Přítel jede na dovolenou s rodiči

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.8.14 20:07

Přemýšlím od jednodenním zájezdu k moři, máte někdo zkušenost? Vyplatí se to? :)

• Citovat
  • Upravit
295
1.8.14 20:09
@Anonymní píše:
Přemýšlím od jednodenním zájezdu k moři, máte někdo zkušenost? Vyplatí se to? :)

já, já :lol: teda sama ne, ale znám lidi co takhle jezdí. Většinou právě mladí. Večer nasedneš, ráno tě vyhodí u moře a večer jedeš domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
1.8.14 20:14
@Anonymní píše:
@Regina Hero
Oba dva jsme studenti. Je pravda, že v penězích se nekoupeme, ale určitě by se našel způsob. Možná tedy snad příští rok…kamarádky jezdí se svými partami, partnery, nebo nejezdí vůbec.

Holka, ty jsi ale nepřejícná, jak by tě asi mohl vzít na dovču- tím chápu ti to cálovat, když nepracuje a ty taky ne, buď ráda, že má fungující rodinu, naopak je to super, že jede s rodiči..a hlavně mu chudákovi nezáviď a nevyčítej mu to, co měl asi dělat, když ho rodiče pozvou, kdyby nejel, byl by sám proti sobě, podpantoflák a ještě by se rodiče urazili..tak z toho nedělej drama, až si na dovču vyděláš, tak na ní pojedeš :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.14 20:17

@enny3
Tak nikdo neříká, že by mi to měl cálovat, zaplatila bych si to sama stejně tak, jako by si svou část zaplatil on. Ale už to nechci řešit, to jen, aby bylo jasno :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.8.14 20:18

@Koktal
A hodnotí to kladně? :) rozmýšlím se buď nad tímto, nebo nad 3 denním pobytem v Čechách i se svými psy (mám 2) :-)

• Citovat
  • Upravit
295
1.8.14 20:21
@Anonymní píše:
@Koktal
A hodnotí to kladně? :) rozmýšlím se buď nad tímto, nebo nad 3 denním pobytem v Čechách i se svými psy (mám 2) :-)

no tak přijedou domů a jdou spát :lol: ale jedou cca 3× za prázdniny, naberou si pitivo a užívají.
Být tebou tak jedu i s pejskama, je to víc dní. A víc si odpočneš, vyčistíš hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30988
1.8.14 20:45
@Anonymní píše:
@Koktal
A hodnotí to kladně? :) rozmýšlím se buď nad tímto, nebo nad 3 denním pobytem v Čechách i se svými psy (mám 2) :-)

ZA sebe bych radila vzit oba psy a jet po Cechach. To more se dost precenuje… Ale hlavne bych se pokusila domluvit s pritelem, ze tyto dny stravite spolecne.

Nebud smutna, ze uprednostniil rodinu. Jste hodne mladi, hlavne studujete, tudis jeste par let rodinu zakladat nebudete a on proste chvilku trva stav, ze pro cloveka je rodina dulezitejsi nez partner. Casem se to v tom lepsim pripade otoci, ale clovek do toho musi dozrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
1.8.14 21:21

Tak na jeden den k moři jezdit nemá cenu. Uvědom si, že každou minutu na pláži vykoupíš dvěma minutama zkroucená někde v autobuse. Daleko lepší bys měla nějakou pohodu třeba u jezera tady v čechách, nebo nějaký welness, nebo si naplánuj nějaký dlouhý špacír, buď na horách, nebo poznáváním nějakých měst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
1.8.14 22:08

Moc nechápou názory lidi či pisou, ze jet ve 21 s rodiči na dovolenou=maman a podobně s rodič ijezdim na týden v létě každý rok a dokud jim to zdraví dovolí budu jezdit stále. Jezdí násvvždy velká parta a je to úžasný týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
2.8.14 00:22

Já bych zase jela s ním sama někam pod stan, kempík víkend… Moře dnes není všechno… Takže bych zkusila takové ty podmínky pod stanem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí