Problém u porodu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5498
16.8.18 11:04

@Aduš8 Doktor měl asi z toxikologie zkoušku už hooodně dávno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
16.8.18 11:05
@sladke-mameni píše:
@terien @karkarka @RussetTěhotenství je kontraindikace na permanentní make-up. Pro některé salony i kojení.

Hm, tak smůla. Já nejsem příznivce tetování, tak ani netuším, že nelze tetovat těhotné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
16.8.18 11:25
@Aduš8 píše:
@terien no,tak určitě ta chemie taky moc nepomůže. Byla tu řeč o tetování obočí a jen jsem napsala to,co mi řekl můj doktor. Těmi krávovinami se řídit nemusíš. :jazyk:

Taky nebudu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
16.8.18 11:36

"@rozand :kytka: to mně je celkem jedno, ale rozhodně raději uvěřím a budu se řídit radou lékaře, než radami maminek na e-miminu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1805
16.8.18 11:59

@AnnaNuvoletta07 Po prvním vyvolávaném komplikovaném porodu jsem vypadala jak smrt, po druhém překotném jak po wellness víkendu :mrgreen: udělala jsem si srovnávací foto a je to fakt mazec jakej je to rozdíl. Záleží na průběhu no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
16.8.18 13:10
@Aduš8 píše:
"@rozand :kytka: to mně je celkem jedno, ale rozhodně raději uvěřím a budu se řídit radou lékaře, než radami maminek na e-miminu.

Zkus zdravý rozum, ten je někdy nad zlato ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
16.8.18 15:56

Při porodu mi nikdo pot neutíral. Jakožto naivní prvorodička jsem si sebou brala do porodnice pár šminek, ale ve finále i kdyby mi někdo přejel po xichtu buldozerem, tak bych si nejspíš nevšimla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
16.8.18 16:06

Ahoj, kup si tohle:
https://www.notino.cz/…va-na-oboci/?…

Barví to i kůži. Není třeba tetovat. Na perman.tetování obočí jsem byla třikrát a dnes dám přednost raději této barvě. Je jediná ze všech bšžně dostupných na trhu v ČR, na kterou nemám alergickou reakci. Vydrží cca 7 dní. Záleží, jak moc budeš obočí při odličování šudlat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3079
16.8.18 20:17

Já mám za sebou 2 porody a upřímně ani nevím, jestli jsem se potila nebo ne a ani nevím, jestli mě někdo utíral. Vím jen, že jsem se snažila nehysterčit kvůli té šílené bolesti, ale moc mi to nešlo :lol: Mám celkově okno. Nepamatuji si, kdo byl na sále, kolik lidí, i mi prý něco říkali porodní asistentky a já vůbec nereagovala :lol: naštěstí mě kluci moc dlouho netrápili. Bude to dobré, uvidíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková