Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@martulkasloník píše:
Provident dává skoro každému, je divný že si kamarádka či kdo ho nevzal na sebe. hlavně chodí každý týden domů pro splátku k tomu dotyčnému, je divný že by to splácela kámoška, k nikomu jinému domů přijít výběrčí nesmí!! a to zase vím přesně, náš známý pro provident pracuje, ptala jsem se jak to dělají, ano když nesplácíte nahání vás všude možně, ptala jsem se jak to dělají lidé kteří nechtějí aby to někdo věděl jestli třeba si domlouvají schůzky např. v cukrárně či někde za rohem protože třeba sousedi číhají (my tu máme babky kterým neproklouzne myš) a že ne, že nesmí chodit k někomu jinému pouze tam kde si to vzal ten člověk přímo se píše i číslo bytu a vše. mě tahle diskuze celá nesedí![]()
To vubec neni pravda to co pises
…ja mam taky u providentu malou pujcku pro kamaradku a jezdi pro splatky k ni, ja je videla jen kdyz tam byl problem ze zenska co to vybirala to zproneverila jinak ne.
@Crystal87 píše:
To vubec neni pravda to co pises…ja mam taky u providentu malou pujcku pro kamaradku a jezdi pro splatky k ni, ja je videla jen kdyz tam byl problem ze zenska co to vybirala to zproneverila jinak ne.
Hele Martulkasloník to ví přece přesně, když to říkal její známý
![]()
@KamiNika píše:
- Sára Přesnš tak, jak píšete. Záleží na domluvě…A to, že Provident dává každému, je pravda. Ségra to vzala kamarádce, protože ta už je v takových dluzích, že se bála. ne svou vinou a má 2malé děti…A že zapomněla? I to se stává, kamarádka platí tak jak má, takže není problém!!!
Ségra to vzala kamarádce, protože ta už je v takových dluzích, že se bála… Takže je problém.