Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Eny.x www. granule.cz precti si i ty clanky
Essential, Wolsfblut, Annamaet, Artemis, Carni Love, N&D, a jak tu zaznelo Orijen (asi spicka), Acana atd. atd.
Příspěvek upraven 10.02.15 v 11:53
@Slečna Ferka ano, slyšela a i zkusila pravě Acanu, bez úspěchu! I Belcando a Platinum, dále - K9 a i jiné ![]()
@Eny.x píše:
@Slečna Ferka ano, slyšela a i zkusila pravě Acanu, bez úspěchu! I Belcando a Platinum, dále - K9 a i jiné
Pokud zkousis jiny, zkousej aspon kvalitnejsi, je to maly pes, takze financne to nezatizi. K9 mezi ne nepatri a Belcando jen s velkyma vyhradama.
Tak mi najdete takové, které jsem nezkusila pro extra malé psy a štěňata? ![]()
@Eny.x píše:
@Slečna Ferka ano, slyšela a i zkusila pravě Acanu, bez úspěchu! I Belcando a Platinum, dále - K9 a i jiné
Mmch. ty mas toho psa mesic a uz jsi vyzkousela tolik znacek? To neni vubec dobry ![]()
@asha Kdyz si tak chytrá pořad konkrétní pro extra malá plemena?
@Eny.x píše:
Tak mi najdete takové, které jsem nezkusila pro extra malé psy a štěňata?
Zkus Orijen Puppy, ale tusim, ze ted ho maji asi uz jen na Zoohitu
Nebo Wolsfblut, ted dost chutna. Super je i Applaws. Ale prechazet se musi fakt pomalu, klidne to tri tydny michej.
A je mi jedno jestli za ni dam 4 tisíce nebo 15 tisíc měsíčně ![]()
@Eny.x píše:
@asha Kdyz si tak chytrá pořad konkrétní pro extra malá plemena?
Nemusis na mne vyjizdet, jde o tvyho psa.
@asha To je pro štěňata, ale ty granule jsou na ni moc velké - nechce je ani ochutnat, ona potřebuje pro nejmenší rasy co vůbec jsou
@Eny.x píše:
@asha To je pro štěňata, ale ty granule jsou na ni moc velké - nechce je ani ochutnat, ona potřebuje pro nejmenší rasy co vůbec jsou
Orijen Puppy. Ta Royalka je ale extremne mala, ted jsem mela vzorek. Tyhle maji tak 8mm. Nicmene kvalita je nesrovnatelna.
Příspěvek upraven 10.02.15 v 12:02
@asha protoze píšeš jen puppy, ale to je na nic moc velké ty granule, ona potřebuji pro rasy velikostne civava, krysarik, toy teriér, pinc atd
@asha píše:
Orijen Puppy.
Fajn asi po 3× - ty nechce, jsou na ni velké! Kolikrát to jeste napisu? Porad jiné…?
@Eny.x píše:
@asha protoze píšeš jen puppy, ale to je na nic moc velké ty granule, ona potřebuji pro rasy velikostne civava, krysarik, toy teriér, pinc atd
Oni maji i Large Breed ![]()
@asha píše:
Orijen Puppy. Ta Royalka je ale extremne mala, ted jsem mela vzorek. Tyhle maji tak 8mm. Nicmene kvalita je nesrovnatelna.Příspěvek upraven 10.02.15 v 12:02
I ta Royalka je na ni velká a ma s ni co dělat