Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@lolink píše:
@Bubla Bůčková je. Mne porad rikali, ze mam cekat. Tak jsem cekala. Nejdriv se budil 5×, pak stupnoval. Finale bylo na prsu od 2:00 do 7:00.Strasny. Jako jo, prvni noc hc. Ale za tri dny konec. U nekterych to trva dele.
pisi tam max 14 dnu. Spis nez v noci byl tak tyden problem pres den, nez si to sedlo, ale to, ze spi celou noc, usina sam i pres den v podstate uplne na cas, nema dudlika ani kojeni v noci… Stalo to za to.
No já mám teď problém jak mu kolem té dvanácté dát mléko tak, aby už měl hlad a pil, ale ještě se nevzbudil. Budík ho vzbudí. Možná mobil k sobě a vibrace no. Nám se to teď rozesra.lo když odmítal um týden jako úplně, tak jsme přestali dávat před spaním a od ty doby máme noci krušný. Včera ale ve dvě vypil láhev, tak asi hlad. No ale pak se kroutí a převálcuje až do rána, což je teda osmá hodina, aspoň že tak. No a na to ti zas každej řekne zuby. Teď zas doma 21 stupňů, ale nesnese peřinu, spí ve vesticce. Budí ho teplo zima, hlad, zuby… Když si neřekne no
![]()
@Bubla Bůčková ja mu davam uz normalni vecere. Ji s nami. Pak ho vykoupu, nakojim a hodim ho do postele. Ted mu vylezly vsechny ctyrky. Vsimla jsem si toho, kdyz se smal. Driv jsem vedela o kazdem prdu.
Resila to, co ty. Ted nic. Obcas se vzbudi, jednou dvakrat zamruci a spi. Najednou mu nevadi ani hlucny sourozenec. Jsem druhyho porad okrikovala, at je zticha, ted je klid.
ja mu uvplnila loznici, spi sam, tak budik neresim. To taky pomohlo. ja mam pocit, ze mame stejne stary deti, ze jsi to psala nejak v diskuzi o tom pustit babicku do porodnice ![]()
@lolink píše:
@Bubla Bůčková ja mu davam uz normalni vecere. Ji s nami. Pak ho vykoupu, nakojim a hodim ho do postele. Ted mu vylezly vsechny ctyrky. Vsimla jsem si toho, kdyz se smal. Driv jsem vedela o kazdem prdu.Resila to, co ty. Ted nic. Obcas se vzbudi, jednou dvakrat zamruci a spi. Najednou mu nevadi ani hlucny sourozenec. Jsem druhyho porad okrikovala, at je zticha, ted je klid.
ja mu uvplnila loznici, spi sam, tak budik neresim. To taky pomohlo. ja mam pocit, ze mame stejne stary deti, ze jsi to psala nejak v diskuzi o tom pustit babicku do porodnice
Večeře taky dávám, já předtím dávala ještě jakoby noční mléko v jedenáct a většinou do pěti do rána klid a pak najednou toto
hele já už nespala pořádně rok, měsíc, dva navíc to už mi nic neudělá a čtyřky ještě nemá. No a taky to může mít z očkování ![]()
@Bubla Bůčková píše:
Večeře taky dávám, já předtím dávala ještě jakoby noční mléko v jedenáct a většinou do pěti do rána klid a pak najednou totohele já už nespala pořádně rok, měsíc, dva navíc to už mi nic neudělá a čtyřky ještě nemá. No a taky to může mít z očkování
@Bubla Bůčková je. Mne porad rikali, ze mam cekat. Tak jsem cekala. Nejdriv se budil 5×, pak stupnoval. Finale bylo na prsu od 2:00 do 7:00.
Strasny. Jako jo, prvni noc hc. Ale za tri dny konec. U nekterych to trva dele.
pisi tam max 14 dnu. Spis nez v noci byl tak tyden problem pres den, nez si to sedlo, ale to, ze spi celou noc, usina sam i pres den v podstate uplne na cas, nema dudlika ani kojeni v noci… Stalo to za to.