Problem s usinanim v postylce 1 rok

116
11.11.19 13:45

Problem s usinanim v postylce 1 rok

Ahoj, mate take nekdo problem s usinanim v postylce vecer i pres den- kluk 1 rok…?
Pres den tu cca hodinku dopoledne a hodinku odpoledne v kocarku necham spinkat bez prendavani do postylky, ale vecer musime proste uspat v kocarku a pak az treba po hodine prendat do postylky, kde nas malej spinka az do rana…
Samozrejme jsme zkouseli uspavat v postylce, ale bez uspechu, jen hystericke sceny pokazde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3348
11.11.19 13:51

Co bych za to dala kdyby spal celou noc!!! Pokud je jediny problem ze ho prendas tak to neres… jsou i horsi veci, uzivej si ze spi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
11.11.19 13:51

My pres den uspavame a nechavame spat v kocarku v obyvaku a vecer vzdy uhoupu na balonu a prenesu do postylky, kde pak v pohode spi. Neresim to. Prijde mi zbytecne na silu preucovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
11.11.19 13:58

Neuspavam. Usina sam. Polozim, pusu a jdu. Stalo to tak tri dny prace, ale slo to. Ja mam druhe dite. Tyhle navyky uspavani jako kocarek apod. jsem nechtela ucit. Ja si ho naucila na prso. A to uz pak neslo. Takze pokud te to nejak neobtezuje, klidne to tak delej dal. Treba to casem prejde. Ale me to stvalo, zhorsovalo se to, stupnovalo, tak jsem to resila.

• Citovat
  • Upravit
37260
11.11.19 14:00

Naše 2,5r usina s náma v posteli, pak ji prehodime. Teď je to teda vtipny když jsem podruhe těhotná a nesmím ji nosit a manžel si zlomil ruku, jeden bere vrsek a druhej spodek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
11.11.19 14:23

@Alyss1
Celou noc samozrejme nespi, x krat za noc mu davam dudlik a kolem pulnoci vyzaduje mlicko, po pate vstava…jen jsem tim chtela rict, ze v noci uz zustava v postylce a nestavkuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11311
11.11.19 15:22

No, tak ať spí s Vámi, třeba bude spokojenější. :-) V postýlce je sám a asi se mu to nelíbí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
11.11.19 16:44

@Fazulina to jsme taky zkouseli…u nas neusne ani nahodou… :) a ani ho to nechceme ucit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
11.11.19 20:42

@lolink Muzes poradit, jak jste to udelali? Malej, 11 mesicu, vecer usne jen u prsu, ale mame potize. Prenesu ho a za 20 min je vzhuru, manzel ho neuklidni, malej rve, dokud me neuslysi prijit. Nekdy usne na 2h ale v principu spi se mnou a kojime. Do 4 mesicu byl zlatej, pusu, zhasnu a jdu, pak se to zlomilo. Vybrecet nechavat nechceme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
11.11.19 20:57

@Sallyna chodila jsem tam v intervalech a ano, par slz to stalo. Uklidnila jsem a sla pryc. A porad dokola. Neni to metoda pro kazdeho, je dost diskutabilni. Ja ale uz sve dite nemohla kojit 10× za noc. Tak jsem to tahla rok a uz to proste neslo. Takze me to uz pak moc nebolelo. Ja byla uz uplne v haji. Vyplakat jsem ho nikdy nenechala. A kojim stale.

• Citovat
  • Upravit
1605
11.11.19 21:04

@lolink Dekuji, zkusim!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
11.11.19 21:06

@Sallyna pisnete mi sz

• Citovat
  • Upravit
26747
11.11.19 21:38
@Alyss1 píše:
Co bych za to dala kdyby spal celou noc!!! Pokud je jediny problem ze ho prendas tak to neres… jsou i horsi veci, uzivej si ze spi…

Presneee to je spíš provokace ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
11.11.19 21:40
@Barlem píše:
@Alyss1
Celou noc samozrejme nespi, x krat za noc mu davam dudlik a kolem pulnoci vyzaduje mlicko, po pate vstava…jen jsem tim chtela rict, ze v noci uz zustava v postylce a nestavkuje…

Jo tak, to už zní povědomě :mrgreen: my uspavame ve velké a pak přesouváme. Však časem se to zas změní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
11.11.19 21:44

@lolink vm je ten esteville ne? Nám teď kluk nebreči ale dělá kotrmelce a veletoče a já ho nechávám, muž ho pokládá zpátky na záda, nakonec už spát nechce a sedí a rve :mrgreen: no uvidíme, jestli je to období, co skončí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí