5letý se začíná zhoršovat v chování

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7009
5.10.15 23:24

No a co jste mu na to, ze ma na noc plinu rekli vy jako rodicove? Triletak jeste spaci plinku ma? Zacla bych spis na nefrologii. A synovi bych se snazila co nejvic dodat pocit bezpeci a pochopeni, zrejme je nestastny a potreboval by ujistit, ze de.bil neni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.15 23:26

@AndreaS92 když jsme leželi v Motole v synově 3 letech, paní psycholožka z Motola nám řekla, že má syn ADHD a tato psycholožka, že v žádném případě toto nemá. Ještě podotknu, že mladší syn má zase podezření na autismus a i proto jsem se synem psycholožku navštívila.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.10.15 23:29

@Bibi239 nemá na noc plenu. 3 leták ano ten jí má. Na nefrologii jsme byly. Syn má jen jednu ledvinu, ale v tom ten problém prý není. Když o sobě toto říká tak ho přesvědčuji, že žádný de.bil není, že je šikovný, že třeba krásně maluje a v ten moment na mě začne křičet, že malovat neumí a de.bil stejně je. Když jsem se ho ptala kde to vzal jestli mu to někdo řekl, řekne mi, že ne, že mu tak nikdo neříka, ale on prostě ví, že je a že se nemá rád.

• Citovat
  • Upravit
7009
5.10.15 23:35
@Anonymní píše:
@Bibi239 nemá na noc plenu. 3 leták ano ten jí má. Na nefrologii jsme byly. Syn má jen jednu ledvinu, ale v tom ten problém prý není. Když o sobě toto říká tak ho přesvědčuji, že žádný de.bil není, že je šikovný, že třeba krásně maluje a v ten moment na mě začne křičet, že malovat neumí a de.bil stejně je. Když jsem se ho ptala kde to vzal jestli mu to někdo řekl, řekne mi, že ne, že mu tak nikdo neříka, ale on prostě ví, že je a že se nemá rád.

proc nema plenu, kdyz se temer kazdou noc pocura? 8o Promin, nechapu, pro to dite to musi byt silene ponizujici.

Asi tam bude mit lvi podil i vliv otcovy domacnosti, pokud si s pritelkyni nadavaji, asi to nebude moc stastne misto.
S otcem se da mluvit o jeho vychove?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.15 23:43

@Bibi239 bylo mi doporučeno plenu mu na noc nevracet, že to nic neřeší a bylo by to ještě horší. S otcem se mluvit nedá vůbec on se těmto věcem jen směje. Nejhorší na tom je, že sám prcuje v dětské psychiatrické nemocnici…

• Citovat
  • Upravit
9935
6.10.15 06:47
@Anonymní píše:
Maminky ráda bych znala Váš názor. Mám syna 5 let a 4 měsíce. Začíná se zhoršovat v chování, pomočuje se v noci, nadává si, že je deb.il a blb.ec, když se mu něco nepovede začne se fackovat a říká, že se zabije a že nás taky zabije. Byly jsme u psycholožky, ta si mě vyslechla, syna nechala ať si 10 minut hraje a poslala nás domů. Poraďte mi prosím kam s ním zajít je to čím dál tím horší. Děkuji

Zkusila bych buď jinou psycholožku a nebo jak psala @paola white zkusit se poptat v PPP. Držím palce ať se to brzy zlepší :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
6.10.15 07:38

Necítí se nemilován, opuštěný? Kdy se začal takhle chovat? Když začne mít dítě problémy, první je potřeba probudit v něm jistotu v tom, že je milované, že se může na rodiče absolutně spolehnout a opřít se o ně. Určitě ale bude dobré i vyhledat pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.15 08:03

@eva valoi já osobně si myslím, ze tím to není. Nevím tedy jak moc se mu věnuje otec když je u něj, ale tátu má moc rád a vždy se k němu těší. Má tam dědu který si s ním hodně hraje a věnuje se mu, babicku. My rodiče to samé a já se mi snažím věnovat co to jde, ale jeho nic nebaví. Teď např. jsme dostali knihu pro predskolaky tak jsme si k ttomu sedli a stačila chvilka a už křičel že to dělat nebude ze ho to nebaví a stejně to neumí. Jinak on se takto chová od malá a čím je starší tím se to stupňuje

• Citovat
  • Upravit
1381
6.10.15 08:44

Prosimte promin za mozna pro tebe debilni otazku, ale neni malej znameni rak?..muj petiletak je tomu tvemu v mnohem podobny, taky si nadava do debilu a blbcu, kvuli malickostem-pro nas dospele, nemlati se tedy a nevyhrozuje zabitim, ale trpelivost mu tez velmi schazi…a o nedostatku lasky to skutecne neni, ma ji mozna nadmiru :think:
ja ho ale k psychologovi nepovedu, to vim ted momentalne zcela jiste…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.15 08:48

@lajovka nene je blizenec

• Citovat
  • Upravit
6525
6.10.15 10:59
@Anonymní píše:
@Bibi239 bylo mi doporučeno plenu mu na noc nevracet, že to nic neřeší a bylo by to ještě horší. S otcem se mluvit nedá vůbec on se těmto věcem jen směje. Nejhorší na tom je, že sám prcuje v dětské psychiatrické nemocnici…

Kým ti bylo doporučeno na noc plenu nevracet? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.15 12:04

@Black Cat nefrologie a psycholožka

• Citovat
  • Upravit
6525
6.10.15 12:11
@Anonymní píše:
@Black Cat nefrologie a psycholožka

No povím ti, že kdyby mi nějaká doktorka doporučila každý den převlíkat postel, tak bych psychologa potřebovala za chvilku já sama…
A co ti doktoři řekli na ty jeho výroky, že si vezme nůž a zabije se? Já nevěřím tomu, že by to brali jako, že je to normální… a neřešili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
7.10.15 21:21

A nemá deprese? V rádiu měli jednoz rozhovor s dětským psychologem a prý jevhodně děti předškolního věku s depresama a uzkosma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí