Problém se spaním - 2,5 roku

1429
2.4.15 21:17

problem se spanim - 2,5 roku

Ahoj,
jde si pro radu:-) doma mame 2,5 letou holcicku, ted ma trochu vztekaci a vymysleci obdobi, ale jinak je moc hodna.
Problem nastal ted se spinkanim. Asi 3 dny zpet se vzbudila s brekem ze se boji. Vzala jsem ji teda k nam (asi v 5 rano), venku byla vichrice, tak jsem myslela ze je to tim. Den na to vecer hysterie, ze se boji, tak asi po pul hodine neuspesneho domlouvani jsem si lehla k ni do pokojicku na velkou postel, ona usla a ja jsem odesla.
Rano v pohode. A dneska usla, asi za 20minut se vzbudila a zase hysterie. Taj jsme tady hodinu chodili jakoze vsichni spinkaji, nic nepomohlo. Nakonec z ni vypadlo zevetricek nefouka, kocka sedi na perince. Tak ja nevim jestli se ji neco zdalo nebo si vymysli..
Tak tady zase lezim. Mam strach, ze toho zacne vyuzivat a pak se s ni nedomluvim, nebo jestli je to pro ni fakt tak dulezity..
Rozhodne nejsem matka co by pri kazdym zavolani prisla?, ale zase takova hysterie..v pokojicku spi sama od 4 mesicu takze je zvykla. Navic mam ani ne za mesic termin s druhym, tak si moc nedokazu predstavit co bude pak..
Omlouvam se za ty chyby, snad je to srozumitelny, ale psat to na mobilu me zabiji :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7626
2.4.15 21:23

@soleile vydrzela bych jeste byt u ni a pozorovala bych to..mozna to prejde samo. Je smutne, kdyby se fakt bala, byt sve vlastni fantazie a musela byt na to sama ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
2.4.15 21:31

@svycarka no prave, se vztekanim nebo tak bych byla raz dva hotova, ale jestli se fakt boji:-/
Kazdopadne jsem tam byla 20 minut, nacechrala perinu a vyparila se. A spinka, tak takle by se to dalo, zalezi jak dlouho to bude fungovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
2.4.15 21:34

Naše dcera má noční můry nepřetržitě a v jejích 3 letech s ní stále někdo spí a usíná, aby na to nebyla sama, jak píše @svycarka

Snad to u Vás přejde rychle. My už jsme si zvykli, střídáme se s manželem, aby se alespoň jeden z nás vyspal, ale většinou si holku bere do postele on :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
2.4.15 21:52

Můj syn měl také toto období, kdy se bál, v noci se budil a hystericky brečel a přešlo to, i když i teď se občas probudí, někdy mě jen zavolá, jindy brečí…je mu 3,5 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí