Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj lidičky jenom taková otázka, co si myslíte o ženě která vás řekne že vás miluje, chce abychom byly pořád spolu ve dvojici v práci, pošlete ji žádost na fb když je nemocná ale ona to vám nepřijme ale jinému kolegovi ano…a když ji na píšete tak Si vas blokne..
@Nlck 123 píše: Víceže to něco říká o její psychické labilitě - vyhnout se ji obloukem.
Nějak nechápu. To jste spolu randili, chodili a teď řešíš nějaké přidávání někoho na fb?
@Paní.Norrisová tak když člověku řekne že ho miluje, a nedá mu žádný kontakt…když ho přitom rozdává po fabrice…
@Nlck 123 píše: Více
Tak hlavně už jenom říct někomu, koho člověk téměř nezná, že ho miluje, tak je na tak docela na hlavu, nemyslíš?
Proto se ptám, jestli jste spolu aspoň něco měli…
Pokud je jí víc než 17, myslela bych si něco o IQ pokojové teploty. ![]()
A nebylo to tak, že jsi jí s něčím pomohl v práci a ona řekla něco jako „ooo, tak to tě nejvíc miluju, to je skvělý!“? to dělám taky a nikdo z toho nevyvozuje, že bych toho člověka fakt milovala ![]()
ale u vás z toho bloku tipuju, že slečna je labilní, nevyzrálá, anebo prostě jenom zjistila, jak jsi divnej, což asi jsi, když zakládáš diskuzi na takový stupidní téma
Že sis to možná vyložil úplně jinak. Ženský si kolikrát neuvědomují, jaké vysílají signály. Mohou ti říct: „Ty jo, fakt tě miluju“ mohou s tebou chtít být ve dvojici, můžou tě chytnout za ruku… a přitom jsi pro ně jen „bezva kamarád“ a jsi v totálním friendzonu.
A když říkám „ženský“, mluvím z vlastní zkušenosti.
Mně dlouho trvalo pochopit, že ve chvíli, kdy se ke klukovi-kamarádovi, chovám podobně jako jsem zvyklá u holek-kamarádek, tak pro něj je to hrozně intimní, protože holky spolu prostě jednají jinak. Takže jsem se kolikrát dostala do situace, že nějaký můj kámoš, u kterého mně ani nenapadlo, že bych se mu mohla líbit, po mně vyjel, protože si myslel, že mu něco naznačuji… a mně to bylo nepříjemné a okamžitě jsem se stáhla.
Možná, že se i ona zalekla toho, žes to vzal moc vážně a zařadila zpátečku.
A nebo je v tom něco úplně jiného.
Pokud spolu pracujete, zkus se jí narovinu zeptat: Hele Aničko, pracujeme spolu a mám pocit, že mi vysíláš dost smíšený signály. Chci se ujistit, že jsem něco nepochopil blbě…
Nějak inteligentněji samozřejmě… ![]()