebo jinou radost :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.14 19:55

@Koktal
Jojo, už vybírám na slevomatu nějaký pěkný výlet :D

• Citovat
  • Upravit
29350
1.8.14 19:57
@Anonymní píše:
@White_Queen
Však píšu, že zakládat tuto diskuzi, byla chyba… ;) ale nevadí, cizí názory nesu dobře, jen je mi líto, když někdo něco dedukuje a nezná situaci. Nic víc.

no pak jsi měla napsat všechny aspekty vašeho vztahu, popsat celou situaci a věděli bychom víc… a hned bychom všichni měli větší jasno… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
1.8.14 20:01
@Anonymní píše:
@Koktal
Jojo, už vybírám na slevomatu nějaký pěkný výlet :D
:palec: :palec: třeba tam narazíš na nějakou partu se kterou budeš podnikat další výlety i bez chlapa ;)
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky