Problem z koupáním

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5527
3.6.10 13:36
nozu píše:
jo česání :-) my to nakonec vyřešili ostříháním na mikado a byl klid. nám se zase osvědčil spej na rozčesávání od Shaumy - mají řadu pro děti, která má na obalu šmouly a voní po jahodách (je k tomu i šampon s kondicionerem) :-)

Díky za tip na Schaumu-sprej :palec: Právě nám GLiss Kur dochází, tak možná udělám změnu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22074
3.6.10 13:49

Hele, holky, a to jim ty spreje fakt stříkáte na hlavičky každé ráno? 8-o Teda, ta naše fintilka by to ocenila, to každopádně - ale nemůže jim to ty vlásky nějak moc zatěžovat? Já si na to zatím netroufla, ale teď jste mě nahlodaly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
3.6.10 14:08

Bohunko, každý den ne (když se jedná o ráno po večerním mytí vlásků, tak to většinou rozčesat nějak jde). Horší pak třeba další den, zvlášť pokud jí přes den vlásky nesepnu, nebo když při spaní sebou moc hází - to pak na ty dredy vyzrajeme jedině nastříkáním ;) Ale fakt jenom trošičku na navlhčení (tak dvě zmáčknutí). Snad to ublíží míň, než kdybych jí ty dredy rvala násilím a tím ty vlasy poškozovala mechanicky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
3.6.10 14:13

Velmi mi to připomělo mou neteř, kdy sestra říkala, že u umývání řve, jako by ji vražidla, když byla u nás, jako u babičky, já tehdy chodila do školy, tak jsem ten její řev zažila. Ale vylezlo z ní, že jí ten šampón štípe v očích.
Moje mamka nás myla tak, že při oplachování nám dávala na oči vymáchanou žíňku v čisté vodě. Tak mě oči neštípaly. Totéž jsem aplikovala u neteře, sice měla strach, ale viděla, že ji nic neštípe a uklidnila se. Oplachovalo se s mírně zakloněnou hlavou. To musím říct, že už byla velká holka na prvním stupni!
Jsem ráda, že ten můj malý opičák je vodník. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22074
3.6.10 14:51
lulje píše:
Bohunko, každý den ne (když se jedná o ráno po večerním mytí vlásků, tak to většinou rozčesat nějak jde). Horší pak třeba další den, zvlášť pokud jí přes den vlásky nesepnu, nebo když při spaní sebou moc hází - to pak na ty dredy vyzrajeme jedině nastříkáním ;) Ale fakt jenom trošičku na navlhčení (tak dvě zmáčknutí). Snad to ublíží míň, než kdybych jí ty dredy rvala násilím a tím ty vlasy poškozovala mechanicky :nevim:

Dík - tak to taky vyzkouším, jinak se asi brzo obě dvě uječíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
3.6.10 18:34

Ten náš řve, jen se blížím se sprchou, hlavičku má zakloněnou a sprchuji opatrně, aby mu nic nestékalo na obličej. Šampon máme neštípavý. Pokládat ani nezkouším, to jsem jako děcko nesnášela, tak mu to taky nedělám. Nerad se koupe od narození. Vlastně řve, jen mytí vlasů zmíním.
Malá zas úplný opak. Taky se nekoupe extra ráda, ale je strašně trpělivá a vydrží, co jí řeknu. Od miminka. To je podle mě nějak v tom člověku.
Malej se taky narodil VEXem, tak jestli není na tu hlavičku citlivější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí