Přítel jede na dovolenou s rodiči

Napsat příspěvek
Velikost písma:
895
1.8.14 18:48

Mě to teda nepřijde až tak hrozné, když spolu nebydlíte a jste spolu vlastně docela chvilku. Já byla loni na dovolené v Paříži s kamarádkou a chvilku to vypadalo, že nebude moct jet. První, kdo mě napadl místo ní, byla moje mamka a ne přítel. A to jsme spolu dva roky a bydlíme spolu :) On zas v zimě jede na hory a jsem doma já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
1.8.14 18:51

Já jsem pracovala v jedné AK a tam byla jedna koncipientka, která žila už fakt dlouho s přítelem. Co jsem teda nechápala bylo to, že na štědrý den každý šel ke svým rodičům a netrávili ten štědrý den spolu 8o 8o 8o to jsem na ni koukala jak výr.

Bydlí spolu, ale spolu nejsou na štědrý den. každý u svoji mami a tatinka…
Já si nedovedu představit, že bych nebyla se svým partnerem…ať už v našem společném bydlení, nebo bychom šli k jeho nebo našim rodičům…

to mi zůstával rozum stát :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.14 18:51

@Nina Filipi
pes je roztomilý malý jorkšírek :lol:

• Citovat
  • Upravit
7332
1.8.14 18:52
@Anonymní píše:
@Nina Filipi
pes je roztomilý malý jorkšírek :lol:

to si děláš KOZY!!! 8o 8o 8o 8o no tyy volééééééééééééééééééé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
1.8.14 18:54
@lucenka píše:
A ty bys chtěla po půl roce vztahu trávit dovolenou s jeho rodiči, ve vašem věku?
Jinak s mojí mamčou bez chlapa jezdím na dovolenou pořád (je mi 28) a nepřijde mi na tom nic divnýho.

Jako jo, ale myslím, že hlavní co zakladatelku štve, je ani ne to, že jel na dovču s rodiči, ale oni dva spolu nepojedou vůbec nikam (tj. ani Mácháč). Je rozdíl jestli jedeš s přítelem moře nebo hory a pak ještě s mamčou nějakou poznávačku, než když řekneš, sorry Pepo, ty si seď doma a já jedu s rodiči a jelikož musí jet pes tak máš smolíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
1.8.14 18:56

Mě to nepřijde jako mamánek… jsou spolu půl roku, to je jak nic. Třeba se dovolená začala plánivat když spolu byli třeba dva měsíce, a to bych teda osobně po dvou měsících chození neplánovala dovolenou s partnerem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30971
1.8.14 18:57

Zakladatelko, ja bych pritelovi rekla, ze chapu, ze po pul roce vztahu jede na rodinou dovolenou sam, ale ze bych byla rada, abychom jeli jeste nekam spolu. MAte na to cely srpen.

Pro ty, pro ktere je 21 syn na rodinne dovolene mamanek. Ano, kamaradi jsou velmi duleziti, v bezstarostnem zivote clovek voli radeji je, ale staci vazna nemoc nekoho z rodiny a clovek si uvedomi, kdo je pro cloveka cennejsi. Kamaradi, s kterymi je clovek pouze urcite zivotni obdobi ci rodina? VUbec to nemusi byt mamanek, jen ma treba jinak srovnane hodnoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
1.8.14 18:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30971
1.8.14 18:58
@Anonymní píše:
@Nina Filipi
pes je roztomilý malý jorkšírek :lol:

A ted jeste jak je velke to auto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.14 19:00

@White_Queen
Tak to sice nebylo, ale to je jedno…ono to bylo takový, že nejdřív říkal, že nepojede, pak že jo, pak zase že ne…no nakonec po něm rodiče chtěli nějaký tisíce, aby mohli jet a on řekl, že nepojede, ale když to pak zaplatili sami, tak nejdřív jako že pořád nepojede, ale pak jsme se najednou nepohodli, a rozhodl se, že pojede…omlouvám se za chaotický popis…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.8.14 19:01

@Cuddy
Větší osobák, nevím co je to přesně za typ…

• Citovat
  • Upravit
1.8.14 19:03

Anonymni, ste spolu pol roku, a uz mate problemy. A Ty sa divis ze on voli pohodovu dovolenku zadara s rodicmi, miesto hadky s Tebou, co ho este bude stat prachy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
1.8.14 19:03

Sama píšeš, že má váš vztah mouchy a nějaký odpočinek by to možná spravil-tak teď si od sebe odpočinete a třeba vám to prospěje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.14 19:04

@Bábi Zlopočasná
Tak tohle je docela dost kruté, nemyslíš?

• Citovat
  • Upravit
lucenka
1.8.14 19:04

**„@Nuníček“ my s chlapem byli na první společné dovolené až po 8,5 letech vztahu… prostě neměl chuť na dovolenou pouze se mnou (nepočítám „chlastací“ akce s kamarády). Jo štvalo mě to, ale zařídila jsem se jinak, abych neseděla doma na zadku.

Příspěvek upraven 01.08.14 v 19:12

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí