Problem s usinanim v postylce 1 rok

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lolink
11.11.19 22:02

@Bubla Bůčková je. Mne porad rikali, ze mam cekat. Tak jsem cekala. Nejdriv se budil 5×, pak stupnoval. Finale bylo na prsu od 2:00 do 7:00. :pocitac: Strasny. Jako jo, prvni noc hc. Ale za tri dny konec. U nekterych to trva dele. :nevim: pisi tam max 14 dnu. Spis nez v noci byl tak tyden problem pres den, nez si to sedlo, ale to, ze spi celou noc, usina sam i pres den v podstate uplne na cas, nema dudlika ani kojeni v noci… Stalo to za to.

• Citovat
  • Upravit
26747
11.11.19 22:13
@lolink píše:
@Bubla Bůčková je. Mne porad rikali, ze mam cekat. Tak jsem cekala. Nejdriv se budil 5×, pak stupnoval. Finale bylo na prsu od 2:00 do 7:00. :pocitac: Strasny. Jako jo, prvni noc hc. Ale za tri dny konec. U nekterych to trva dele. :nevim: pisi tam max 14 dnu. Spis nez v noci byl tak tyden problem pres den, nez si to sedlo, ale to, ze spi celou noc, usina sam i pres den v podstate uplne na cas, nema dudlika ani kojeni v noci… Stalo to za to.

No já mám teď problém jak mu kolem té dvanácté dát mléko tak, aby už měl hlad a pil, ale ještě se nevzbudil. Budík ho vzbudí. Možná mobil k sobě a vibrace no. Nám se to teď rozesra.lo když odmítal um týden jako úplně, tak jsme přestali dávat před spaním a od ty doby máme noci krušný. Včera ale ve dvě vypil láhev, tak asi hlad. No ale pak se kroutí a převálcuje až do rána, což je teda osmá hodina, aspoň že tak. No a na to ti zas každej řekne zuby. Teď zas doma 21 stupňů, ale nesnese peřinu, spí ve vesticce. Budí ho teplo zima, hlad, zuby… Když si neřekne no :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
11.11.19 22:23

@Bubla Bůčková ja mu davam uz normalni vecere. Ji s nami. Pak ho vykoupu, nakojim a hodim ho do postele. Ted mu vylezly vsechny ctyrky. Vsimla jsem si toho, kdyz se smal. Driv jsem vedela o kazdem prdu. :roll: Resila to, co ty. Ted nic. Obcas se vzbudi, jednou dvakrat zamruci a spi. Najednou mu nevadi ani hlucny sourozenec. Jsem druhyho porad okrikovala, at je zticha, ted je klid. :nevim: ja mu uvplnila loznici, spi sam, tak budik neresim. To taky pomohlo. ja mam pocit, ze mame stejne stary deti, ze jsi to psala nejak v diskuzi o tom pustit babicku do porodnice :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
26747
11.11.19 22:27
@lolink píše:
@Bubla Bůčková ja mu davam uz normalni vecere. Ji s nami. Pak ho vykoupu, nakojim a hodim ho do postele. Ted mu vylezly vsechny ctyrky. Vsimla jsem si toho, kdyz se smal. Driv jsem vedela o kazdem prdu. :roll: Resila to, co ty. Ted nic. Obcas se vzbudi, jednou dvakrat zamruci a spi. Najednou mu nevadi ani hlucny sourozenec. Jsem druhyho porad okrikovala, at je zticha, ted je klid. :nevim: ja mu uvplnila loznici, spi sam, tak budik neresim. To taky pomohlo. ja mam pocit, ze mame stejne stary deti, ze jsi to psala nejak v diskuzi o tom pustit babicku do porodnice :mrgreen:

Večeře taky dávám, já předtím dávala ještě jakoby noční mléko v jedenáct a většinou do pěti do rána klid a pak najednou toto :D hele já už nespala pořádně rok, měsíc, dva navíc to už mi nic neudělá a čtyřky ještě nemá. No a taky to může mít z očkování :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
11.11.19 22:31
@Bubla Bůčková píše:
Večeře taky dávám, já předtím dávala ještě jakoby noční mléko v jedenáct a většinou do pěti do rána klid a pak najednou toto :D hele já už nespala pořádně rok, měsíc, dva navíc to už mi nic neudělá a čtyřky ještě nemá. No a taky to může mít z očkování :P
:mrgreen: muze, no. Ja si tohle rikala taky a bylo to cim dal horsi. Tak preju, at se to zlepsi samo a vyklidni se. :)
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML