Problém se spaním v noci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1038
29.12.12 08:18

Taky řešení :) alespoň se trochu vyspat…já chodila třeba půl hodiny po dětech (s mladším teda problém není) a to spíme všichni v jedné posteli takže jsem se prostě chvíli vyspala :D večer/ noc doma už nic nedělám, jako nějaké dom. práce a tak, večer se jen odpočívá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
29.12.12 08:20
@Klementyna píše:
@makakela A co tu vubec jeste delas, ja byt tebou chodim spat zaroven s malym, mela bys sanci aspon tech 8 hodin naspat. Jestli se ti za chvili vzbudi a budes s nim bdit do rana, to vydrzis? Ja bych umrela :zed: :zed:

Taky řešení :) alespoň se trochu vyspat…já chodila třeba půl hodiny po dětech (s mladším teda problém není) a to spíme všichni v jedné posteli takže jsem se prostě chvíli vyspala :D večer/ noc doma už nic nedělám, jako nějaké dom. práce a tak, večer se jen odpočívá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
29.12.12 19:38

@makakela : Nemůžou to být zoubky? My jsme teď tak měsíc na té Sedalii - jsou to homeo, můžeš koupit bez receptu v lékárně - nám relativně zabírá, ale pokud je okolo úplňku, tak stejnak nespí. Teď myslim předevčírem byl vzhůru od 1h do 5h. Pokud ho necháme, tak je schopnej řvát i 3h. U nás v posteli taky neusne. Ale u nás je to jiný případ, trvá to už od narození. Je to na palici, tak jedině pevné nervy a chodit spát co nejdříve, jen co malý usne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
29.12.12 21:51

@makakela tak jaká byla noc?

• Citovat
  • Upravit
8022
29.12.12 22:14

Ahoj holky, všem díky za rady. :hug:
noc byla na dnešek opět stejná, mám koupenej ten sirup tak od zítra ho začnu dávat.
po novém roku skáknu k doktroce a uvidíme. A zoubky to nejsou, to už jsem kontrolovala
Jinak já jsu vzhůru protože já neusnu dřív jak kolem 23 hod. můžu ležet v posteli a čučet do stropu a stejně neusnu a to jsu přitom tááák unavená, ale vere mě to nejvíc kolem 16hod, což spát nemůžu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
29.12.12 22:35

@makakela : To znam a hlavně já si užívám po večerech ten klid a ticho ;). Uvidíš, jestli ten sirup zabere. Já mu dávám 1 menší polévkovou lžíci večer před kaší. Ráno nedáváme. Nebo jsme ještě měli sirup Pediakid - pro lepší usínání, ale taky nic moc. Můžete vyzkoušet, ale dávat min. měsíc, aby to účinkovalo. Tak holt zkoušet, jestli něco zabere. Přeji lepší spaní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
satory1
4.1.13 22:25

Jen Vám chci napsat, že v tom nejste sama. Dcerka bude mít brzy dva roky a noční dovádění známe i u nás.. :,( Vždy se v noci probudí ve své postýlce a já musím pro ni co nejdříve dojít do pokojíčku, odkud si ji vezmu k sobě do postele. Někdy usne přitulená ke mne velmi brzo, ale často (několikrát do týdne) se nepochopitelně probudí tak, že je také vzhůru 3,4hodiny.. tj. do čtvrté, páté ráno a pak to dospí jen do 7,30 až 8,00!!! V posteli u nás blbne, skáče po nás, jen tak si tam sedí, snaží se o naši aktivitu, přičemž my s mužem děláme, že spíme, jen někdy už to ujede a snažíme se ji srovnat a říct, že se spí. Stejně to funguje jen chvilku.. Nechápu, proč se to děje, ale je pravda, že dcerka byla velký nespavec od malinka.
Přes den dokáže usnout jen u mne přitulená a spí hodinu. 10hodin je opravdu max. co naspí přes celý den a to počítám ty dobrý dny.
My do toho máme ještě problémy s večerním usínáním. Z ničeho nic ještě začala bojkotovat usínání.. Prostě spaní je pro ni zbytečnost.. :? :,( :( 8o
A to, že jsem já skoro celý dopoledne vyřízená po takových nocích asi ani nemusím psát.. :zed:

• Citovat
  • Upravit
19
7.1.13 14:33

problémy se spaním v noci

Máme také problémy se spaním v noci. klárka ( 7 měsíců) ze spánku pláče a přes den když mě nevidí tak má histeričák. od jiných maminek co s tím mají také zkušenost jsem se dozvěděla že to je SEPARAČNÍ ÚZKOST. podívejte se na internet kde je to popsané. :think: hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí