Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Dobry den, toto tema se tyka me. pri kazde stolici me silene boli ritni otvor, nekdy mi tece i krev. co mam delat? drzet to v sobe nechci, dekuji. -A
nemás náhodou hemeroidy
Dostupné léky v lékárně, dubová kůra, často mejt studenou vodou..doktor.
@lyrica píše:
a nejaka domaci lecba? treba mazani mista zazracnym kelimkem z Oriflamu?
@lyrica píše:
přesně tak i čaje seb dají koupit a pít
@Anonymní píše:
Dobry den, toto tema se tyka me. pri kazde stolici me silene boli ritni otvor, nekdy mi tece i krev. co mam delat? drzet to v sobe nechci, dekuji. -A
A proč hned dvě dvě diskuze na stejnej problém? https://www.emimino.cz/…lici-156426/
Máš zřejmě hemeroidy, zajdi si k lékaři, předepíše ti léčbu. Mimo jiné si můžeš koupit v lékarně Faktu - rektální mast a glycerinové čipky, které stolici změkčí a nebude tolik dráždit.
Příspěvek upraven 05.07.13 v 18:30
@Anonymní píše:
a nejaka domaci lecba? treba mazani mista zazracnym kelimkem z Oriflamu?
Nevim, nejak se mi to cele pokazilo a zalozily se mi dve ty diskuze. a co se dela s tou dubovou kurou? to se potira?
@LUCIPERKA-ddub píše:
A proč hned dvě dvě diskuze na stejnej problém? https://www.emimino.cz/…lici-156426/Máš zřejmě hemeroidy, zajdi si k lékaři, předepíše ti léčbu. Mimo jiné si můžeš koupit v lékarně Faktu - rektální mast a glycerinové čipky, které stolici změkčí a nebude tolik dráždit.
Příspěvek upraven 05.07.13 v 18:30
proč k doktoroj hned???
Dubovka je buď v tubě, jako krém, tou se to potírá, ale taky záleží zda je ten hemeroid vnitřní nebo vnější. Pak se dělají sedací koupele v dubové kůře.
@tumpach píše:
proč k doktoroj hned???
Protože někdy se to bez chir. zákroku neobejde.