Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Tak ten intrerpunkční freestyle mi dal trochu zabrat, Jen těžko posoudíme, zda máš problém se slinivkou. Pokud budou potíže převládat, pošlou tě na sono, případně gastro. Může tě bolet i žlučník, případně zvětšená játra, která tlačí. Jinak stres se může ukládat v játrech, žaludku, atd. Ale bez vyšetření ti nikdo nic nepoví.
Heduš ty ses naučila vkládat anketu? Slušnej výkon! Kdybys své úsilí, které vkládáš do diskuzí na emiminu, věnovala třeba studiu, už máš tři tituly ![]()
Tak rok zpět je dlouhá doba.
Játra se mohla zhoršit, stejně tak se ti mohl udělat žlučníkový šutřík. Jak jsem psala, pokud problémy budou přetrvávat, nech se poslat na sono.
Ale je dost možné, že to je i stresové.
@Janina B1 Nevysiluj se. Je to místní hypochondrička, zakládá diskuzi každý den, někdy i vícekrát, má absolutně vše od rakoviny po záněty střev, žaludeční vředy a Crohna, přičemž jí nikdy nikdo nic nenašel. Kouří, jí jako čuně, nehýbe se a veškeré problémy zmizí, jakmile přijde chlap domů. Ale hlavu má v pořádku a léčit se nebude
Cokoli napíšeš je úplně fuk.
@Anonymní píše: Více
Už jsi přestala kouřit, začala jist zdravě a vyzvedla si ty antidepresiva? ![]()
@Anonymní píše: Více
Ty ale nepotřebuješ, aby ti někdo napsal něco normálního ![]()
Nemůžu protože už nevím co mám žrát aby člověku bylo lip,, už vidím vás jak se dene cpete ovesnymi vločkami že si nedáte nic jiného, tak mě tady pořád nepoucujte o zdravém jidle
Jpqr dní mě trápí prujmovita stolice nadymani tlak v levém podzebri co sním hned větry a to jsem začal zdravěji jist, jsem ve velkém psychickém presu byla jsem u lékaře ten mě jen prohmatal prý v pořádku odešla jsem domů s neurolog který beru před spaním tak nevím není to problém se slinivkou?