Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kobliha51 jo a ted´ máš na mysli jakou frázi…jsem žádnou stokrát omletou frázi nepoužila - každopádně mě těší, že se bavíš ![]()
@brumdinka Já tím nechci říct vůbec nic, nevím, proč se chytáš
Napsala jsem, že je to klasická hláška zoufalek. Maličko vztahovačná, ne?
@hanka.br. píše:
@brumdinka Já tím nechci říct vůbec nic, nevím, proč se chytášNapsala jsem, že je to klasická hláška zoufalek. Maličko vztahovačná, ne?
Tak teď se bavím i já ![]()
@brumdinka píše:
@Lemuska …vážně nejsou jen flegmatici a cholerici
A kdo tvrdí opak
???
@Lemuska no furt tu píšeš, že k cholerikovi jen flegmatik a přes to vlak nejede
těch možností je vážně víc ![]()
@brumdinka píše:
Jen bych ráda, abys i ty pochopila, že k soužití s cholerikem opravdu není vyloženě! nutné, aby ten druhý byl flegmatik…
Chápu, že se to nějakou dobu dá vydržet…ale celý život? No, holt nejsem dost flegmatik ![]()
@Lemuska a proč ne
napadlo tě, že ta dotyčná ho má třeba fakt ráda a že není tak strašný a má třeba vlastnosti, které tuhletu jeho „mouchu“ v mnohém překonají…nebo na to už se v dnešní době nehraje a poslat druhého někam (rozuměj rozejít se) při sebemenší partnerově nedokonalosti je už normální ![]()
@brumdinka píše:
@Lemuska a proč nenapadlo tě, že ta dotyčná ho má třeba fakt ráda a že není tak strašný a má třeba vlastnosti, které tuhletu jeho „mouchu“ v mnohém překonají…nebo na to už se v dnešní době nehraje a poslat druhého někam (rozuměj rozejít se) při sebemenší partnerově nedokonalosti je už normální
@brumdinka píše:
@Lemuska a proč nenapadlo tě, že ta dotyčná ho má třeba fakt ráda a že není tak strašný a má třeba vlastnosti, které tuhletu jeho „mouchu“ v mnohém překonají…nebo na to už se v dnešní době nehraje a poslat druhého někam (rozuměj rozejít se) při sebemenší partnerově nedokonalosti je už normální
@AndrejkaS píše:možná proto se dneska každý druhý manželství rozvádí, protože než se snažit sžít a nějak přizpůsobit jeden druhýmu, tak mu radši hned zabalíme kufry, když nám na něm vadí třeba jen jedna jediná věc, to, že křičí…
Křičení je jedna věc, urážení se kvůli každé kravině a posílání sprostě do * je věc druhá. První se překousnout dá, ale ta druhá je o nervy a pro mě to není soužití, ale přežívání.
Hlavně pointa mých příspěvků je v tom, že by zakladatelka měla být ostražitá, co se z něj vyklube. Protože po půl roce je většina chování jen slabý odvar, kdekdo se vybarví trochu později, až se přestane tak snažit a až si na partnera zvykne.
A s rozvodem by tohle souviset nemělo. Pokud někomu vadí cholerické urážení, tak to může poznat před svatbou, ještě v zárodcích. Jestliže ale na emiminu dostane rady, že to má vydržet a že je ten druhý vlastně chudák, pak jí rok po svatbě ty nervy fakt dojdou a rozvod bude na stole.
To, co nám vadí, bychom měli odhalit co nejdřív. Jinak je to trápení pro oba.
@Litta ona ale nedostala rady, že to má vydržet a že on je vlastně chudák
za to dostala spoustu rad na to, jak mu má sbalit kufry
…jen tak přes net po přečtení pár příspěvků, když jí i jejího přítele vůbec nikdo neznáte a vpodstatě se z toho nedá poznat, jaká je opravdu realita…
Příspěvek upraven 04.08.14 v 20:35
@brumdinka píše:
@Litta ona ale nedostala rady, že to má vydržet a že on je vlastně chudák
napadlo tě, že ta dotyčná ho má třeba fakt ráda a že není tak strašný a má třeba vlastnosti, které tuhletu jeho „mouchu“ v mnohém překonají…
Tak co teda. Není tak strašný, nebo mu má sbalit kufry? ![]()
@brumdinka
Já se zas bavím vždy, když si přečtu nějakou tu tvoji frázi, stokrát omletou. Díky