5letý se začíná zhoršovat v chování

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
5.10.15 22:49

Problém se synem pětiletý

Maminky ráda bych znala Váš názor. Mám syna 5 let a 4 měsíce. Začíná se zhoršovat v chování, pomočuje se v noci, nadává si, že je deb.il a blb.ec, když se mu něco nepovede začne se fackovat a říká, že se zabije a že nás taky zabije. Byly jsme u psycholožky, ta si mě vyslechla, syna nechala ať si 10 minut hraje a poslala nás domů. Poraďte mi prosím kam s ním zajít je to čím dál tím horší. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12743
5.10.15 22:49

Co zkusit pedagogickou psychologickou poradnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
5.10.15 22:57
@Anonymní píše:
Maminky ráda bych znala Váš názor. Mám syna 5 let a 4 měsíce. Začíná se zhoršovat v chování, pomočuje se v noci, nadává si, že je deb.il a blb.ec, když se mu něco nepovede začne se fackovat a říká, že se zabije a že nás taky zabije. Byly jsme u psycholožky, ta si mě vyslechla, syna nechala ať si 10 minut hraje a poslala nás domů. Poraďte mi prosím kam s ním zajít je to čím dál tím horší. Děkuji

No, tak tohle rozhodne neni normalni, jaky byl zaver psycholozky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
5.10.15 22:59

Takle odbyt bych se nenechala. Pomocovat se zacal z niceho nic? Neprosel si nejakym tezsim obdobim? Jake ma kamarady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.15 23:03

@AndreaS92 chodili jsme tam rok a půl a psycholožka dospěla k názoru, že je v pořádku. Pomočuje se neustále bez přestávky. Stalo se jen parkrát, že se v noci nepočůral. No ve školce je zakřiknutý, ale říká, že kamarády tam má. Jinak dětem, které zná déle poroučí a musí dělat to co on řekne. Svého 3 letého bratra navádí a straší a je k němu agresivní.

• Citovat
  • Upravit
13731
5.10.15 23:08

Tak že je deb. l a blbec musí někde slyšet, sám si to asi nevymyslel… Jak to máte doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
5.10.15 23:10
@Anonymní píše:
@AndreaS92 chodili jsme tam rok a půl a psycholožka dospěla k názoru, že je v pořádku. Pomočuje se neustále bez přestávky. Stalo se jen parkrát, že se v noci nepočůral. No ve školce je zakřiknutý, ale říká, že kamarády tam má. Jinak dětem, které zná déle poroučí a musí dělat to co on řekne. Svého 3 letého bratra navádí a straší a je k němu agresivní.

nekouka moc na televizi nebo nehraje nejake pocitacove hry? To, ze se pomocuje muze signalizovat i nejaky zdravotni problem. Ale tady to vypada vylozene na psychicky problem. Co zkusit jeste nejakou jinou poradnu? Ohledne toho porouceni ostatnim detem to mi prijde jako ze se chce citit nadrazeny a neprijde mi to uplne divne v jeho veku. I to, ze bratra navadi mi neprijde jako velky problem. To deti delaji. To, ze je k nemu agresivni - nezarli? Nema pocit ze je odstrceny? Treba na sebe doma jen upozornuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
5.10.15 23:11
@AnastazieB píše:
Tak že je deb. l a blbec musí někde slyšet, sám si to asi nevymyslel… Jak to máte doma?

to mohl slyset i ve skolce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.15 23:13

@AnastazieB Tatínek od nás před dvěma lety odešel. Žiji se dvěma syny a s přítelem a k tatínkovi kluci jezdí pravidelně. Jen bych ještě dodala, že byl syn zvyklý od rodiny bývalého přítele na veškerou pozornost a dostal vždy vše co chtěl a ted už to tak není. Podotýkám, že ho těmito nadávkami nikdo nenazývá, ale říká, že tak mluví třeba tatínek s přítelkyní nebo takto mluví děda o babičce.

• Citovat
  • Upravit
13731
5.10.15 23:13
@AndreaS92 píše:
to mohl slyset i ve skolce :nevim:

Tak jestli mu někdo opakovaně ve školce tohle říká, tak může být problém i tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
5.10.15 23:14
@Anonymní píše:
@AnastazieB Tatínek od nás před dvěma lety odešel. Žiji se dvěma syny a s přítelem a k tatínkovi kluci jezdí pravidelně. Jen bych ještě dodala, že byl syn zvyklý od rodiny bývalého přítele na veškerou pozornost a dostal vždy vše co chtěl a ted už to tak není. Podotýkám, že ho těmito nadávkami nikdo nenazývá, ale říká, že tak mluví třeba tatínek s přítelkyní nebo takto mluví děda o babičce.

jak jsem psala upozornuje na sebe a zarli na mladsiho sourozence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.15 23:17

@AndreaS92 on je agresivní vůči všem a všemu. Vůči mě, otci i ostatním dětem. Není pro něj problém říct svému otci, že je de.bil a něco po něm hodit. Myslím, že v žárlivosti to není. Choval se takto i dříve, ale čím je starší tím je to horší. Říká o sobě, že nic neumí, že se nenávidí a nechce už žít, že vezme nůž a zapíchne se. Nejsem zastánce ani počítačových her ani dlouhého koukání na televizi. Občas si pustí ČT D, nebo nějakou českou pohádku na DVD, ale to je asi tak vše.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.10.15 23:19

@AndreaS92 to, že už není na prvním místě u svého otce není tím, že má ještě bratra u jejich otce je to trochu složitější.

• Citovat
  • Upravit
5593
5.10.15 23:21
@Anonymní píše:
@AndreaS92 on je agresivní vůči všem a všemu. Vůči mě, otci i ostatním dětem. Není pro něj problém říct svému otci, že je de.bil a něco po něm hodit. Myslím, že v žárlivosti to není. Choval se takto i dříve, ale čím je starší tím je to horší. Říká o sobě, že nic neumí, že se nenávidí a nechce už žít, že vezme nůž a zapíchne se. Nejsem zastánce ani počítačových her ani dlouhého koukání na televizi. Občas si pustí ČT D, nebo nějakou českou pohádku na DVD, ale to je asi tak vše.

stejne mi podle toho popisu pripada, ze na sebe chce upozornovat. :nevim: dela to agresivnim zpusobem, mozna ten styl mluvy od nekoho slysel nebo okoukal. Tezko soudit, kdyz nevime jak to, probiha kdyz je treba u otce apod. :nevim: zkusila bych znovu a jinou poradnu. Tyhle projevy nejspise nejake poruchy nemuze psycholog jen tak ignorovat a posilat vas domu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
5.10.15 23:24

No a co jste mu na to, ze ma na noc plinu rekli vy jako rodicove? Triletak jeste spaci plinku ma? Zacla bych spis na nefrologii. A synovi bych se snazila co nejvic dodat pocit bezpeci a pochopeni, zrejme je nestastny a potreboval by ujistit, ze de.bil neni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí