Úzkost a špatné dýchání

157
5.7.13 12:23

Úzkost a špatné dýchání

UZKOST A SPATNE DYCHANI
Ahoj maminky ja mam uplne stejny problem spatne se mi dycha nekdy se az dusim busi mi srdce atd. Mam to uz 2 mesice sice se lecim s astmatem a alergii ale leky beru celorocne tudiz to mam pod kontrolou. Presto ze uz jsem prosla 1000 vysetreni jsem naprosto zdrava od spirometrie, pres srdicko a neurologii se mi 1 az 2krat denne spatne dycha je to strasne mam strach ze se mi stane neco doma a mam 10 mesicniho syna. Jeste ke vsemu jsem porad sama doma bez pritele je pracovne vytizeny. Mudra se priklani k tomu ze je to psychicky problem jelikoz mi nic nenasli a leky na dychani na to nezabiraji. Jsem zoufala ze mi nikdo nedokaze pomoct tohle odstranit. Moc dekuji za rady a jestli mate nektera zkusenost napiste prosim dekuji karolína :,( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
157
5.7.13 12:26

Bohužel tento stav mi vyvolala synova nemoc kdyz mel težkou bronchitidu a dusil se a ja byla sama doma od te doby mam strasny strach ze kdyz se mi neco stane nebo malemu ze nikdo nebude pobliz je to strasne, brala jsem lexaurin ale efekt byl pouze 14 dni pak se ty stavy vratili opet. a byla jsem z nej strasne ospala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
5.7.13 12:28

Ahoj mě to dělá taky, a mám to ze stresu, úzkosti, buší mi srdce, mám mžitky před očima a nemůžu se nadechnout, ale je to jen když se dostanu po nečem do stresu..
i menší stres…
mám kapky krizovky Bachovy esence - úžasná věc, přečti si o tom něco, pomáhá mi to si to rychle nakapat.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Měla jsem stejný problém je to psychické, měla jsem to ze stresu.

• Citovat
  • Upravit
1638

Zaměř se určo na ty bachovy esence, ne lexaurin a jiné sr…ky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
5.7.13 12:30

V Brně ti poradím jednu paní, chodila jsem k ní, i sestra s dítětem atd.
ona ti může namýchat i kapky přímo na míru tobě, nebo jsou pak ty krizovky a to jsou kapky univerzální (maturita, umrtí v rodině, let letadlem, úzkosti aj.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
5.7.13 12:31

psychika

Psychika je u dychani strasne moc dulezita. Nejhorsi je ta faze kdyz se nemuzes tak uplne z hloubky nadechnout.
Moje rada :
1. napij se vody, po kazde, kdyz budes mit takovy problem
2. cim se tim vic blbe dycha tim vic na to myslis, mne pomahalo, kdyz jsem si rekla, no jo, uz se mito stalo x krat a vzdy to prestalo… a pak jeste pomaha, kdyz se do toho polozis… ze no jo, tak kazdy jednou musi umrit, je mi to jedno… a pak zrazu, se mi ulevilo… :)
3. a priznam se, ze to mivam uz jenom zridka po me vlastni terapii :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
5.7.13 12:38

Moooc vam dekuji se na to vsechno nejak sama a uz se to sesypalo poprve kdyz se mi to stalo z niceho nic me odvezli do nemocnice plice mi vubec nepracovaly dali mi injekci na dychani a stejne mi nezabrala pak to nejak odeslo samo. nejhorsi to mam vecer kdyz si lehnu do postele a mozek zacne pracovat naplno vcera jsem naspala pouze 3 hodiny. samozrejme asi navstivim psychologa ale kapicky si zitra koupim a pak vam napisi maminky jak mi je a dalsi zmeny, nikdy bych netusila co dokaze psychika :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
5.7.13 12:41

Tak já to mám taky, dělá mi to hlavně, když jsem v klidu, často večer před spaním, kvůli tomu mám i problémy s nespavostí. Prošla jsem si taky desítkami vyšetřeními, připadala jako hypochond, ale nakonec mě poslali k psychiatrovi, který mi diagnostikoval úzkost a předepsal antidepresiva a musím říct, že je to mnohem lepší. Na kapky a podobnou alternativní léčbu nevěřím, dle mého se jedná o placebo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
5.7.13 12:43

Jojo to znám, u mě se to dost zhoršilo..mám problémy s přítelem, malá je zlobivka, pořád jsem sama, všechno mě děsně rozhodí, jsem cíťa…
taky v noci málo spím, pořád se mi vše honí hlavou a mozek neumí vypnout :cert: :cert:
ale doporučuji fakt tu terapii bachovkama, já u psychologa kdysi byla 2×
když jsem byla dlouho a vážně nemocná a pak jsem zase byla nemocná, tak znova..a vždy nacpe jen léky a léky a léky, k psychologovi bych nešla
ti co pracují s bachovkama jsou mnohem lepší než psychologové, já se tam cítila výborně a paní je pro mě anděl ha:-) hodně mi pomohla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
5.7.13 12:47

Vyzkousim i kapky jelikoz ad zabiraji nejdrive tak za 14 dni ale pokud nezaberou uchylim se k nim vyzkousim vsechno. horsi je to ze nevim co mam delat kdyz ten stav prijde porad mam tendenci si volat rychlou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
5.7.13 12:47

Janul odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
5.7.13 12:48

Ale ty krizovky :kytka: :kytka: kapkyti zaberou ihned!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
5.7.13 12:51

Uz jsem si je objednala jelikoz nevim kde bych je senhala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
5.7.13 12:52

hmmm

Ja kdyz sem mela uzkostne stavy kvuli vazne nemoci, tak mi jednou online poradila jedna psycholozka / a mne to tehdy opravdu hooodne pomohlo, ze v privni rade se musim vzdat pocitu, ze vsechno vzdy musi byt perfektni…
a kdyz jsem se tak zamyslela, tak ma ohromnou pravdu. clovek si to ani neuvedomi, ale porad ocekava, ze vse bude funkcni… i nase telo… az kdyz prestanete byt na sebe prisne a zacnete se mit skutecne radi, tak prej se to zlepsi..
moc drzim palecky at je vse dobre, uzkosti a dychavicnost jsou des…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí