Hematom v 1. trimestru, zkušenosti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
16.10.25 17:47

Problem v 1.trimestru

Ahoj,
Jsem tehotna, nyni 7+4.
Prvni kontroly u lekare byla v 6+1,kde potvrzeno srdicko. V 6+4 jsem zakrvacela, zjisten hematom na stene delohy, plod stale zivy, nasazen utrogestan.
V 7+2 jsem jela na kontrolní ultrazvuk kvuli hematomu. Hematom stale pretrvava, ikdyz nekvacim, nespinim, bolesti nemam, dodrzuji klid. rezim. Ale krome hematomu se lekari nelibil jeste plod :(.srdicko bilo, plod odpovidal stari, ale rikal, ze okolo nozicek a hlavy vidi jakoby prosaknuti (otok)plodu.
Kdybych nejela na kontrolu kvuli hematomu, tak jsme k nemu mela jit az v listopadu a vlastne bych nic nevedela. Takhle jsem na nervy, co bude. v te chvili rikal, ze prognoza nejista a uvidi se. dalsi kontrola za tyden, to budu 8+4. Samozrejmne rikal, ze se muze stat cokoliv, ze to muze byt i dobre :,(.ale chapete…nervy nadranc
Nemate nekdo podobnou zkusenost? ze jste meli podobny problem? a jak to dopadlo? dekuji!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3076
16.10.25 18:03

https://www.emimino.cz/…lodu-218786/
našla jsem tuto diskusi. Věřím a držím palce, aby ti vše dopadlo dobře jako zakladatelce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.25 18:20

@teroonka dekuji,jj tu jsem uz cetla…ale je to stara diskuze, tak jsem chtela najit novejsi informace 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky