Impulzivní přítel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30408
4.8.14 19:16
@brumdinka píše:
8o jako nezlobte se na mě, ale nic takovýho tady zakladatelka nepsala aspoň sem si teda nevšimla…

tady se to už zase přetáčí uplně někam jinam, kde to vůbec neni…

@Lemuska sorry ale ona nepsala, že už radši nic neříká neustále a že se bojí co zas z něj vypadne… ona psala, že radši mlčí, když ho to popadne a chce si zanadávat, to je poněkud rozdíl…

Nepsala? A četla jsi její úvodní příspěvek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
4.8.14 19:17

@brumdinka jo, to jsem psala, že ať ho neseu a ať jdu do pdele z něj párkrát vypadlo, i když bych to teda spočítala na prstech jedný ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
4.8.14 19:19

@brumdinka a to, že se bojí jsem psala kde? :mrgreen: Přesně jsem přecitovala její větu ;) A jak píšeš dělá to co Nastěnčin tatínek v Mrazíkovi:,,už mlčim, už mlčim". Jak píšu výše, takhle vypadá soužití s cholerikem. Sorry ;)

@brumdinka píše:
@Lemuska … ona psala, že radši mlčí, když ho to popadne a chce si zanadávat, to je poněkud rozdíl…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
4.8.14 19:21

@Lemuska no to nevypadá, takhle to vypadá jen v těch filmech co popisuješ, moc koukáš na televizi, sorry :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
4.8.14 19:22

@Lemuska tam je právě potřeba rozlišit to, jestli křičí přímo na ní nebo křičí prostě protože křičí… i když jsem sama flegmatik, občas mě někdo vytočí tak, že ho v tu chvíli taky pošlu někam, ale nenadávám mu sprostě a neurážím ho

@Ilusion v minulém vztahu jsem měla chlapa, kterej se na první pohled zdál dokonalej, byl slušně vychovanej, nikdy jsme se nepohádali, byl prostě k sežrání… a přitom mě podváděl, kde mohl (to jsem zjistila až po rozchodu a nechápala, jak je to možný, když všechno bylo tak růžový :) ) Dneska se sice třeba několikrát do měsíce chytnem, ale pročistí se tím vzduch a líp se žije ve vztahu, kde si všechno lidi vyříkaj, i kdyby u toho měli křičet, než když se nehádají vůbec, ale v sobě si nesou ty křivdy, který si nikdy nevysvětlili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
4.8.14 19:26

@AndrejkaS přesně…ale jo dál si to malujte na růžovo… mmch těm co tvrdí, že se nikdy s partnerem nepohádali nevěřim a tyhle pohádky at´ si jdou vykládat někam jinam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
4.8.14 19:34

Navíc když manžel ví, že ho ten dotyčnej člověk (i já) naštval tak, že by to mohl přehnat a fakt říct něco přes čáru, tak se radši zvedne a odejde pryč… třeba si autem objede kolečko po vesnici, nebo jde sekat trávu, prostě jde v tu chvíli pryč a když se vrátí, tak už se může normálně diskutovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
4.8.14 19:36

@Ilusion

A nějakou diagnózu má, chodil na psychiatrii a bral i nějaký prášky na to. Ale to souviselo s velmi těžkýma životníma situacema, život se s ním vůbec nemazlil a je poznamenanej. Ale ne že by ho to omlouvalo v tom, že je na mě kolikrát hnusnej.

Je to zátěž z dřívějška, tak proto se možná méně ovládá. To je pochopitelné. Možná byste to mohli probrat a on by se mohl naučit prostě v případě, že to na něj leze, někam odejít a tam se vyřvat. Musí se naučit sebeovládání.

• Citovat
  • Upravit
5342
4.8.14 19:39
@AndrejkaS píše:
@Lemuska tam je právě potřeba rozlišit to, jestli křičí přímo na ní nebo křičí prostě protože křičí… i když jsem sama flegmatik, občas mě někdo vytočí tak, že ho v tu chvíli taky pošlu někam, ale nenadávám mu sprostě a neurážím ho.

Děkuji :kytka: snad už KONECNĚ @brumdinka pochopí, že soužití s cholerikem může fungovat pokud je jeden flegmatik. Přesně toto jsem milá @brumdinka psala výše (a jako příklad jsem uvedla film, což tě asi velmi pobavilo, že mne neustále posiláš koukat na televizi). Prostě cholerik každou chvíli řve, ať už na někoho nebo prostě jen řve. A už si prosimtě @brumdinka tu telku kup taky, ať mi ji nezávidíš :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
4.8.14 19:41
@Lemuska píše:
Děkuji :kytka: snad už KONECNĚ @brumdinka pochopí, že soužití s cholerikem může fungovat pokud je jeden flegmatik. Přesně toto jsem milá @brumdinka psala výše (a jako příklad jsem uvedla film, což tě asi velmi pobavilo, že mne neustále posiláš koukat na televizi). Prostě cholerik každou chvíli řve, ať už na někoho nebo prostě jen řve. A už si prosimtě @brumdinka tu telku kup taky, ať mi ji nezávidíš :mavam:

:mavam: :pankac: :mavam: Souhlas.

• Citovat
  • Upravit
30408
4.8.14 19:42
@brumdinka píše:
@AndrejkaS přesně…ale jo dál si to malujte na růžovo… mmch těm co tvrdí, že se nikdy s partnerem nepohádali nevěřim a tyhle pohádky at´ si jdou vykládat někam jinam

Klasická hláška zoufalek. (mmch - kdo tady tvrdil, že se s partnerem nikdy nepohádal? Naopak. Ale zakladatelka se ani nehádá, raději mlčí.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
4.8.14 19:47
@Lemuska píše:
Děkuji :kytka: snad už KONECNĚ @brumdinka pochopí, že soužití s cholerikem může fungovat pokud je jeden flegmatik. Přesně toto jsem milá @brumdinka psala výše (a jako příklad jsem uvedla film, což tě asi velmi pobavilo, že mne neustále posiláš koukat na televizi). Prostě cholerik každou chvíli řve, ať už na někoho nebo prostě jen řve. A už si prosimtě @brumdinka tu telku kup taky, ať mi ji nezávidíš :mavam:

Ano, cholerik opravdu často řve. A ty si musíš v hlavě urovnat, jestli jsi ochotná to zkousnout nebo to aspoň zkusit. Manžel nekřičí přímo na mě, není na mě sprostej, nenadává mi, neponižuje mě, proto jsem to zkusila a nelituju toho. Ale chápu, že ne každej na to má náladu, nervy a trpělivost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
4.8.14 19:49

@hanka.br. co tim chceš říct, že sem zoufalka jo :mrgreen: teda já se při pondělním večeru fakt bavim :mrgreen:

jinak pokud to tu nikdo nenapsal, tak se omlouvám… jen z toho co píšete mi nějak vyšlo, že vy jste naprosto dokonalé a dotyčnému by jste hned balily kufry :mrgreen:

@Lemuska já ti telku fakt nezávidím, ty filmy cos psala jsem viděla x-krát :mrgreen: jen bych ráda, abys i ty pochopila, že k soužití s cholerikem opravdu není vyloženě! nutné, aby ten druhý byl flegmatik, jelikož lidské povahy jsou všelijaké…vážně nejsou jen flegmatici a cholerici :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
4.8.14 19:57

@brumdinka

Já se zas bavím vždy, když si přečtu nějakou tu tvoji frázi, stokrát omletou. Díky :mavam:

• Citovat
  • Upravit
25123
4.8.14 19:58

@Kobliha51 jo a ted´ máš na mysli jakou frázi…jsem žádnou stokrát omletou frázi nepoužila - každopádně mě těší, že se bavíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí