Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Aha, no takže on doma a ty taky. Hoď to za hlavu a vyraž někam sama. Teď koukni na lasty a jeď. Neznám nikoho kdo by jel na dovolenou sám a celou ji promlčel, proseděl v koutku sám. S někým se seznámíš a užiješ si ji taky.
Hlavně nekňourej a nevyčítej.
A mluvili jste o tom spolu? Vymysli nějakou dovolenou a jedte aspon někam na prodloužený víkend. Na slev. serverech jsou pobyty za pár korun ![]()
@LuckaPt
Jsme spolu půl roku. Jet jsem s nimi nemohla - nebylo místo v autě, protože jel pejsek. Na vlastní dovolenou by měl určitě z brigády, ale platili to jeho rodiče (i když tam to bylo takové složité). V září se bohužel nikam nedostaneme, jelikož nastupuji do práce.
@Anonymní píše:
@Regina Hero
Oba dva jsme studenti. Je pravda, že v penězích se nekoupeme, ale určitě by se našel způsob. Možná tedy snad příští rok…kamarádky jezdí se svými partami, partnery, nebo nejezdí vůbec.
tak pak to neřeš… kdybyste spolu žili a oba dva měli své příjmy, bude to o něčem jiném a na dovolenou by nejspíš jel s tebou… takhle jich bylo plné auto, jeli celá rodina… kdybys chodila do práce a vydělávala, řekla bych ti, abys jela klidně sama nebo třeba pozvala svou maminku a zaplatila jí to, kdyby na to neměla… ale jako studentce to nejspíš nepřipadá v úvahu…
A co to je za psa? Hlavně nepiš, že je to nějaká čivava nebo tak, to bych nedala
![]()
@Nina Filipi ty jo pejsek, tak teď hlavně aby to byl pořádný kus ps
a ne nějaký ratlíček, to bych smíchy umřela ![]()
@tumpach no právě, to bych už asi nedala..tak čekám co z toho vyleze..
@Nina Filipi Spis nez co je to za psa tak co je to za auto. V 7 mistnem by nevadil ani bernardyn, 5 mistne neni na delsi cestu pro 5 dospelych lidi ani bez civavy.
@Cuddy píše:
@Nina Filipi Spis nez co je to za psa tak co je to za auto. V 7 mistnem by nevadil ani bernardyn, 5 mistne neni na delsi cestu pro 5 dospelych lidi ani bez civavy.
dobrá poznámka!!
![]()
Myslim, že to strašně hrotíš… je vám 20, jste spolu půl roku a už ti šíleně vadí, že s tebou nejel na dovolenou? Co budeš dělat, až přijde fakt vážnej problém… ![]()
@White_Queen Přesně tak. Nechápu, proč by nemohl jet s rodiči, navíc když u nich ještě bydlí.
A já stále tvrdím, že v 21 letech dá přednost rodinné dovolené s mamičkou a tatínkem jen MAMAN.
Každý normální v tomhle věku chce jet s kamarády, svoji přítelkyní atd.
Mít přítele co jede raději s rodiči, tak udělám čelem vzad…by se mi takovej chlap ekloval
![]()
Tak popravdě řečeno v 21 letech kdybych měla partnera tak bych na dovolenou s rodiči a sestrou nejela (i kdyby to platili), zvlášť když bychom spolu byli půl roku, tj. ve stavu max. zamilovanosti, po letech vztahu už by mi to bylo fuk ![]()
A ty bys chtěla po půl roce vztahu trávit dovolenou s jeho rodiči, ve vašem věku?
Jinak s mojí mamčou bez chlapa jezdím na dovolenou pořád (je mi 28) a nepřijde mi na tom nic divnýho.