Problémy s 3,5letou dcerou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
16.9.14 12:40

problemi s dcerou 3 roky

Mám takovy problém a už nevím co stim, dcera 3,5 let se nedokáže zapojit mezi děti a navázat snimi kontakt
Nevleze na dětské hřiště kde jsou nějaké děti, bohužel problém není jen s dětmi ale i návštěvami kde je vice lidi stydí se a ma záseky musíme ji tam v ruce násilím NIST nepomáhá nic domluvy, placnuti na zadek…s nikým nemluví a ještě k tomu se vzteka, ted 1 záři nám nastoupila do školky mysleli jsme ze se neco změní a bohužel nic, do sškolky se tesi každé Rano chodí natesena neplace nic ale problém je v tom ze když dělají nějakou aktivitu jako je kreslení tancování zpěv atd tak ona jediná z cele třídy se nezapoji a nic nedělá, jsme sklamany když učitelky vypraveji maminkam co s dětmi dělali a jak jsou šikovný a my každý den slyšíme ze mala bohužel ne ze se nezapojila, stejné tak na chodbě vystavené obrázky maji tam všechny jen my nic :(
Učitelky nám říkají ze ji nemůžou nutit ze se ji vždy zeptaji ale ona nereaguje a radši se někde schová často prý pod stůl, ve školce se baví jen s jednou holcickou kterou z na a když se ta holčička baví s nekym jiným je smutna a žárlí,

Není mile každý den poslouchat od učitelky ze naše dcera opět nic nedělala a do ničeho se nezapojila každý pak kouká co to máme za dítě, přitom umí krásné malovat i písničky je moc šikovna ale k čemu t když to víme jen my, d dcera nám tvrdí ze se stydí jak to odbourat???

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
16.9.14 12:41

Ve školce dělají opravdu krásné věci včera zrovna hráli divadlo v kostýmech a naše holka zase nic, jinak učitelky jsou moc hodné i mala je ma rada tak nevím kde je furt problém navíc čekáme druhé a už vůbec nevím jaká bude pak

• Citovat
  • Upravit
538
16.9.14 12:44

Neuvažovali jste o psychologickém vyšetření? Třeba je to jen nesmělost, možná taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84

A ví, že bude mít sourozence, napadlo mě, že by to s tím mohlo být spojené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798

Každé dítě je jiné. Jedno z mých dětí se zapojí do jakékoli aktivity, jen proto, že jsou tam děti, druhého k tomu nedonutím. Jinak ten druhý zmiňovaný se našel později, má záliby i opravdu jednoho kamaráda (ten je stejný jako ten náš- prostě mimo)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
16.9.14 12:49

Násilím teda určitě nic nevyřešíte, dávat někomu na zadek za to, že nechce mezi děti to je trošku mimo, nemyslíte? Je taková samotářská od malička? Některé děti prostě nepotřebují kolektiv, vystačí si sami se sebou, ale vše se může časem změnit, také bych doporučila tu návštěvu psychologa. A s příchodem miminka se může zase změnit, třeba k lepšímu. Jinak do školky chodí teprve pár dní, to se může obrátit ze dne naden, třeba jen potřebuje více času než se rozkouká :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
16.9.14 12:54

Tak to mě připomíná toho našeho. Dneska je mu pět let. Do školky nastupoval ve čtyřech a pul tam byl nadšenej ale první měsíc taky nechtěl malovat ani se do něčejo zapojovat. Pak se to zlepšilo a ted v pohodě sice tam je pořád takovej tichej a hodně samotařskej ale to je asi povaha. Na návštěvy hlavně kde měli děti tak taky nechtěl chodit vždycky dělal hysterický scény a pak tam byl jak na trní kdy se pujde pryč, ale ve školce se otrkal a už je to dobrý stydí se čím dál mín a takovýhle problemy už nemáme. Tak vydržte ona se otrká a bude to lepší. Hlavně ji do ničeho nenut to to jen zhoršuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.14 12:54

@BAZÁREK ANGIE rozhodne to tak jak popisujete ze bychom ji bůh ví jak mlatili není! Dostane az když už je to fakt extrém! Nikdy taková nebyla to az tenhle rok se něco změnilo a je taková dříve neměla problemi

• Citovat
  • Upravit
1995
16.9.14 12:57

Taky máme takovou holčičku. Nezlobíme se na ni, proč taky? Jestli jí to takhle stačí, její věc. Vůbec mě nenapadlo, že bych kvůli tomu měla jít s ní k psychologovi. Spíš mám obavu ze školy, až bude muset něco dělat před ostatními a bude za to hodnocena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
16.9.14 12:57
@Anonymní píše:
@BAZÁREK ANGIE rozhodne to tak jak popisujete ze bychom ji bůh ví jak mlatili není! Dostane az když už je to fakt extrém! Nikdy taková nebyla to az tenhle rok se něco změnilo a je taková dříve neměla problemi

ProblémY. Tak se něco změnilo, je na ní velký tlak a uzavírá se do sebe. Jinak to, že je druhý týden ve školce a nezapojuje se, taky jako problém nevnímám - vzpomínám si na sebe. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
16.9.14 12:58
@Anonymní píše:

Já nic nepopisuji, já to beru z Vašeho příspěvku, cituji : násilím NIST nepomáhá nic domluvy, placnuti na zadek… :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.14 13:01

Ano ví ze bude MIT sourozence ale taková byla už předtím než to věděla je takova tenhle poslední rok a nemůžu přijít na to proč, říkám si jestli za to nemohu protože tenhle rok jsem SNI totiž na hřiště nechodila tak si říkám jestli to není v tom ze jeden rok nechodil a nikde tak ted už ji tam nemůžeme dostat a znovu navázat vztahy

Od mala mela kamarádku se kterou byla prakticky denně do dvou let pak bohužel ze dne na den s to přestalo protože maminka začala chodit do prace začala se tedy bavit s jinou se kterou byla také denně ale to také skončilo nástupem do školky holčička byla o rok starší než my, nyní vždy když holky potká tak si s nimi krásné hraje všechno ale třeba jestli ji to nějak ne poznamenalo ze o ne jako by přišla, vidím to ted na její kamarádce je na ni upla chce SNI byt každý den a když se ona baví s někým jiným je smutná a hned říká ze chce jít jinam kde bude s holcickou sama

• Citovat
  • Upravit
4918
16.9.14 13:03

Vy jste s ní celý rok nebyla ani na hřišti ani mezi dětmi, byla stále jen s Vámi? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.14 13:03

@Livlin jsem rada ze nejsme jediní bohužel ve třídě je taková jediná oto to ma tezsi

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.9.14 13:04

@lynč stejné povahové koukam

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení