Problém se spaním v noci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8022
28.12.12 22:49
@axaxa píše:
Tak snad je to jen nějaké období, má to posunuté tím, že přestal spát po obědě…nutit ho odpoledne aspoň odpočívat, aby večer co nejdéle vydržel a šel spát třeba až v 9. Nevyspání je hrozný :(

jooo tím se uklidnuji pořád, říkám si to že je to období kdy odejde, snad teda. A to má přez den program, venku, lítá atd furt něco děláme abych ho unavila a stějnně nespí

přemýšlela jsem s ním zajít k doktorce ale nevím jestli to není zbytečné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8022
28.12.12 22:50
@IvkaH píše:
Je to blbé, ale co zkusit ho uspat odpoledne u tv? Tv dost uspává :think:

zkusíme to zítra, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
28.12.12 22:52

A co s nim od te pulnoci do 4,5h delate??
Mel by vedet, ze noc je noc a den je den cili nebrat z pokojicku (pises, ze spi ve sve posteli-spruslova nebo uz velka?,ve svem pokoji?).. Zadne hracky nic… Nechce spinkat tak at polehava ale nepristoupit na to, aby si hral a vymejslel na Vas.
Mozna to bude za cenu revu nevim..

Ale teda nemam osobni zkusenost, malej 2roky vzacne v noci treba hodinku neumi usnout, ale je to vyjimecne a spis pri nemoci appd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
28.12.12 22:55

@makakela a nejde v noci uchlastat teplým mlékem? já už bych teda u dr byla, ať mi dá nějaký drogy :mrgreen: tohle je na prd. Vždyť i on musí být unavený :think: jaký je přes den, klidný, roztěkaný, nervozní?

• Citovat
  • Upravit
8022
28.12.12 22:56
@Moni25 píše:
A co s nim od te pulnoci do 4,5h delate??
Mel by vedet, ze noc je noc a den je den cili nebrat z pokojicku (pises, ze spi ve sve posteli-spruslova nebo uz velka?,ve svem pokoji?).. Zadne hracky nic… Nechce spinkat tak at polehava ale nepristoupit na to, aby si hral a vymejslel na Vas.
Mozna to bude za cenu revu nevim..Ale teda nemam osobni zkusenost, malej 2roky vzacne v noci treba hodinku neumi usnout, ale je to vyjimecne a spis pri nemoci appd.

Spí s námi v ložnici na své posteli, velké (postýlku už dlouho nemá), nic ležíme dál v posteli, nedovolím mu jít pryč nebo si jít hrát, musí ležet.

Zkoušeli jsme ho dám i do pokoje spát a nic a i jsme ho nechali v ložnici a my odešli spát do obyváku a taky nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8022
28.12.12 22:59
@K.Black píše:
@makakela a nejde v noci uchlastat teplým mlékem? já už bych teda u dr byla, ať mi dá nějaký drogy :mrgreen: tohle je na prd. Vždyť i on musí být unavený :think: jaký je přes den, klidný, roztěkaný, nervozní?

nechce mléko, jen se občas napije čaje ale spíš nechce nic. Právě že ani unavený není, přez den je normoš hodnej, klidnej, hraje si. Málokdy má špatný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
28.12.12 23:00
@makakela píše:
Spí s námi v ložnici na své posteli, velké (postýlku už dlouho nemá), nic ležíme dál v posteli, nedovolím mu jít pryč nebo si jít hrát, musí ležet.Zkoušeli jsme ho dám i do pokoje spát a nic a i jsme ho nechali v ložnici a my odešli spát do obyváku a taky nic

a do toho obyvaku prisel za Vama? Nebo v loznici rval? Zni to drsne ale nechala bych ho tam-samo na chuvicce-a lehka si v obyvaku, treba by ho nebavilo byt vzhuru samotneho a pochopil by..

Urcite doporucuju knizku Kazde dite muze dobre spat, da se stahnout na netu a je tam spousta dobrych rad na ruzne situace, urcite tam najdes i tu Vasi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
28.12.12 23:02
@makakela píše:
nechce mléko, jen se občas napije čaje ale spíš nechce nic. Právě že ani unavený není, přez den je normoš hodnej, klidnej, hraje si. Málokdy má špatný den.

tak za poradu s dr nic nedáš, já bych to asi zkusila.Ale já jsem sobec, prostě musím se vyspat, takže bych zkusila i nemožné :think: jen ne vyřvat, ale jestli je klidný a hodný, tak bych asi zkusila lehnout k němu, bez povídání, chytit ho v jeho oblíbené poloze, asi se bude škubat ale vytrvat.Jako vyspat se musíš, když musíš přes den fungovat na 100%.Náš je teda spáč, nebudu psát kolik ;) ale tohle období měl taky, asi týden :roll:

• Citovat
  • Upravit
8022
28.12.12 23:07

@Moni25 jojo došel za náma. Díky určitě na knížku kuknu a stáhnu si ju.

@K.Black asi zkusím po novém roce za ni zaskočit, za to nic nedám. Vyzkouším ho podržet a uvidíme no. Už je to mazec, trvá to dlouho. A to nebyl nikdy problém, od narození mě spával celou noc, sice přez den málo ale celou noc a ted tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.12.12 23:08

Taky bych zašla za dětskou pro radu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
28.12.12 23:10

Ještě můžete vyzkoušet sirup sedalia nebo jak se to jmenuje, někomu pomohl, nám teda ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8022
28.12.12 23:15
@axaxa píše:
Ještě můžete vyzkoušet sirup sedalia nebo jak se to jmenuje, někomu pomohl, nám teda ne :)

díky za typ,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24158
28.12.12 23:21

Tak já mám doma něco podobného, akorát s tím rozdílem, že dcerku nemůžeme dostat do postele. Chodí spát v rozmezí 22 hodiny až půlnoci. S manželem jsme taky už totálně hotoví, na nic pomalu nemáme čas, protože povečerech nic neuděláme :roll:

Pokud dcerka usne přes den, tak jde takhle pozdě spát. Pokud nejde přes den spát, tak pokud usne kolem 16 - 17 hodiny, tak je to v háji, jde spát až kolem půlnoci, páč se pak probudí po 2 hodinách. Nic nepomůže, zkoušela jsem ji budit, aby neusnula a nic. Jinak pak usíná kolem 19 - 20 hodiny a to je větší naděje, že bude spát alespoň větší část noci. Někdy ale začne „buntošit“ kolem 4 hodiny ranní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.12 23:37

Raději anonymně :mrgreen:
Naše malá to na naás taky zkoušela. Ale my jsme s manželem drsoni. Když se vzbudila dejme tomu o půlnoci, tak jsme za ni zašli. Dali ji pusinku a šli zpátky do ložnice. Hodina pláče ji uspala. Druhý den se to opakovalo. Po pár dnech se sice probudila, ale hrála si chvilku s usínáčkem a pak zase usla. Po čase se přestala budit. Někomu se to může zdát hrozné, ale ve výsledku spíme my, spí dítě a jsme spokojení všichni.
Jinak jsme od půl roka zavedli Estivila a malá usínala sama (večer i přes den).

• Citovat
  • Upravit
8284
28.12.12 23:58

@makakela A co tu vubec jeste delas, ja byt tebou chodim spat zaroven s malym, mela bys sanci aspon tech 8 hodin naspat. Jestli se ti za chvili vzbudi a budes s nim bdit do rana, to vydrzis? Ja bych umrela :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí