Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Litta píše:
OK, hele Eny. x je blázen. Dělala služební kynologii.A manžel měl ridgebacka. No tak asi proto nechápe, že se pes nějak zvukově projevuje večer. Omg.
No jo, uz si vzpominam
A ja si ted donesla vzorek Marpu a Annamaet, ze to jako premerim, kdyz je na mne takova mila ![]()
@PetraJ píše:
@Eny.x - prosím tě, co to máš za chrta, že potřebuje granule pro malý plemena?
Nikdo nepsal, ze mam chrta, jdi si přečíst zpět diskuzi ![]()
@Litta píše:
@asha A tys jí radila s nápadem dvou psů… Je to celé nějaké divné, najednou je ze dvou psů na zahradu kabelková minipusinka. Nerozumím ničemu.
To vis, to tak jdes zrovna kolem a prodava se stene.
Prece ho tam nenechas, ne? ![]()
@Eny.x píše:
Nikdo nepsal, ze mam chrta, jdi si přečíst zpět diskuzi
Já ji četla, ale asi blbě, myslela jsem, žes někde psala, že máš chrta. Tak omluva. ![]()
@asha ano, manzel měl ridgbecka a tu kynologii jsem dělala
ovsem ono je něco jiného mit služebního psa a psa společenského, každy je úplně jiný, ovsem to ty jistě víš, ze?
Hele upřímně, je toho víc, čemu u zakladatelky nerozumím. Chrt v kabelce, psa jí pořizuje muž a ještě šestiměsíční štěně (na výchovu docela pozdě), je to zkušená chovatelka, ale neví, jak dostat psa z postele (možná jí ty psy předtím někdo vychoval), granule vybírá podle velikosti…
@Eny.x píše:
@asha ano, manzel měl ridgbecka a tu kynologii jsem dělalaovsem ono je něco jiného mit služebního psa a psa společenského, každy je úplně jiný, ovsem to ty jistě víš, ze?
Bordera a chrtík se fakt z postele dají dostat stejným způsobem.
@Litta píše:
@asha A tys jí radila s nápadem dvou psů… Je to celé nějaké divné, najednou je ze dvou psů na zahradu kabelková minipusinka. Nerozumím ničemu.
Ano, protoze ridgebacky, nebudu moc mit doma, ale jedině na zahradě, a na zahradu je potřeba velký kotec a boudy a vzhledem k tomu, ze se změnila situace, ze přijde v dubnu architekt dělat zahradu, počkáme co vymysli a já aspoň doma mohu mit pidipsa
@Litta v životě jsem žádnému ze svých psu nedovolila vlezt do postele, až ted kdyz se cítím sama jsem to bohužel udělala a diky hormonum mi je ji asi líto vice než jindy
@Litta píše:
Bordera a chrtík se fakt z postele dají dostat stejným způsobem.
Ja myslim, ze je tohle uplne marny ![]()
@asha píše:
Ja myslim, ze je tohle uplne marny
Je. A až budou k těm třem kočkám mít ty tři psy (další dvě štěňata) a novorozeně, tak jsem na ně zvědavá. Teď je to ještě brnkačka. ![]()
@Eny.x píše:
@Litta v životě jsem žádnému ze svých psu nedovolila vlezt do postele, až ted kdyz se cítím sama jsem to bohužel udělala a diky hormonum mi je ji asi líto vice než jindy
Ono je celkem jedno, jestli dovolis nebo ne, jde o to, ze si nedokazes poradit s takovou banalitou, coby zkuseny kynolog, navic vzdelany v oboru ![]()
@Eny.x píše:
@PetraJ Psala jsem chrtika
Jako italskýho chrtíka? To zas není tak extra malý plemeno, ne?
@asha píše:
Ono je celkem jedno, jestli dovolis nebo ne, jde o to, ze si nedokazes poradit s takovou banalitou, coby zkuseny kynolog, navic vzdelany v oboru
Jak kdybych se ptala, jak naučit psa skočit napravo, když jsem předchozí psy učila jen nalevo. ![]()