Impulzivní přítel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kobliha51
4.8.14 19:57

@brumdinka

Já se zas bavím vždy, když si přečtu nějakou tu tvoji frázi, stokrát omletou. Díky :mavam:

• Citovat
  • Upravit
25123
4.8.14 19:58

@Kobliha51 jo a ted´ máš na mysli jakou frázi…jsem žádnou stokrát omletou frázi nepoužila - každopádně mě těší, že se bavíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
4.8.14 20:01

@brumdinka Já tím nechci říct vůbec nic, nevím, proč se chytáš :mrgreen: Napsala jsem, že je to klasická hláška zoufalek. Maličko vztahovačná, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
4.8.14 20:03

@hanka.br. no trošku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
4.8.14 20:03
@hanka.br. píše:
@brumdinka Já tím nechci říct vůbec nic, nevím, proč se chytáš :mrgreen: Napsala jsem, že je to klasická hláška zoufalek. Maličko vztahovačná, ne?

Tak teď se bavím i já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
4.8.14 20:05
@brumdinka píše:
@Lemuska …vážně nejsou jen flegmatici a cholerici :D

A kdo tvrdí opak 8o :lol:???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
4.8.14 20:06

@Lemuska no furt tu píšeš, že k cholerikovi jen flegmatik a přes to vlak nejede :lol: těch možností je vážně víc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
4.8.14 20:08
@brumdinka píše:
Jen bych ráda, abys i ty pochopila, že k soužití s cholerikem opravdu není vyloženě! nutné, aby ten druhý byl flegmatik…

Chápu, že se to nějakou dobu dá vydržet…ale celý život? No, holt nejsem dost flegmatik :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
4.8.14 20:09

@brumdinka nejede a nejede a nejede :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
4.8.14 20:20

@Lemuska a proč ne :nevim: napadlo tě, že ta dotyčná ho má třeba fakt ráda a že není tak strašný a má třeba vlastnosti, které tuhletu jeho „mouchu“ v mnohém překonají…nebo na to už se v dnešní době nehraje a poslat druhého někam (rozuměj rozejít se) při sebemenší partnerově nedokonalosti je už normální :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
4.8.14 20:23
Jo, to jsem já :mrgreen: celá ze zlata, platinové vlasy a po těle briliantíky. Občas trochu ječím, ale jsem prý k zulíbání říká můj manžel :mrgreen: :mrgreen: a nechystá se mě opustit a žije se mnou už čtvrtstoletí a prý do smrti to v pohodě vydrží :lol:
@brumdinka píše:
@Lemuska a proč ne :nevim: napadlo tě, že ta dotyčná ho má třeba fakt ráda a že není tak strašný a má třeba vlastnosti, které tuhletu jeho „mouchu“ v mnohém překonají…nebo na to už se v dnešní době nehraje a poslat druhého někam (rozuměj rozejít se) při sebemenší partnerově nedokonalosti je už normální :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
4.8.14 20:25
@brumdinka píše:
@Lemuska a proč ne :nevim: napadlo tě, že ta dotyčná ho má třeba fakt ráda a že není tak strašný a má třeba vlastnosti, které tuhletu jeho „mouchu“ v mnohém překonají…nebo na to už se v dnešní době nehraje a poslat druhého někam (rozuměj rozejít se) při sebemenší partnerově nedokonalosti je už normální :think:
:potlesk: možná proto se dneska každý druhý manželství rozvádí, protože než se snažit sžít a nějak přizpůsobit jeden druhýmu, tak mu radši hned zabalíme kufry, když nám na něm vadí třeba jen jedna jediná věc, to, že křičí… :) ať si každej dělá co chce a s kým chce, ale můj osobní názor je ten, že kde se víc hádají (ale v mezích njaký slušnosti že jo), tak jim ten vztah dýl vydrží a je takovej pevnější
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
4.8.14 20:31
@AndrejkaS píše: :potlesk: možná proto se dneska každý druhý manželství rozvádí, protože než se snažit sžít a nějak přizpůsobit jeden druhýmu, tak mu radši hned zabalíme kufry, když nám na něm vadí třeba jen jedna jediná věc, to, že křičí… :)

Křičení je jedna věc, urážení se kvůli každé kravině a posílání sprostě do * je věc druhá. První se překousnout dá, ale ta druhá je o nervy a pro mě to není soužití, ale přežívání.
Hlavně pointa mých příspěvků je v tom, že by zakladatelka měla být ostražitá, co se z něj vyklube. Protože po půl roce je většina chování jen slabý odvar, kdekdo se vybarví trochu později, až se přestane tak snažit a až si na partnera zvykne.
A s rozvodem by tohle souviset nemělo. Pokud někomu vadí cholerické urážení, tak to může poznat před svatbou, ještě v zárodcích. Jestliže ale na emiminu dostane rady, že to má vydržet a že je ten druhý vlastně chudák, pak jí rok po svatbě ty nervy fakt dojdou a rozvod bude na stole.
To, co nám vadí, bychom měli odhalit co nejdřív. Jinak je to trápení pro oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
4.8.14 20:33

@Litta ona ale nedostala rady, že to má vydržet a že on je vlastně chudák :mrgreen: za to dostala spoustu rad na to, jak mu má sbalit kufry :lol:…jen tak přes net po přečtení pár příspěvků, když jí i jejího přítele vůbec nikdo neznáte a vpodstatě se z toho nedá poznat, jaká je opravdu realita…

Příspěvek upraven 04.08.14 v 20:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
4.8.14 20:34
@brumdinka píše:
@Litta ona ale nedostala rady, že to má vydržet a že on je vlastně chudák :mrgreen:
napadlo tě, že ta dotyčná ho má třeba fakt ráda a že není tak strašný a má třeba vlastnosti, které tuhletu jeho „mouchu“ v mnohém překonají…

Tak co teda. Není tak strašný, nebo mu má sbalit kufry? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria