Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Eny.x píše:
@Jannnča jo a to odcházení taky nevydrží ani minutu
Minutu ne, vterinu. Zavrit, otevrit. A fakt neni na pamlsky? Jen malo psu neni, ale u mnoha neni jednoduchy najit neco, co jim za to stoji ![]()
@Eny.x píše:
@Jannnča Vim toho až, až… Fila a rotvajlerka byli bez problémutohle je chrtik
takže úplně jiná liga myšlení
No nevim, ale proc jsi ji teda brala do postele a tahas ji vsude s sebou? To jsou zasadni chyby (aspon pokud to tak nechces) ![]()
@Eny.x pořiď si knihu o výchově psa, nebo zasedni k webu a začni studovat, těžko se něco napravuje, když to od začátku děláš blbě a nezakládej na fóru pro matky diskuzi o problému se psem, tady je takových odbornic, že témata o zvířatech otvírám celkem se strachem, protože už jsem se tu dočetla věci…
@asha to tahání s sebou mi nevadi, naopak aspoň nejsem sama
, ale ta postel vyla chyba, jsem rada, ze sice mohu někoho obejmout, ale ted je to problém ![]()
@Eny.x píše:
@asha to tahání s sebou mi nevadi, naopak aspoň nejsem sama, ale ta postel vyla chyba, jsem rada, ze sice mohu někoho obejmout, ale ted je to problém
No nebudu ti to vymlouvat, ale nezapomen, ze s deckem budes chodit na mista, kam psi nesmi ![]()
@asha na penězích nešetřím, týdne za paneláky dam 300-500,–, ale jediné co ji jede, je Royal Canin - klasické junior granule ![]()
@asha Dávám ji do kabelky, takže muze se mnou i k Dr.
zatím všude mohla a kde ne, tak holt čeká v autě.
@Eny.x píše:
@asha na penězích nešetřím, týdne za paneláky dam 300-500,–, ale jediné co ji jede, je Royal Canin - klasické junior granule
Pokud muzes, ty granule zmen, tohle je desny odpad
A urcite muzes, protoze v tyhle cenovy kategorii najdes mnohem lepsi ![]()
@Eny.x píše:
@asha Dávám ji do kabelky, takže muze se mnou i k Dr.zatím všude mohla a kde ne, tak holt čeká v autě.
Ja ti verim, presto je dulezity zvykat na samotu. Jde treba i o 15 let a budou situace, kdy ji s sebou proste nebudes moct brat
Az bude dospela, bude se to ucit mnohem hur, pokud se to vubec nauci.
@asha ona, ale na tyhle byla zvykla, Hill's ji nechutna, Eukanuba též ne, Purina také ne ![]()
@Eny.x Myslím, že tu nikdo nemluví o těchhle značkách. Slyšela jsi někdy jména Orijen, Acana, Taste of the Wild?
@Eny.x Aha - to jsi nepsala, myslela jsem, že jsi totální laik…s feňulí to půjde, uvidíš…zvlášť, když jste spolu krátce.
Já když vzpomenu, jak jsme museli našemu psu příjít na chuť
a jaké jsem měla představy.
Každá povaha je individuální…holt jako u člověka
.
@Eny.x píše:
@asha ona, ale na tyhle byla zvykla, Hill's ji nechutna, Eukanuba též ne, Purina také ne
No to, co pises, jsou samy sroty, takze se nediv ![]()
@asha píše:
No to, co pises, jsou samy sroty, takze se nediv
Já teda taky fandím té módě dávat co nejopravdovější krmivo a bez obilnin, na Orijen se chystám u dalšího psa, ale tohle je trochu přehnané. Psi jedí i Tesco granule, naopak jim i můžou chutnat víc, protože jsou chuťově obalamucenější, to zas nesváděj na to, že by pes poznal kvalitu a jel v trendu raw. ![]()
@Eny.x Zkus určitě něco jiného…snad stačí tahle tabulka, určitě něco vybereš
.
http://www.psikrmivoradce.cz/…y-krmiv-a-z/
A klidně jí dávej jako pamlsky sušené maso - nakrájíš na kousky.
http://www.spokojenypes.cz/…-let-s-bite/