Problém že ženou

15
30.7.24 16:02

Problem že ženou

Ahoj lidičky jenom taková otázka, co si myslíte o ženě která vás řekne že vás miluje, chce abychom byly pořád spolu ve dvojici v práci, pošlete ji žádost na fb když je nemocná ale ona to vám nepřijme ale jinému kolegovi ano…a když ji na píšete tak Si vas blokne..

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33634
30.7.24 16:10

Že je střelená :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartinL45
30.7.24 16:18
@Nlck 123 píše: Více
že to něco říká o její psychické labilitě - vyhnout se ji obloukem.
  • Citovat
  • Upravit
4489
30.7.24 16:39

Nějak nechápu. To jste spolu randili, chodili a teď řešíš nějaké přidávání někoho na fb?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
30.7.24 16:45

@Paní.Norrisová tak když člověku řekne že ho miluje, a nedá mu žádný kontakt…když ho přitom rozdává po fabrice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4489
30.7.24 16:49
@Nlck 123 píše: Více

Tak hlavně už jenom říct někomu, koho člověk téměř nezná, že ho miluje, tak je na tak docela na hlavu, nemyslíš? :nevim: Proto se ptám, jestli jste spolu aspoň něco měli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
30.7.24 17:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
31.7.24 08:41

Pokud je jí víc než 17, myslela bych si něco o IQ pokojové teploty. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
31.7.24 12:31

A nebylo to tak, že jsi jí s něčím pomohl v práci a ona řekla něco jako „ooo, tak to tě nejvíc miluju, to je skvělý!“? to dělám taky a nikdo z toho nevyvozuje, že bych toho člověka fakt milovala :D
ale u vás z toho bloku tipuju, že slečna je labilní, nevyzrálá, anebo prostě jenom zjistila, jak jsi divnej, což asi jsi, když zakládáš diskuzi na takový stupidní téma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
8.8.24 21:35

Že sis to možná vyložil úplně jinak. Ženský si kolikrát neuvědomují, jaké vysílají signály. Mohou ti říct: „Ty jo, fakt tě miluju“ mohou s tebou chtít být ve dvojici, můžou tě chytnout za ruku… a přitom jsi pro ně jen „bezva kamarád“ a jsi v totálním friendzonu.
A když říkám „ženský“, mluvím z vlastní zkušenosti.

Mně dlouho trvalo pochopit, že ve chvíli, kdy se ke klukovi-kamarádovi, chovám podobně jako jsem zvyklá u holek-kamarádek, tak pro něj je to hrozně intimní, protože holky spolu prostě jednají jinak. Takže jsem se kolikrát dostala do situace, že nějaký můj kámoš, u kterého mně ani nenapadlo, že bych se mu mohla líbit, po mně vyjel, protože si myslel, že mu něco naznačuji… a mně to bylo nepříjemné a okamžitě jsem se stáhla.

Možná, že se i ona zalekla toho, žes to vzal moc vážně a zařadila zpátečku.

A nebo je v tom něco úplně jiného.

Pokud spolu pracujete, zkus se jí narovinu zeptat: Hele Aničko, pracujeme spolu a mám pocit, že mi vysíláš dost smíšený signály. Chci se ujistit, že jsem něco nepochopil blbě…

Nějak inteligentněji samozřejmě… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová