Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
jj, jsme v Pze…letame ale casto a pracuje tam moje svagrova, zrovna dnes jsem ji tam zahledla
A co myslíš, že by jako udělala? Bude rozhlašovat, že máš hemeroidy? Třeba je má taky…
Hemeroidy jsou celkem běžné, jí to šokovat nebude…
Příspěvek upraven 05.07.13 v 19:12
@Starrky píše:
Fakt, že ne![]()
Teda holky - to musíte zpochybnit všechno, co tady kdo napíše?
![]()
@kjhui píše:
@pikola @tumpach @Starrky
Hele a kdo říká že lítají jenom charterytřeba je to Helenka V. nebo paní Kellnerová a letí soukromým
No jo, ale to by přece netrvdla na letišti s takovým přestihem ne?
![]()
@kjhui píše:
@Starrky
Sedí s elegánem ve VIP salónku a cucá nějaký ten nóbl drink?Hele prodáme to do Blesku a budem mít na dovču na Ibize taky
ehm.. pardon, nějak jsem se rozjela
Sedí s elegánem v salónku, cucá drink a do toho přemýšlí o hemeroidech - to je mi ale romantika ![]()
@Starrky píše:
Sedí s elegánem v salónku, cucá drink a do toho přemýšlí o hemeroidech - to je mi ale romantika
Já myslím, že s hemeroidama spíš postává…
![]()
@Levandulina píše:
Já myslím, že s hemeroidama spíš postává…![]()
![]()
Tak teď jsi mě fakt rozsekala
![]()
@kjhui píše:
@Levandulina
No v souvislosti s elegánem mě napadl hned sex a v souvislosti s bolestivou zadnicí zas něco ehm..jinýho, ale to už tu rozvádět nebudu.. to už by bylo přes míru..Hele ale my vidláci z maloměsta co to máme do Práglu iks hodin a nechceme riskovat že prošvihnem odlet kvůli pár hodinové štau na D1.. taky přijíždíme na letiště o dost dřív.. to mi tak divné nepřijde..
no jo no, jenže z prahy už nic neletí
![]()
Nebo je to inkognito Ivetka a letí s Macurou z Práglu soukromým tryskáčem ![]()
Holky co tu řešíte? Slečna či paní jak sem pochopila jednou píše jako anonym a podruhé zas ne
každopádně milá zakladatelko na švagrovou bych se zdaleka a pokud mi to pomůže, už bych byla v lékárně času máš dost tak co?