Pozvali jeho ex k příbuzným

3347
2.8.14 15:30

pozvali jeho ex k

Ahoj jdu pro názory.
Chlapovo sestřenka se dost kamarádí s jeho ex. Nedávno o ní mluvila že ji ukazovala fotky našich dětí a že by prý ráda přijela. Řekla jsem že je to divný. Nicméně teď k nám jede banda chlapovo kamarádů, a asi přijede i ona. Sice jakoby za sestřenkou ale s tím že na grilovačku přijedou k nám. Ona jeho všechny kamarády zná tak to divný není. tvím že se s ní normálně baví když se potkaj, zajdou na pivo. To mi nevadí. Prý řikala sestřenici že už nikdy by ho nechtěla. Přesto mi to přijde divný, a nelíbí se mi to. Jak se mam chovat? K ní? Chlap řekl ať nebláznim že jsem hysterická… Už jsem si i říkala že bych měla dojít ke kadeřnici ať nějak vypadám. No prostě cejtim konkurenci. Jsem divná??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7332
2.8.14 15:31

@Vrtul nejsi divná.. Mě by to taky bylo proti srsti. tak samo jako by můj manžel nešel grilovat s mým exmanželem :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
2.8.14 15:32

Příjemný by mi to vůbec nebylo. Jednou jsem měla tu čest vidět chlapovo bejvalku a už nechci nikdy víc. Vadí mi se bavit s někým kdo s ním taky byl v posteli :nevim:. Je to takové divné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
2.8.14 15:34

@Vrtul Nejsi, taky by mi to bylo nepříjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
2.8.14 15:42

Jako štěstím do vzduchu bych neskákala, ale zas nějak extra bych to neřešila, jí to třeba taky není úplně příjemný potkat nextku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
2.8.14 15:46

Nejsi divná taky nechodím na kafe s kým byl můj manžel v posteli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tartaletka

Mně by to teda taky vadilo. Chlapova ex ho taky ještě minimálně rok po rozchodu kontaktovala a chtěla ho vidět. Vadilo mi to a donutila jsem ho, ať to rázně ukončí. Je rozdíl, když mají děti a ex je tak navždy součástí života, nebo je pojí jen partnerská minulost. Pokud zůstala kamarádka jeho kamarádů, tak pochopím, že je šance setkat se u nich, ale zvát ji k vám? To bych nezkousla

• Citovat
  • Upravit
7332

Kdyby ta bývalá byla normální, tak tam ani neleze  :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
2.8.14 15:48

@Vrtul prosím tě, vím že to sem nepatří, ale jaká chlapovo sestřenka? :cert: snad chlapova setřenka. Rve mě to oči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4847
2.8.14 15:56

@Vrtul Já jsem zrovna jedna z těch, co se s bývalou partnerkou svého manžela stýkáme ( podotýkám, že spolu chodili dva roky), jezdíme k nim na víkendy, oni k nám (už má svou rodinu stejně tak jako můj muž má nás). Vycházíme spolu dobře, akorát si musí dávat bacha aby něco nevytáhla z minulosti :lol:…nikdo nic neřeší, prostě ví jak to dopadlo, že jim to nevyšlo a basta…Dokonce k nám jezdí i její sestřenka s rodinou, stýkáme se s jejími rodiči - jsou to fajn lidé. Dnešní život je už dost komplikovaný, tak proč si ho nadále komplikovat. Kdybych ale cítila z její strany nějakou rivalitu, asi bych toto přátelství ukončila. Třeba s bývalou přítelkyní se kterou má můj manžel syna bych si nedovedla představit, že bychom se kamarádily… Takže pokud dojede, ty to stejně nijak neovlivníš, tak se hlavně nehádej s mužem, aby jste byli co nejvíce v pohodě a klidně si zajdi aji k té kardeřnici, to přeci ničemu neuškodí. Držím palce, aby jste to přežili a kdoví, třeba si ještě na grilovačce pokecáte ( nemyslím o partnerovi) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347

@mojmira tak mě to oči nerve, jinak bych to nenapsala. Tak sorry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806

@mojmira
Me rve oci i ta chlapova setrenka :lol: jsem chvili vahala, co povazujes za hrubici :oops: :mrgreen:
Zakladatelko, tez by mi to uplne mile nebylo, ale nehrotila bych to. Jo, a kadernika jisteee. Ale pro sebe, ne kvuli exce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
2.8.14 15:57
@mojmira píše:
@Vrtul prosím tě, vím že to sem nepatří, ale jaká chlapovo sestřenka? :cert: snad chlapova setřenka. Rve mě to oči.

Tak to bacha, ať si je neurveš :-D :-D :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.14 16:01
@mojmira píše:
@Vrtul prosím tě, vím že to sem nepatří, ale jaká chlapovo sestřenka? :cert: snad chlapova setřenka. Rve to oči.

tak setřenka místo sestřenky a mě namísto mně…hmmmm :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
2.8.14 16:02

Nevidím na tom nic blbého nebo hrozného..přijedou v partě..horší by pro mě bylo kdyby s ním chtěla jít na kafe sama..
Mám ted manžela na táboře se synem a je tam i jeho bývalka se svýma dětma a nehroutím se..jednou se rozešli a asi k tomu byl důvod, ted je tvuj chlap jinde..byla bych nad věcí že je tvuj a chovala bych se k ní jako k ostatním..jen bych si hlídala aby nebyli někde moooc dlouho sami spolu :jazyk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky