Problém se spaním novorozence

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ou
24138
22.2.19 07:19

kojenec se nedá rozmazlit. Kojenec má pár základních potřeb a buď je má naplněné a pak vyroste jako vcelku spokojený člověk a nebo je více či méně deprivová. Pak nějakou dobu zkouší připoutat pozornost hodně hlasitým pláčem a pak to vzdá a je ticho. To neznamená, že je dobře vychovaný, ale že je zlomený a že prostě rezignoval na důvěru v to, že mu rodiče a svět zajistí základní potřeby. A tohohle pohledu se pak prakticky nedá zbavit.

Čas na výchovu bude u batolete. V tuhle chvíli chápe jen - mám hlad/nemám hlad. Je tu někdo kdo je na mě hodnej? JSem tu v téhle chvíli sám, proč tu nikdo není? (a prostě neví že jsi vedle v pokoji a máš čas až za 5 minu) Bolí mě něco? Neboli? A mezi tím se snaží pochopit co se vlastně okolo děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
22.2.19 07:55
@terzera píše:
Rozhodně se neboj že by sis bilým šumem, chováním a tak podobně mimink rozmazlila, naše slečna byla zvyklá na dudlík, bilý šum, hojdání, tedka má 5 měsíců a všechno se to zlomilo, umí usnout v postýlce sama, jen ten bilý šum nám zůstal jako takový rituál, že je čas na spánek.. na tom pouštět bilý šum nevidím nic špatného. Miminka mají prostě takový 4 trimestr „těhotenství“, chtějí mít furt pocit jako v bříšku (těsno,šum), neustálý přísun jídla jako z pupeční šnůry… je to takové horší období do 3 měsíce.

přesně tak, neboj nezvykne si, je to normální a každý měsíc se to může měnit

www.prosimspinkej.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.19 18:04

Tak já nechávám vybrecet už od 3 týdnů, nějak se to na nem :palec: něm nepodepsalo

• Citovat
  • Upravit
21680
13.4.19 20:28
@Anonymní píše:
Tak já nechávám vybrecet už od 3 týdnů, nějak se to na nem :palec: něm nepodepsalo

To nemyslis vazne, ze ne 8o :roll: proc si proboha porizujes dite, abys ho nechala brecet? Duvod mas jaky, ze nechavas dite brecet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
13.4.19 21:24
@Anonymní píše:

A můžu vědět proč necháváte vybrecer? Opravdu mě to zajímá, já zatím nedokázala pochopit proč někdo nechává miminko vybrecet. Mám tři měsíční holčičku a nedovedu si představit že bych ji nechala vybrecet a tak nějak ani nevím důvod proč bych to dělala. Tak mě zajímá důvody těch co to dělají ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5896
14.4.19 01:42
@Anonymní píše:

Tak moc držím pěsti, ať ten problém neřešíte později…A věřím, že jednou se dítě stejně ohleduplně zachová i k Vám. Nicméně je fajn se poinformovat, co to dělá s mozkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
14.4.19 09:03
@Anonymní píše:
že se to na něm nepodepsalo, nooo to věř, že podepíše…ono to poznáš třeba až v pubertě nebo v dospělosti :cert:

@flicek18 @Mari.G holky já doufám, že to je jen provokace a někdo tu nesmyslně trollí, takovým ženským bych zakázala mít děti :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5896
14.4.19 10:21

@Káťa19 No, i v okolí takové případy mám, takže se obávám, že o trola jít nemusí :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20793
14.4.19 16:39

Dobrý den,

nemám bohužel důvod se domnívat, že se jedná o pouhou provokaci.

Přeji krásný den

Diana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
1.5.19 15:11

Já se přiznám, že jsem taky nechala x krát vybrečet, malou trápilo břicho a nepomohlo nic, navíc jsem ji nemohla ani pochovat, vzpouzela se a kopala tak moc, že se nedala udržet v náručí. Pak jsem měla šílené výčitky, když jsem viděla jak nešťastně kouká, když konečně přestala brečet. Nakonec pomohl heřmánek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí