,,Problém

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
10.2.15 12:38
@Litta píše:
OK, hele Eny. x je blázen. Dělala služební kynologii. :lol: A manžel měl ridgebacka. No tak asi proto nechápe, že se pes nějak zvukově projevuje večer. Omg. :mrgreen:

No jo, uz si vzpominam :D A ja si ted donesla vzorek Marpu a Annamaet, ze to jako premerim, kdyz je na mne takova mila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
10.2.15 12:39
@PetraJ píše:
@Eny.x - prosím tě, co to máš za chrta, že potřebuje granule pro malý plemena?

Nikdo nepsal, ze mam chrta, jdi si přečíst zpět diskuzi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
10.2.15 12:39
@Litta píše:
@asha A tys jí radila s nápadem dvou psů… Je to celé nějaké divné, najednou je ze dvou psů na zahradu kabelková minipusinka. Nerozumím ničemu. 8o

To vis, to tak jdes zrovna kolem a prodava se stene. :nevim: Prece ho tam nenechas, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
10.2.15 12:40
@Eny.x píše:
Nikdo nepsal, ze mam chrta, jdi si přečíst zpět diskuzi :kytka:

Já ji četla, ale asi blbě, myslela jsem, žes někde psala, že máš chrta. Tak omluva. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
10.2.15 12:40

@asha ano, manzel měl ridgbecka a tu kynologii jsem dělala :kytka: ovsem ono je něco jiného mit služebního psa a psa společenského, každy je úplně jiný, ovsem to ty jistě víš, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
10.2.15 12:41

Hele upřímně, je toho víc, čemu u zakladatelky nerozumím. Chrt v kabelce, psa jí pořizuje muž a ještě šestiměsíční štěně (na výchovu docela pozdě), je to zkušená chovatelka, ale neví, jak dostat psa z postele (možná jí ty psy předtím někdo vychoval), granule vybírá podle velikosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
10.2.15 12:41

@PetraJ Psala jsem chrtika :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
10.2.15 12:43
@Eny.x píše:
@asha ano, manzel měl ridgbecka a tu kynologii jsem dělala :kytka: ovsem ono je něco jiného mit služebního psa a psa společenského, každy je úplně jiný, ovsem to ty jistě víš, ze?

Bordera a chrtík se fakt z postele dají dostat stejným způsobem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
10.2.15 12:43
@Litta píše:
@asha A tys jí radila s nápadem dvou psů… Je to celé nějaké divné, najednou je ze dvou psů na zahradu kabelková minipusinka. Nerozumím ničemu. 8o

Ano, protoze ridgebacky, nebudu moc mit doma, ale jedině na zahradě, a na zahradu je potřeba velký kotec a boudy a vzhledem k tomu, ze se změnila situace, ze přijde v dubnu architekt dělat zahradu, počkáme co vymysli a já aspoň doma mohu mit pidipsa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
10.2.15 12:45

@Litta v životě jsem žádnému ze svých psu nedovolila vlezt do postele, až ted kdyz se cítím sama jsem to bohužel udělala a diky hormonum mi je ji asi líto vice než jindy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
10.2.15 12:48
@Litta píše:
Bordera a chrtík se fakt z postele dají dostat stejným způsobem.

Ja myslim, ze je tohle uplne marny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
10.2.15 12:49
@asha píše:
Ja myslim, ze je tohle uplne marny :lol:

Je. A až budou k těm třem kočkám mít ty tři psy (další dvě štěňata) a novorozeně, tak jsem na ně zvědavá. Teď je to ještě brnkačka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
@Eny.x píše:
@Litta v životě jsem žádnému ze svých psu nedovolila vlezt do postele, až ted kdyz se cítím sama jsem to bohužel udělala a diky hormonum mi je ji asi líto vice než jindy

Ono je celkem jedno, jestli dovolis nebo ne, jde o to, ze si nedokazes poradit s takovou banalitou, coby zkuseny kynolog, navic vzdelany v oboru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
@Eny.x píše:
@PetraJ Psala jsem chrtika :kytka:

Jako italskýho chrtíka? To zas není tak extra malý plemeno, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
10.2.15 12:50
@asha píše:
Ono je celkem jedno, jestli dovolis nebo ne, jde o to, ze si nedokazes poradit s takovou banalitou, coby zkuseny kynolog, navic vzdelany v oboru ;)

Jak kdybych se ptala, jak naučit psa skočit napravo, když jsem předchozí psy učila jen nalevo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný