Impulzivní přítel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7139
4.8.14 09:51

Manžel i já jsme byli dřív jako tvůj přítel, ted už před dětma takové scény dělat nemůžem, hodně jsme se uklidnili, už víme jak na sebe, pokud je ti s ním jinak dobře tak to tak neřeš, je to prostě cholerik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342

Představ si život s takovou osobou. Víš teď tě štve,,jen" jeho cholerické vystupování, později ti možná začne vadit až tě oddaně bude vozit na schůzky s kamarádkami, doprovázet tě kamkoliv a třeba ti ve své oddanosti (samozřejmě pro tvé dobro a bezpečnost) začne zakazovat kontakty s okolím. A že je rodinně založený? Možná ti začne vysvětlovat jak je pro rodinu důležité zahodit veškeré zájmy a záliby. Myslíš, že přeháním? Tohle všechno mne napadlo po přečtení tvého příspěvku. Odpovědět si musíš sama, sama ho znáš nejlépe, nicméně ještě se ve vztahu k tobě hodně snaží. Počkej, až se začne chovat normálně. Btw. můj muž by mne po letech manželství nikdy neposlal,,kamsi" ani já jeho. Takové hrubosti si k sobě nedovolujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
@terinka4444 píše:
Cholerik. Taky jsem taková, ne tedy v takové míře a za ta léta už se sakra umím ovládat, ale sem tam bouchnu, pak zpětně vidím, že to bylo zbytečné a kvůli hlouposti. Manžel mě zná, takže když bouchnu, nereaguje(což mě tedy v té chvíli taky točí :lol: ). Mně to tedy přechází rychle, znám se, takže se ovládám a umím se omluvit a manžel to vypouští. Pravda, že se vždy ovládám, abych ho posílala do zadele…ale prostě cholerik no. Nevím, jestli pryč od něj, já jsem ráda, že mě můj manžel kvůli mé povaze neopustil. Drtivou většinu času ho taky miluju, než mě nese.re :lol:
:mrgreen: sem uplně stejná, sranda je, že můj muž občas taky, takže někdy se oba pošleme někam a za chvíli sme zas v pohodě…prostě to, co kdo vypustí vážně neřešíme, jelikož důležitý jsou činy nikoli slova a ani jeden to nemyslíme vážně…v opačnym případě bysme spolu fakt nebyli přes 15 let :)

ale každej sme jinej, pokud to zakladatelce vadí hned na začátku, tak možná by měla jít o dům dál :think:

Příspěvek upraven 04.08.14 v 09:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
4.8.14 09:52

Po předchozí zkušenosti bych nebyla s někým, kdo je na mě vulgární a neumí se ovládat ve vyjadřování. A už vůbec ne s někým, s kým se už po půl roce hádám, je to vyčerpávající.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
4.8.14 09:54
@Ilusion píše:
@Elilen taky si te pamatuju. Chteli jsme mimco s ex a pritom on me podvadel, na coz jsem mu na podzim prisla a nasledoval konec. Takze pak jsem si breznu nasla tohohle cholerika prastenyho a zas mam zivot uplne naruby :D

Tak to na ně máš štěstí. :) Co zkusit někoho najit do třetice? Možná by to bylo nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
4.8.14 09:58

@brumdinka no my jsme spolu teď 14.8. už 24 let. Koukám tedy, že všichni radí cholerika poslat urychleně kamsi. Manžel není cholerik, přesto má povahový rysy, pár, který mě taky štvou. Milujeme se, takže jsme se spolu naučili báječně žít a máme spokojené manželství. Já občas vyletím, s věkem se naopak klidní ty moje výbušnost, nestupňuje se, jak je ti předkládáno, on má zase jinou mouchu. Přesto spolu spokojeně a šťastně žijeme už skoro čtvrt století.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
4.8.14 10:04

@terinka4444 přesně, prostě každej má nějakou svojí mouchu, nikdo nejsme bez chyby…jde jen o to jak moc je nebo není ten druhej tolerantní a prostě můj muž má jiný vlastnosti, který jsou pro mě důležitější než to, že se občas někam pošlem…nebo já nevim jak bych to jinak napsala…kolikrát když to tady čtu, co spousta lidí považuje za důvod k rozvodu, tak se vůbec nedivim, že je tak vysoká rozvodovost :?

jinak zdravim do Varů, včera sem tam vyvezla mamku s dětma na výlet, vylezli sme na Dianu a když začalo pršet, tak už sme mazali na vlak 8), jdu vařit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
4.8.14 10:05

@terinka4444 Jenže vy už víte, že i když jste (jsi) cholerik, tak si navzájem fyzicky neublížíte. Jen vyjedete a za chvíli zas jedete dál. Po půl roce ale zakladatelka neví, kam se to bude stupňovat, až si k ní dovolí víc. Mě třeba po čase neváhal silně chytnout za paže, takže jsem mívala modřiny. (A já si toho moc líbit nenechám, takže jsem ho na to začla kopat mezi nohy, což vše jen stupňovalo. ) Přesto se omlouval, brečel a jinak byl záviděníhodný milující partner. :roll: :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
4.8.14 10:07

@brumdinka pardon za OT. No já zase včera v noci jela z Moravy od tchýně, chvílema jsme museli stát, protože prostě na silnici byla řeka, tolik vody z nebe jsem v životě neviděla 8o ale o víkendu už hlásí tropy tak se ohřejeme a země vyschne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
4.8.14 10:08
To jo, jenže zakladatelka neví, jestli se to bude stupňovat, může a nemusí, i s cholerickým výbuchem to mlže být fajn partner. :nevim:
@Litta píše:
@terinka4444 Jenže vy už víte, že i když jste (jsi) cholerik, tak si navzájem fyzicky neublížíte. Jen vyjedete a za chvíli zas jedete dál. Po půl roce ale zakladatelka neví, kam se to bude stupňovat, až si k ní dovolí víc. Mě třeba po čase neváhal silně chytnout za paže, takže jsem mívala modřiny. (A já si toho moc líbit nenechám, takže jsem ho na to začla kopat mezi nohy, což vše jen stupňovalo. ) Přesto se omlouval, brečel a jinak byl záviděníhodný milující partner. :roll: :|
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
4.8.14 10:09

Ja mam taky chlapa cholerika, vybuchuje malokdy, treba jednou za nekolik mesicu, ale pak to stoji za to..

Zakladatelcin pritel ale jestli to spravne chapu vybuchuje denne, nebo proste co chvili kvuli kdejake malickosti, v tom pripade tedy nevim, podle me az opadne takove to pocatecni zamilovani a spadnou ruzove bryle, tak to bude jeste mnohem horsi a uz se nebude ani omlouvat :think:

Ja bych poradila zatim neopoustet, pockat na spadnuti ruzovych bryli a pak se rozhodnout… Ale dite zatim rozhodne neporizovat!!

Treba se s nim zakladatelka nejak nauci zit, a nebo se jeho vybuchy casem nejak obrousi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
4.8.14 10:11

@terinka4444 Proto radím obezřetnost. ;) Ale mně osobně by to za to nestálo. Já bych ani s čistě psychickým cholerikem nevydržela – připomínal by mi tamtoho a prostě bych se ho už bála. A navíc bych nikdy nebyla v pohodě, bála bych se cokoli říct, aby zas nebyl konflikt… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
4.8.14 10:11
@terinka4444 píše:
To jo, jenže zakladatelka neví, jestli se to bude stupňovat, může a nemusí, i s cholerickým výbuchem to mlže být fajn partner. :nevim:

právě ono to přece nemůže vědět, nebo ty @Litta snad víš co bude za půl roku…prostě jak říká moje mamka každej vztah je sázka do loterie, bud´to vyjde nebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
4.8.14 10:12
@brumdinka píše:
právě ono to přece nemůže vědět, nebo ty @Litta snad víš co bude za půl roku…prostě jak říká moje mamka každej vztah je sázka do loterie, bud´to vyjde nebo ne…

Tak rozhodně vím, že lepší to nebude. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
4.8.14 10:13

Ženské vždycky doufají, že se chlap změní. A chlapi doufají, že se ženská nezmění. Oba jsou zklamaní. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí