Život bez nevěry

Anonymní
1.8.14 08:26

život bez nevěry

Ahoj všici, všude na emiminu, a vůbec všeobecně se dočítám o samé nevěře a provalené nevěře a podobně, mě by zajímal váš názor. Myslíte si, že je reálné prožít život s jedním partnerem bez nevěry? Já jsem s mým mužem již 15 let, byl to můj první a pro něj taky, nikdy jsem mu nevěrná nebyla a doufám, že on mě taky ne, nemám žádné podezření je neustále s námi doma ( máme děti) a když je pryč tak to je v práci ze které se vrací zase domů a ze které mě neustále každou volnou minutku píše nebo volá. Myslíte si, že je to reálné, aby se život prožil bez nějakého dramatu?? Máte nějakou zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
1.8.14 08:30

Jo, reálné to je. Když mají lidi mozek, co používají, tak není nevěra potřeba :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
1.8.14 08:30

Ahoj sice nemůžu mluvit za přítele, ale máme to stejné sme spolu 5,5 roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
1.8.14 08:33

Samozřejmě, že je to možné. To, co se píše na emiminu bych brala s rezervou. Je to pouze o lidech a jejich charakteru.

• Citovat
  • Upravit
8780
1.8.14 08:33

Ja verim, ze to realne je. My to mame jako vy uz pres 10 let :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
1.8.14 08:34

Ahojky, ja si myslim, ze jo. Ja si totiz ani nedokazu predstavit, ze bych to hrala na dve strany a doma to nepoznali. Ja kdybych asi podvedla manzela, tak muzu jit rovnou skocit z mostu, protoze by to na me poznal, sotva, co vlezu do dveri.
A taky nemuzu pochopit, kdyz nektere holky pisou, jak se snazi o miminko s manzelem a pak se vyspi s kamaradem. Nechci rypat, ale strasne by me zajimalo, jak se to vlastne stane. To teda znamena, ze manzela maji radi, ale nemiluji, protoze kdyz miluji, tak se prece nemuzu milovat s kamaradem. Jen cista zvedavost. Jak jsem psala, ze nechci, aby muj prispevek vyznel jako urypanost. ~Treba mi to tu nekdo vysvetli. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Chocoloco
1.8.14 08:36

Samozrejme, ze je to mozne, jsou mezi nami stale jedinci, kteri premysli mozkem a ne vaginou ci penisem a maji uctu k clovekovi, ktereho si vybrali jako partnera pro zivot.

• Citovat
  • Upravit
2997
1.8.14 08:39
@martina.se píše:
Jo, reálné to je. Když mají lidi mozek, co používají, tak není nevěra potřeba :think:
:lol: :lol: moc hezky napsáno. možná proto je tolik záletníků :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.14 08:39

Tak jsem ráda holky, že píšete že to lze, já mám emimino moc ráda a lezu sem furt, když mám chvilku tak sem mrknu co nového a připadá mi, že je to tu samá nevěra..tak mě to tak napadlo, jestli je to vůbec reálné i bez ní ;) a jak píšeš @JayLee o tom pudu, tak já můžu upřímně říct, že kdybych se o manželovi dozvěděla, že ujel..tak pud nepud ve mě by to hrozně hlodalo a užíralo by mě to, vždyť ten sex je právě to soukromí mezi námi a vlastně jen mezi námi. To bych asi nedala, i když člověk nikdy neví dokud v té situaci není, že ;) mě by vadilo už jen to, že vůbec na tu cizí sáhl, že se mu to líbilo, vzrušovalo..no fuj :poblion: to neeeeee ;)

• Citovat
  • Upravit
285
1.8.14 08:42

Ahoj,
já si myslím a věřím, že to samozřejmě lze - bez nevěry. Já na takovou věc ani nepomýšlím a můj manžel se ke mně tak rád vrací z práce, že nemám sebemenší důvod si myslet něco o nevěře.

Myslím, že když se oba milujou a klape jim to i v posteli, což je taky důležité, tak je to bez problémů. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
1.8.14 08:45

Skoro 20 let, věřím, že to vydrží, než to s námi sekne. Ale mám kámošku, její manžel (v důchodovém věku) si přivezl z lázní paničku a následně se k ní odstěhoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
1.8.14 08:51

Nikdy nerikej nikdy, ale musim zaklepat, ze u nas je v tomhle smeru vse v poradku pres 8 let. Prisuzuju to tedy dost tomu, ze jsme spolu nejdriv nekolik let kamaradili, takze si proste skvele rozumime lidsky. Navic za roky kamaradstvi jsem mela povedemo i o manzelovych chybach, takze kdyz opadly pocatecni ruzove bryle, nebyla to takova deziluze. :mrgreen: Manzel je zaroven moje nejlepsi kamaradka, mluvime spolu o vsem, nic mezi nami neni tabu, vime, co si druhy mysli, proste jsme celkove skvele sehrani. A i kdyz je to klise, komunikace je proste zaklad. Navic mame stejne nazory, stejne zajmy, tudiz ani vetsinou nemusime delat kompromisy. Proste se shodneme prakticky ve vsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
1.8.14 09:01

Mam krasny priklad vernej lasky :) dedulka a babicka od mojho priatela a v nedelu oslavuju diamantovu svadbu :) ked vidim ako sa verne lubia aj teraz - ako sa sem tam drzia za ruky, ako babicka hovori dedulkovi „broucku“, ako jej dedulka donesie kvietky aj ked uz pomalicky nemoze chodit.. ten pohlad je na nezaplatenie.. to ako sa na nu pozera s laskou a ona sa o neho uzasne stara.. Moj priatel je dedulkovi velmi podobny, gentleman v pravom slova zmysle.. uzasny :) dufam, ze nam to vydrzi aspon po tu diamantovu svadbu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4566
1.8.14 09:02
@Anonymní píše:
Ahoj všici, všude na emiminu, a vůbec všeobecně se dočítám o samé nevěře a provalené nevěře a podobně, mě by zajímal váš názor. Myslíte si, že je reálné prožít život s jedním partnerem bez nevěry? Já jsem s mým mužem již 15 let, byl to můj první a pro něj taky, nikdy jsem mu nevěrná nebyla a doufám, že on mě taky ne, nemám žádné podezření je neustále s námi doma ( máme děti) a když je pryč tak to je v práci ze které se vrací zase domů a ze které mě neustále každou volnou minutku píše nebo volá. Myslíte si, že je to reálné, aby se život prožil bez nějakého dramatu?? Máte nějakou zkušenost?

mozne to je, ale ja bych si iluze nedelala a ani nedelam, ze by se nam nevera vyhla a byli jsme si cely zivot verni :mrgreen:
jsme spolu 8let a 2 deti a nejaka ta krize sem tam je, ale radi se mame :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
1.8.14 09:06

Ano, je to možné, jsme spolu už 25 let :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie