Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Maminky mající dítě ve školce…a co říkáte na tento článek??http://zlin.cz/515332n-prvni-dve-skolky-ve-valasskem-mezirici-ziskaly-bezpecnostni-choditka
Na jednu stranu chápu snahu udržet děti u sebe při chůzi. Na druhou stranu celé to zařízení vypadá příšerně a o bezpečnosti bych si dovolila pochybovat. Takže jo, nápad dobrý, provedení děsné.
Myslim, ze do vetsich mest je to dobra vec. alespon urcite pro ty 3lete
Jako učitelka v MŠ říkám
to jim můžu dát provázek. Toto musí něco vážit, navíc plast - zpocené ruce ![]()
Je-li školka v centru města a třeba nemá hřiště přímo v rámci areálu, asi ta banda nových tříleťáků nemá moc možností, jak se někam dopravit. To by je učitelka jinak musela nést pomalu v zubech.
U školek na frekventovaných místech naprosto chápu opodstatnění.
Mohlo to ovšem vypadat trošku jinak.
Vzhledem k tomu, že znám svýho tříleťáka, nevadilo by mi, kdyby něco takovýho ve školce měli…
Pokud je pak na bezpečným místě „vypustí“, nevidím nějakej větší rozdíl od toho, když se drží s jiným dítkem za ruku, krom toho, že se nemůže jen tak pustit a zdrhnout…
![]()
@Jančakecalka píše:
Nejde mi na to kliknout
A kopírovat umíš? ![]()
Za mě.. hrůza.. ale bydlíme na okraji v Prahy.. takže v rušném provozu chápu.
A co když jedno dítě zakopne a spadne? Nestrhne s sebou ostatní a nehrozí, že když se budou válet na hromadě, tak se vzájemně zraní?
Dle mě lepší než děcko pod autem..vypadá to teda šíleně, to je fakt, ale myslím že učel to splní
@Zenyatta píše:
A co když jedno dítě zakopne a spadne? Nestrhne s sebou ostatní a nehrozí, že když se budou válet na hromadě, tak se vzájemně zraní?
jo, to je jedna z věcí, co mi na tom vadí.
@Zenyatta píše:
Ostatní ho převálcujou a učitelka si ani nevšimne, že chybí.
(černý humor
)
@Cosmos píše:
A kopírovat umíš?Za mě.. hrůza.. ale bydlíme na okraji v Prahy.. takže v rušném provozu chápu.