,,Problém

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
10.2.15 11:27
@Eny.x píše:
@Jannnča jo a to odcházení taky nevydrží ani minutu :roll:

Minutu ne, vterinu. Zavrit, otevrit. A fakt neni na pamlsky? Jen malo psu neni, ale u mnoha neni jednoduchy najit neco, co jim za to stoji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
10.2.15 11:28
@Eny.x píše:
@Jannnča Vim toho až, až… Fila a rotvajlerka byli bez problému ;) tohle je chrtik :nevim: takže úplně jiná liga myšlení :nevim:

No nevim, ale proc jsi ji teda brala do postele a tahas ji vsude s sebou? To jsou zasadni chyby (aspon pokud to tak nechces) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13177
10.2.15 11:29

@Eny.x pořiď si knihu o výchově psa, nebo zasedni k webu a začni studovat, těžko se něco napravuje, když to od začátku děláš blbě a nezakládej na fóru pro matky diskuzi o problému se psem, tady je takových odbornic, že témata o zvířatech otvírám celkem se strachem, protože už jsem se tu dočetla věci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
10.2.15 11:30

@asha to tahání s sebou mi nevadi, naopak aspoň nejsem sama :palec:, ale ta postel vyla chyba, jsem rada, ze sice mohu někoho obejmout, ale ted je to problém :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
10.2.15 11:31
@Eny.x píše:
@asha to tahání s sebou mi nevadi, naopak aspoň nejsem sama :palec:, ale ta postel vyla chyba, jsem rada, ze sice mohu někoho obejmout, ale ted je to problém :(

No nebudu ti to vymlouvat, ale nezapomen, ze s deckem budes chodit na mista, kam psi nesmi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
10.2.15 11:31

@asha na penězích nešetřím, týdne za paneláky dam 300-500,–, ale jediné co ji jede, je Royal Canin - klasické junior granule :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
10.2.15 11:33

@asha Dávám ji do kabelky, takže muze se mnou i k Dr. :kytka: zatím všude mohla a kde ne, tak holt čeká v autě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
10.2.15 11:35
@Eny.x píše:
@asha na penězích nešetřím, týdne za paneláky dam 300-500,–, ale jediné co ji jede, je Royal Canin - klasické junior granule :palec:

Pokud muzes, ty granule zmen, tohle je desny odpad :( A urcite muzes, protoze v tyhle cenovy kategorii najdes mnohem lepsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
10.2.15 11:36
@Eny.x píše:
@asha Dávám ji do kabelky, takže muze se mnou i k Dr. :kytka: zatím všude mohla a kde ne, tak holt čeká v autě.

Ja ti verim, presto je dulezity zvykat na samotu. Jde treba i o 15 let a budou situace, kdy ji s sebou proste nebudes moct brat :nevim: Az bude dospela, bude se to ucit mnohem hur, pokud se to vubec nauci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
10.2.15 11:43

@asha ona, ale na tyhle byla zvykla, Hill's ji nechutna, Eukanuba též ne, Purina také ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
10.2.15 11:44

@Eny.x Myslím, že tu nikdo nemluví o těchhle značkách. Slyšela jsi někdy jména Orijen, Acana, Taste of the Wild?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
10.2.15 11:47

@Eny.x Aha - to jsi nepsala, myslela jsem, že jsi totální laik…s feňulí to půjde, uvidíš…zvlášť, když jste spolu krátce.
Já když vzpomenu, jak jsme museli našemu psu příjít na chuť :mrgreen: a jaké jsem měla představy.
Každá povaha je individuální…holt jako u člověka ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
10.2.15 11:50
@Eny.x píše:
@asha ona, ale na tyhle byla zvykla, Hill's ji nechutna, Eukanuba též ne, Purina také ne :think:

No to, co pises, jsou samy sroty, takze se nediv ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
10.2.15 11:52
@asha píše:
No to, co pises, jsou samy sroty, takze se nediv ;)

Já teda taky fandím té módě dávat co nejopravdovější krmivo a bez obilnin, na Orijen se chystám u dalšího psa, ale tohle je trochu přehnané. Psi jedí i Tesco granule, naopak jim i můžou chutnat víc, protože jsou chuťově obalamucenější, to zas nesváděj na to, že by pes poznal kvalitu a jel v trendu raw. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
10.2.15 11:52

@Eny.x Zkus určitě něco jiného…snad stačí tahle tabulka, určitě něco vybereš ;-).

http://www.psikrmivoradce.cz/…y-krmiv-a-z/

A klidně jí dávej jako pamlsky sušené maso - nakrájíš na kousky.
 http://www.spokojenypes.cz/…-let-s-bite/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný