Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tak kdyby mala chtela hrat potom dal, tak mohu jenom doporucit znacku Hohner, je to jedna z nejlepsich, co na trhu kdy byly ![]()
konkretne tato: Fletna hohner
@pelikan21 píše:
Tak kdyby mala chtela hrat potom dal, tak mohu jenom doporucit znacku Hohner, je to jedna z nejlepsich, co na trhu kdy byly![]()
konkretne tato: Fletna hohner
http://www.houdek.cz/…158475_v.jpg
Děkuju
uložím si to ![]()
@Jančakecalka píše:
Děkujuuložím si to
vubec neni zac
Jinak, i ja na ni hrala (na tuto samou), vydrzela mi doted, tzn. skoro 25let, takze je hodne trvanliva ![]()
@pelikan21 píše:
vubec neni zacJinak, i ja na ni hrala (na tuto samou), vydrzela mi doted, tzn. skoro 25let, takze je hodne trvanliva
Tak to jo,25 let, to je pěkně dlouhá doba ![]()
Já na to hraní nikdy nebyla, na to jsem fakt poleno ![]()
@kaja00 píše:
V hudebnich nastrojich
Ale oni ti holky uz poradily
Jo, jo, už poradily a dobře ![]()
@Jančakecalka píše:
Tak to jo,25 let, to je pěkně dlouhá doba
Já na to hraní nikdy nebyla, na to jsem fakt poleno
ja jsem hrat musela, kvuli dechovym cvicenim, nebavilo me to (protoze jsem musela), ale chytlo me to znova okolo 15-ti… ![]()
@pelikan21 píše:
ja jsem hrat musela, kvuli dechovym cvicenim, nebavilo me to (protoze jsem musela), ale chytlo me to znova okolo 15-ti…
Aha, tak to jo ![]()
No, uvidíme, třeba to dceru taky jednou chytne
Mě by to nevadilo, zvuk flétny se mi líbí ![]()
@Jančakecalka píše:
Aha, tak to jo
No, uvidíme, třeba to dceru taky jednou chytneMě by to nevadilo, zvuk flétny se mi líbí
tak drzim palce, aby se nechytla treba bubnu ![]()
@pelikan21 píše:
tak drzim palce, aby se nechytla treba bubnu
Jéžiši, jen to ne, to bych nepřežila já a asi ani naši nevrlý sousedi ![]()
@pelikan21 téhle flétny je do školky škoda.
Doporučuju e-shop Kytary. cz, mám odtud pro malýho levnou barevnou Yamahu (flétnu), potom dětskou foukací harmoniku, bubínek a tamburínu. Hrajeme si na kapelu, zpíváme písničky podle zpěvníku a malej je nadšenej ![]()
http://kyta ry.cz/yamaha-yrs-20bp/HN101117/
@Jančakecalka
to verim ![]()
@kacz do skolky ano, tu jsem uvadela jako priklad toho, kdyby mala chtela potom hrat dal ![]()
@pelikan21 mimochodem, opravdu jsi hrála na ALTOVOU flétnu? Možná ano, ale pro školkové dítě je altová nevhodná, takže zakladatelko, tu určitě nekupuj.
Nejlevnější ladící zobcová flétna stojí v hudebninách cca 200 Kč. K ní určitě kupte vytěrák. Hračky a napodobeniny nekupovat, je to k ničemu.
Já nikdy, na hudební nástroje jsem totální trotl

Dcera chodí do speciální logopedické školky a tam právě cvičí s flétnou dech, mluvení…takže snad jí to půjde