Pozvali jeho ex k příbuzným

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3347
2.8.14 21:28

@Aspera no zatím to spíš hodlám nějak přežít, myslím že nebudu mít potřebu se vídat vicekrát. Ale kdo vi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34541
2.8.14 22:44
@Chocoloco píše:
@Aluse @careynka Prajzak nema s Prahou nic spolecneho.
Hlucinsko-Prajzsko, Prajsko, Prajzská, Prajská

jo tak to uz je jina :D Ja myslela ze to byl preklep a to J tam nemelo byt :D

@Jannnča to rikala nase reditelka a zaroven matikarka na SS -to se necha a nebo necha se to.Nas jako pubertaky to strasne bavilo a napodobovali sme ji a nechali sme si to napsat i na serpy, protoze na nicem jinym sme se neschodli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34541
2.8.14 22:45
@Chocoloco píše:
@Aluse @careynka Prajzak nema s Prahou nic spolecneho.
Hlucinsko-Prajzsko, Prajsko, Prajzská, Prajská

jo tak to uz je jina :D Ja myslela ze to byl preklep a to J tam nemelo byt :D

@Jannnča to rikala nase reditelka a zaroven matikarka na SS -to se necha a nebo necha se to.Nas jako pubertaky to strasne bavilo a napodobovali sme ji a nechali sme si to napsat i na serpy, protoze na nicem jinym sme se neschodli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
2.8.14 22:49

@Aluse Vsak v pohode, kazdy nemuze vedet vse, ne :)?
Nahodou z toho byla docela zajimava debata, i kdyz silne OT.

• Citovat
  • Upravit
34541
2.8.14 23:03

@Vrtul abych teda mluvila k tematu, priznam se, ze bych byla lehce nervozni a bala se abych se nechovala krecovite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34541
2.8.14 23:03

@Chocoloco to mas pravdu, debata byla dobra  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
3.8.14 08:43

@M9

V tom případě tvoje odpověď mě je úplně z cesty. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
3.8.14 09:28

@Vrtul upřímně nevím, jak bych se zachovala, kdyby mi přítel dotáhl domů bejvalku. Jednou jsme se střetly na benzince a projížděla mě jako rentgenem, moc příjemné to nebylo jako ve smyslu, v čem je lepší a tak… :D. Ale zase můžeš být pevná v kranflekách, jsi na své půdě :palec:. Každopádně, dej vědět, jak to dopadlo..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
7.8.14 13:00

Tak holky, uvařila jsem hov. guláš, karl. kn., na neděli svíčkovou a kynuté, v troubě jsou mraky, v lednici naložené maso a salát z gril cuket. Na plotně bublá vývar s domácími nudlemi. Teď to pobalim a hurá na chatu!! A zítra ještě kadeřník ať jsem čerstvá a může dorazit nádhera ;-) jim vytřu zraky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
7.8.14 13:04
@Vrtul píše:
Tak holky, uvařila jsem hov. guláš, karl. kn., na neděli svíčkovou a kynuté, v troubě jsou mraky, v lednici naložené maso a salát z gril cuket. Na plotně bublá vývar s domácími nudlemi. Teď to pobalim a hurá na chatu!! A zítra ještě kadeřník ať jsem čerstvá a může dorazit nádhera ;-) jim vytřu zraky!
:palec: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
tak to má být!!! :mrgreen: Budu držet pěsti ať máš štěstí :hug: :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
140243
7.8.14 13:04
@Vrtul píše:
Tak holky, uvařila jsem hov. guláš, karl. kn., na neděli svíčkovou a kynuté, v troubě jsou mraky, v lednici naložené maso a salát z gril cuket. Na plotně bublá vývar s domácími nudlemi. Teď to pobalim a hurá na chatu!! A zítra ještě kadeřník ať jsem čerstvá a může dorazit nádhera ;-) jim vytřu zraky!

ty jsi 1. :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
7.8.14 13:06

@Vrtul Super, hlavne nebud zbytecne nervozni a hezky si cely vikend uzij :kytka:!

• Citovat
  • Upravit
33155
7.8.14 13:21

Tak to ti tedy vůbec nezávidí. Beru to podle sebe. K nám přijet bývalá, tak nevím. A vůbec nechápu ji? Že jí to není blbý. :think:
No nic, drž se a dej vědět jak to dopadlo. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
7.8.14 13:25

Určitě dám vedět.
A víte co? Šoupnu jí děti ať jí přejdou choutky a já mam čas na chlapa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
7.8.14 13:28
@Vrtul píše:
Určitě dám vedět.
A víte co? Šoupnu jí děti ať jí přejdou choutky a já mam čas na chlapa :mrgreen:

Tak to má být :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí