Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Vrtul píše:
@mojmira tak mě to oči nerve, jinak bych to nenapsala. Tak sorry
v pohodě, to bylo jen mimochodem
Byla bych za dámu a normálně bych se s ní seznámila, sledovala bych, jak ti dva spolu komunikují a kdyby něco, tak bych zavčasu zareagovala a milou bývalou bych odstrčila na vedlejší kolej…
Já jsem asi divná, ale já se normálně bavím s manželovou bývalou přítelkyní. Byli spolu tenkrát 5 let. Pokud máme cestu do města kde bydlí, tak se u ní i stavíme. Já si s ní i píšu přes PC.
Stejně tak k nám někdy zajede můj bývalý s manželkou, vídáme se na chatě a nikdo s tím nemá problém. Všichni víme, že to tenkrát nevyšlo, víme proč, ale jsme rozumní lidé, tak proč se připravovat o fajn kamarády.
Takže mě by to nevadilo, zrovna u bývalé vím, že je to pryč a že tam fakt nějaký návrat k ní nebo něco nehrozí.
Chlapovo- to je nejaka krajova zalezitost, ne?
Ja myslela, ze je spatne sestrenka.ze tam ma byt setrenka.
K veci- kadernik byt musi, to je jasny. A byt normalni, bavit se se vsemi, nevsimat si ji prehwmane, ani okazale neignorovat.
Taky bych byla nervoyni, ale treba je ok.
Taky se normálně bavím s manželovou ex, byli jsme s ní i na tanečku a seděli u jednoho stolu.Ona asi netušila, že tam budem, pozval nás i ji společný kamarád. Dobře jsem se bavila, po nějaké té dvojce ji nabídla tykání. Ohrožena jsem se teda necítila. Dnes už se normálně bavíme, moji vnuci jí říkají babi, v pohodě si předáváme jejich vnučky. Co bylo bylo, terazky je to jinak.
@g.sandova píše:
Chlapovo- to je nejaka krajova zalezitost, ne?
Na Moravě se tak mluví běžně. Ale taky mě v Čechách každý opravuje co to mluvím.
@Vrtul - nadsena bych z toho asi nebyla, chtela bych taky vypadat co nejlepe. Taky bych nad tim premyslela.
@mojmira - nechapu, co je na vyrazu sestrenka divneho?
sestrenice, sestrenka, ale tvuj vyraz setrenka, je minimalne divny!
@kočička Evička - 2. a 4. pad mě, 3. a 6. mne. V tomto pripade koho, co to rve do oci = 4.pad, tudiz nevidim chybu
@Aspera ja jsem moravacka jako vino a nerikam chlapovo sestrenka, ale chlapova sestrenka ![]()
@kačka25 pardon za chybu měla být sestřenka, já ale poukazovala na slovo CHLAPOVO setřenka místo CHLAPOVA
@tartaletka píše:
@kačka25 rve to oči komu? Mně. 3.pád
přesně tak ![]()