Život bez nevěry

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2332
1.8.14 11:58

@ulice ja si take ani nepripustam ze by ma podviedol, pretoze by som sa s tym vyrovnavala velmi zle… natolko sa poznam… som ten typ co by to bol schopny donekonecna partnerovi vykrikovat, ake svinstvo spravil. a na tom sa teda lepsi vztah budovat neda :zed: aj keby som odpustila, co by som asi 1× dokazala, u mna by to uz urcite nebolo ono… nechcem sa stat ziarlivou furiou na cely zivot :mrgreen: a keby sa to zopakovalo 2× tak fakt neviem..
ja mam teraz taky super zivot po vsetkych strankach ze ani radsej nechcem pomysliet co by to so mnou spravilo… radsej nevediet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
1.8.14 12:32

Tak všechno jde, když se chce ;) Takže pokud se najdou ti praví, co k sobě patří, je velká šance, že si vydrží být věrní. Ale je to i o povaze si myslím. Můj táta byl mamce věrný 20 let a nejen to, je jí věrný i teď 7 let po tom, co se rozvedli..zkrátka nenašel nikoho kdo by mu za to stál. Takže né každý chlap myslí tím, co má v kalhotách, má zkušenost ;)

• Citovat
  • Upravit
984
1.8.14 14:11

Taky tak nějak bláhově věřím, že si lidé mohou být věrní celý život. Naši jsou spolu 23 let a jsou si věrni. Moje manželství trvá jen krátce a jsme spolu 6 let, takže nevěra snad ještě neproběhla a doufám, že ani nebude. Já bych to udělat nemohla a lidi, co jsou svým protějškům věrni oceňuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
1.8.14 16:25
@L92 píše:
Byla jsem nevěrná a nemám dojem, že bych u toho nepoužívala mozek. Ale tohle je typický názor žen.Jinak k tématu, nevím. Myslím, že ne, ale doufám, že ano :oops: :) :srdce:

pokud jde o kvalitní vztah, není nevěra potřeba :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L92
1.8.14 16:37
@martina.se píše:
pokud jde o kvalitní vztah, není nevěra potřeba :nevim:

Nešlo o kvalitní vztah.

• Citovat
  • Upravit
72725
1.8.14 16:40
@L92 píše:
Nešlo o kvalitní vztah.

pak to neřešim - řešim to v případě, že bych si ohrozila vztah, na kterém mi záleží. Já taky byla nevěrná - svému ex manželovi se svým současným :lol: ale prostě mi bylo fuk, že tamten vztah skončí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
1.8.14 20:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
1.8.14 20:13

Tak jsem ráda, že se můžu přidat mezi nás šťastné :) jsme spolu 13,5 let. Máme 2 male holčičky a zrovna před chvíli jsem manžovi říkala, že jsem šťastná, že máme pořád takový hezký vztah. Když čtu tady na emiminu jak někdo řeší milence a rozvody…ufff jsem šťastná, že toto řešit nemusím :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
1.8.14 20:15

Nebo tohle taky dobry ;)

http://www.epuls.cz/…mievohrozeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
3.8.14 13:52

@Reaskiller …tak to je nádherné :potlesk: nejhezčí co jsem za dlouhou dobu četla vůbec ;)…přeji ať vám to vyjde taky tak a važ si, že takového muže vedle sebe máš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vykladzkaret
3.8.14 14:18
@Anonymní píše:
Ahoj všici, všude na emiminu, a vůbec všeobecně se dočítám o samé nevěře a provalené nevěře a podobně, mě by zajímal váš názor. Myslíte si, že je reálné prožít život s jedním partnerem bez nevěry? Já jsem s mým mužem již 15 let, byl to můj první a pro něj taky, nikdy jsem mu nevěrná nebyla a doufám, že on mě taky ne, nemám žádné podezření je neustále s námi doma ( máme děti) a když je pryč tak to je v práci ze které se vrací zase domů a ze které mě neustále každou volnou minutku píše nebo volá. Myslíte si, že je to reálné, aby se život prožil bez nějakého dramatu?? Máte nějakou zkušenost?

realne to urcite je, spis si naopak myslim, ze se nevera prilis dramatizuje. Je to z casti kulturni dedictvi (napr. Italove zahybaji vice, nez muzi ze severu) a ultimatne je nevera odrazem kvality daneho vztahu a vzajemne ucty partneru. Kazdy si obcas v duchu „zaslinta“ nad jinym partnerem, ale vzajemna ucta a laska k partnerovi je to, co nam nakonec zabrani do toho opravdu jit. Je dobre se vyvarovat pokuseni (typu sekretarky, kolegyne, kolegove), protoze prilezitost dela zlodeje, ale jinak vernost je snad stale jeste castejsi nez nevera.

• Citovat
  • Upravit
10073
3.8.14 19:23

@-Azzurra- vazim ako to len najviac ide:) je to muz mojho zivota:) prajem kazdej dobrej zene takeho akeho mam ja:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.14 23:59

Zahybaju slabe povahy, co si nevedia rozkazat. Ale dnes je moderne byt slabym, a ohanat sa tym ze to ‚bolo silnejsie nez ja‘.
Ja som verna manzelovi zatial necelych 8 rokov, co ho poznam. Moja mama bola verna mojmu otcovi cely zivot, a to napriek tomu, ze zomrel uz pred 30 rokmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L92
4.8.14 16:40
@martina.se píše:
pak to neřešim - řešim to v případě, že bych si ohrozila vztah, na kterém mi záleží. Já taky byla nevěrná - svému ex manželovi se svým současným :lol: ale prostě mi bylo fuk, že tamten vztah skončí..

Asi tak.
Když by mi na tom záleželo, asi si to jinak promyslím. :)

• Citovat
  • Upravit
120
4.8.14 19:10

My už 37 let :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat