Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Mě tedy otiral manžel a sestra, ale jen proto, ze jsem cely porod ještě zvracela.
@sladke-mameni jo a je to tak správně. Proč by tu chemii,kterou do sebe ženská ,pere", mělo přijímat i její nenarozené dítě. Sama se líčím dost,barvím si vlasy a můj doktor mi na začátku těhotenství řekl,že to dítěti škodí víc,než všechno nesprávné ,co sním. @Danca1995 věř,že to bude ukradené,jak vypadáš,jak rodila plánovanou sekcí a vůbec jsem to neřešila. Člověk má úplně jiné myšlenky..
@Verun83 píše:
Za 7tydnu ti oboci doroste a nech si ho od kosmeticky upravit a pak jen udrzuj. Promin, ale dokreslovane oboci musi vypadat desne. Se nechodis koupat treba na pisak kvuli tomu? A ja jsrm treba mokry hadr na hlave mela
Jestli to dobre chapu, neroste ji tam ta pulka od doby, co ji jako mala vyskubala, to se stava.
@rozand píše:
Jestli to dobre chapu, neroste ji tam ta pulka od doby, co ji jako mala vyskubala, to se stava.
Fakt jo? Skubu oboci od 13 a roste mi furt stejne ![]()
V tom pripade nechapu, proc to neresi jinak. Ty cerne cary misto oboci jsou des.
Potvrzuju, že rozmazane šminky jsou to poslední, co na sale člověka trápí. Já se odlicila, protože už doma jsem se topila ve vlastním potu. Dej to dolů, kašli na to, fakt. Pot ti případně jistě někdo utre když pozadas, nebudeš tam mít někoho svého u porodu? Přeju mnoho sil a hladký průběh.
@Danca1995 Pokud ti na to záleží, sežeň si gel na obočí od Maybelline Tattoo Brown, ten si naneseš, necháš zaschnout (2 hoďky) a on pak vydrží následující 3 dny úplně v pohodě. ![]()
@Aduš8 jakože řasenka a pudr je horší než tatarák zapitý pivem jo
bože tady se člověk dočte kolikrát takový krávoviny ![]()
Mě teda taky nikdo čelo neutíral,ale možná to bylo tím,že jsem nebyla zpocená
a nějaká tužka na obočí bude fakt to poslední,co tě bude při porodu zajímat,věř mi ![]()
Mě teda zajímalo, jak u porodu vypadám. Ne teda že bych si během kontrakcí kontrolovala makepu, ale před odjezdem jsem se lehce upravila, abych nevypadala jako smrt. A je tedy pravda, že jsem rodila opravdu rychle a celkem snadno, neumím si představit tu svoji čtvrthodinku zažívat třeba 10 hodin, jak někdy čtu v deníčcích, to bych opravdu neřešila, jestli mám či nemám řasenku. Tohle ale člověk dopředu stejně nikdy neví
, jinak pot mně nikdo neutíral, ale jak už jsem psala, nikdy jsem nebyla na sále dýl, než půl hodinky (v akci
).
Moc Vám vsem dekuji
já vím ze resim kraviny
Moc ste mi pomohli
a ano jsem prvorodicka a budu mit u porodu prítele
Jste zlatí
![]()
Rodila jsem třikrát, ani jednou jsem se nepotila. Zato jsem se u každého porodu poblila.
Můžu říct, že toto je poslední věc, která mě zajímala. Já po oxytocinu měla takové bolestivé kontrakce, že jsem zvracela do misky a i se pod sebe bolestí nekontrolovatelně počůrala
Pot mi nikdo neutíral, ani manžel nějak jsem se nepotila a navíc jsem nesnesla, aby na mě někdo chytal. Jen jsem chtěla, aby ta příšerná bolest skončila.
Tak vás to třeba nezajímá ale to neznamená, že to nebude zajímat zakladatelku. Když se dívám na ty poporodní fotky na Instagramu tak to kolikrát vypadá, jako když ty holky a ženské vylezly z kosmetického salonu a ne porodního sálu.
Myslím si, že určité věci může mít člověk v mozku zakořeněné tak, že na ně bude myslet i ve stresové situaci. Ale já být zakladatelkou, tak bych se na to vybodla. I na malování toho obočí před porodem. Je to chvilka a těm lidem kolem jde hlavně o průběh porodu a miminko, opravdu nikdo nebude zkoumat jestli máte či nemáte obočí. A když s tím máte takové trápení tak bych přemýšlela nad permanentní úpravou, budete mít o starost méně. ![]()
@terien no,tak určitě ta chemie taky moc nepomůže. Byla tu řeč o tetování obočí a jen jsem napsala to,co mi řekl můj doktor. Těmi krávovinami se řídit nemusíš. ![]()
Ja jsem u porodu byla tak vyprahla, ze jsem se totalne mokrym rucnikem poplacavala cela vcetne obliceje. Nikdo mi pot neutiral, snad jen kdybych si rekla manzelovi. Myslim, ze to je jedno z poslednich, co te u porodu bude zajimat.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.