Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tak zkus kouknout do tesca. Jinak ja asi budu kupovat pres web. jeste by mohli mit v hrackarne. Ale kvalita nebude nic moc…
@Jančakecalka Koukala jsem, že máš v profilu Liberecký kraj - netuším, odkud tedy přesně jsi, ale hudebniny jsou 100% v Jablonci n. N, v Liberci tuším minimálně dvoje.
@nozu píše:
Tak zkus kouknout do tesca. Jinak ja asi budu kupovat pres web. jeste by mohli mit v hrackarne. Ale kvalita nebude nic moc…
Tak jo, zkusím ty hračky. Ono nám nejde ani tak o tu kvalitu hraní, učit hrát na ní se nebude ve školce, oni to mají jen na dýchací cvičení ![]()
Asi spíš větší hračky jako Pompo, Dráčik a nebo Bambule, že?
@ZItu píše:
@Jančakecalka Koukala jsem, že máš v profilu Liberecký kraj - netuším, odkud tedy přesně jsi, ale hudebniny jsou 100% v Jablonci n. N, v Liberci tuším minimálně dvoje.
Aha, tak zkusim juknout na internet, osobně nevim, nikdy jsem je nepotřebovala, taky je tu ani nikde nevidím kudy chodím. Ale jak už jsem psala, stačí nám obyčejná, nepotřebujeme jí na hraní, ale na dechová svičení do školky.
Tak snad seženeme ![]()
@Jančakecalka Zkus to projet tady: http://www.firmy.cz/kraj-liberecky?… ( netuším, co máš nejblíže, ale určitě něco najdeš ). Ty flétny z hudebnin nejsou tak drahé. Pokud si dobře vzpomínám, tak je měli i v Globusu.
Pokud jde jen o dech. cvičení, tak stačí opravdu obyč. Ale co víš, třeba to malou chytne a bude chtít hrát. ![]()
@ZItu píše:
@Jančakecalka Zkus to projet tady: http://www.firmy.cz/kraj-liberecky?… ( netuším, co máš nejblíže, ale určitě něco najdeš ). Ty flétny z hudebnin nejsou tak drahé. Pokud si dobře vzpomínám, tak je měli i v Globusu.
Pokud jde jen o dech. cvičení, tak stačí opravdu obyč. Ale co víš, třeba to malou chytne a bude chtít hrát.
Jo, jo, díky, našla
Ajo, Globus, na ten jsem uplně zapoměla ![]()
Ano, mají to jenom na dechová cvíča ne hraní ![]()
No, kdyby jí to chytlo, tak jí pak koupíme pořádnou ![]()
@hkac Naproti autobusovému nádraží, ul. 5.května.
Edit: Centrum hudby se to jmenuje.
Na hraní ve školce stačí flétna Aulos, později jsme do Lidušky kupovali Yamahu. Aulos neladila…
@ivonadv píše:
Na hraní ve školce stačí flétna Aulos, později jsme do Lidušky kupovali Yamahu. Aulos neladila…
Aulos, díky, to si budu pamatovat a ptát se kdyžtak po ní ![]()
@Jančakecalka
Tak to jo. Flétna je krásný nástroj. Také jsem na něj kdysi hrála ( a na dech dobrá, „mučili“ nás tím i v lázních
).
@hkac Není za co. ![]()
Zdravím, maminky

Obracím se na vás s prosbou.
Dcerka má mít do školky flétničku a já totálně nevím, kde jí koupit a přes net jí objednávat nechci.
Nevíte někdo?
Díky