Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
No to jaou starosti
. Asi záleží na okolnostech, ne? Já jsem rodila dvakrat, a ani jednou mi nikdo z čela pot neutíral. Ale já se taky moc nepotim
. Dost času jsem ale trávila ve vaně, tak to by možná mohl být pro tebe problém. ![]()
Asi seš prvorodička, viď? Věř mi, že při porodu tě vůbec nebude zajímat jaké máš obočí a bude ti úplně jedno, jak budeš vypadat…já jsem zvyklá se malovat už od puberty, nikdy jsem snad nevyšla ven nenamalovana, protože jsem se vždycky cítila daleko lépe nalíčena..praskla mi večer plodová voda a byla jsem odlíčená, takže jsem musela jet do porodnice nenalicena, ale to je asi to poslední co jsem v tu dobu řešila a když přišly kontrakce, tak už mi to bylo všechno úplně jedno, bylo mi jedno, že rvu, jak u toho vypadám nebo co si o mě ostatní myslí, jediné, co jsem chtěla bylo to, aby už byla malá venku a mě přešly ty strašné bolesti, už jsem si i říkala na tom sále, že t umřu
no přežila jsem, ale tak třeba budeš mít porod méně bolestivý, mně nemohli píchnout ani epidural ze zdravotnich důvodů
Rodila jsem dvakrát a pot z čela mi nikdo neutíral, ani jsem se tolik nepotila. Ale radu ti dám - bude ti to úplně jedno. Fakt ![]()
nekoukej tolik na filmy, tak je to oblíbená scéna.Nějaká tužka na obočí Ti bude úplně fuk.
Nech si to dorust???? a už to nedelej, kdykoli se muže stát ze s to rozmate nejen u porodu
Nech si udelat permanentní make up a nesetre ti to ani bruskou
Mě ho nikdo neutiral a věř mi, bude ti to opravdu jedno. Ale jestli ti už neroste, nech si udělat permanentní, za prvé to do porodu stihneš a za druhé budeš mít klid.
Az se u porodu treba pos.eres, bude ti naky oboci ukradeny
![]()
Nemusi se to stat, ale muze ![]()
@Lekninka91 Ta sance ze se to stane je dost velka.kamaradka je porodni asistentka a rikala,ze unik stolice je v cca90% pripadu.ale rodicky si toho ani nevšimnou,oni to uklidi a pohoda.jede se dal.
Nikdo mi pot neutíral. Moc se nemaluju, takže po porodnice jsem šminky netahala. Jestli ti oboči nenaroste, nechala bycb si udělat permanentní makeup. Abys měla lepši pocit. Ale jak vypadám, to mi bylo úplně fuk.
@Danca1995 mne utiral manzel, sestra mu donesla namocenou zinku…ale ja rodila v hicu a jeste jsem mela komplikace, tak se to dost protahlo
Ale ver, ze ti to bude sumak. Mne se pod ocima behem tehotenstvi udelaly sileny pigmentovy skvrny a nerada jsem nekam chodila, abych je nezamaskovala, protoze se kazdej hned ptal - celkem neprijemny no
ale kdyz jsem jela do porodnice a rodila, bylo mi to totalne jedno a navic se o to fakt nikdo nezajimal
jinak bych poradila, co pisou holky - pokud uz nedoroste, jdi na permanentni dokresleni oboci. Mas to naporad a stihnes to
preju pohodovy porod ![]()
Nikdo z personálu neutira myslím pot z celá, pokud si o to nereknes. Já když rodila tak mi to bylo sumak, a porodnim asistentkam už úplně. Trávila jsem hodně času ve vane takže se muže rozmocit, ale věřím ze až pujdes rodit, budeš mít myšlenky akorát na miminko a ne na nějaké obočí.
Těhotenství je kontraindikace na permanentní make-up. Pro některé salony i kojení.
Za 7tydnu ti oboci doroste a nech si ho od kosmeticky upravit a pak jen udrzuj. Promin, ale dokreslovane oboci musi vypadat desne. Se nechodis koupat treba na pisak kvuli tomu? A ja jsrm treba mokry hadr na hlave mela
Mě tedy otiral manžel a sestra, ale jen proto, ze jsem cely porod ještě zvracela.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.