Pozvali jeho ex k příbuzným

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15924
2.8.14 16:27
@Halibar píše:
@Aspera ja jsem moravacka jako vino a nerikam chlapovo sestrenka, ale chlapova sestrenka :D

to je tusim ostravsko…ja tam studovala a hruza… :lol: jako treba bramborový placek a tak :lol: :pocitac: a jeste nesnasim to ceske „prijdu dyl“ :lol: a k tematu-me by to vadilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
2.8.14 16:28

Ja mam dost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
2.8.14 16:28
@Aspera píše:
Na Moravě se tak mluví běžně. Ale taky mě v Čechách každý opravuje co to mluvím.

Naopak, tento typ sklonovani je typicky pro oblast ZC, konkretne Plzen a okoli. Pokud si tedy jeste pamatuji neco malo z morfologie :).

• Citovat
  • Upravit
7369
2.8.14 16:29

@tartaletka - jo promin, blbe jsem cetla, nejak jsem cetla do oci a ne oci. Jeste jednou se omlouvam :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tartaletka
2.8.14 16:30

Mne zas rve usi, jak prajzaci rikaji do doktora, do navstevy… Kdyz ti nekdo rekne jdu do Lucky, tak to zni fakt divne :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6590
2.8.14 16:34

@alchien a co je s bramborovym plackem? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
2.8.14 16:36

@Vrtul prosím tě neblázni, dneska holt lidi často mívají v životě víc sexuálních partnerů, považuje se to za normální, tak by bylo asi též vhodný, se podle toho chovat. Buď spravedlivá - všichni kámoši přijedou a jen ona by nemohla, protože spala s tvým chlapem? divný ne.
Jestli ti to vadí, najdi si chlapa, který před tebou žádnou neměl :nevim: a nebo se s tím prostě smiř. Ty jsi byla panna, když sis tohoto tvého chlapa našla?

@mojmira píše:
@Vrtul prosím tě, vím že to sem nepatří, ale jaká chlapovo sestřenka? :cert: snad chlapova setřenka. Rve mě to oči.

trochu tolerance, toto není gramatická chyba, toto je dialekt, to že ty ho neznáš, nebo se ti nelíbí, neznamená, že tak nesmí nikdo mluvit.

EDIT- ááá vidím, že už ti to někdo vysvětlil :) Ano, je to západočeský dialekt.

Příspěvek upraven 02.08.14 v 16:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
2.8.14 16:37
@tartaletka píše:
Mne zas rve usi, jak prajzaci rikaji do doktora, do navstevy… Kdyz ti nekdo rekne jdu do Lucky, tak to zni fakt divne :mrgreen:

Celý život žiju v Praze, ale v životě jsem nikoho neslyšela říct, že jde do doktora nebo do návštěvy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
2.8.14 16:44

@Vrtul
divná nejsi. Chápu to a divný to asi svým způsobem je.. nevím no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
2.8.14 16:45
@Gina.Lenroy píše:
Celý život žiju v Praze, ale v životě jsem nikoho neslyšela říct, že jde do doktora nebo do návštěvy :think:

protože prajzáci nejsou pražáci :D

http://cs.wikipedia.org/…rajzov%C3%A9

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
2.8.14 16:48

@Vrtul Jinak bych to tolik nehrotila, chápu, že situace příjemná není, ale když budeš dělat problémy, tak ničemu nepomůžeš. Řekni si, že si asi lepší, když si vybral tebe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
2.8.14 16:49

@harpyje Moje chyba :-D - Pražácká zabedněnost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
2.8.14 16:50
@Gina.Lenroy píše:
Celý život žiju v Praze, ale v životě jsem nikoho neslyšela říct, že jde do doktora nebo do návštěvy :think:
Prajzaci-obyvatele Hlucina a okoli.
@harpyje píše:
@Vrtul prosím tě neblázni, dneska holt lidi často mívají v životě víc sexuálních partnerů, považuje se to za normální, tak by bylo asi též vhodný, se podle toho chovat. Buď spravedlivá - všichni kámoši přijedou a jen ona by nemohla, protože spala s tvým chlapem? divný ne.
Jestli ti to vadí, najdi si chlapa, který před tebou žádnou neměl :nevim: a nebo se s tím prostě smiř. Ty jsi byla panna, když sis tohoto tvého chlapa našla?

Ja to vidim podobne, pokud ho dotycna ex nenahani a rozesli se v dobrem, nevidela bych v tom nic zvlastniho nebo dokonce zakerneho z jeji strany.Lide se schazi a rozchazi, maji spolecne vzpominky a ne kazdy rozchod probehne v italskem stylu.

edit-tentokrat me v jazykovednem okenku predbehla harpyje :mrgreen:

Příspěvek upraven 02.08.14 v 16:52

• Citovat
  • Upravit
3172
2.8.14 16:51

@Halibar bramborovy placek bude bramborak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
2.8.14 16:55

No divná nejsi…mě příjde divný aby k vám jezdila na grilovačku, jeho bývalá :lol:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí