Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
https://www.emimino.cz/…lodu-218786/
našla jsem tuto diskusi. Věřím a držím palce, aby ti vše dopadlo dobře jako zakladatelce!
@teroonka dekuji,jj tu jsem uz cetla…ale je to stara diskuze, tak jsem chtela najit novejsi informace ![]()
Ahoj,
.srdicko bilo, plod odpovidal stari, ale rikal, ze okolo nozicek a hlavy vidi jakoby prosaknuti (otok)plodu.
.ale chapete…nervy nadranc
Jsem tehotna, nyni 7+4.
Prvni kontroly u lekare byla v 6+1,kde potvrzeno srdicko. V 6+4 jsem zakrvacela, zjisten hematom na stene delohy, plod stale zivy, nasazen utrogestan.
V 7+2 jsem jela na kontrolní ultrazvuk kvuli hematomu. Hematom stale pretrvava, ikdyz nekvacim, nespinim, bolesti nemam, dodrzuji klid. rezim. Ale krome hematomu se lekari nelibil jeste plod
Kdybych nejela na kontrolu kvuli hematomu, tak jsme k nemu mela jit az v listopadu a vlastne bych nic nevedela. Takhle jsem na nervy, co bude. v te chvili rikal, ze prognoza nejista a uvidi se. dalsi kontrola za tyden, to budu 8+4. Samozrejmne rikal, ze se muze stat cokoliv, ze to muze byt i dobre
Nemate nekdo podobnou zkusenost? ze jste meli podobny problem? a jak to dopadlo? dekuji!