Problémové usínání

377
12.7.06 08:27

Problémové usínání

Ahoj maminky,
chci se Vás zeptat,jak usínají Vaši prckové v podobném věku jako je naše Niki (23m).
Od miminka je zvyklá usínat o samotě,za což jsem moc moc ráda a naopak vyloženě nesnese jinou osobu v místnosti,kde usíná.
No a teď horor,již asi 14 dnů,co trénijeme celkem úspěšně nočník,jak jí položím,hned volá MAMI CÍÍÍ (před uložením se vyčůrá do nočníčku).Já jdu,vezmu jí z postýlky,po:,–(ím na nočník a nic.Tak jí zas uložím a hned volá.Včera to bylo asi 5 krát,ale 2 pokusy tedy úspěšné,za což má vždycky velkou pochvalu.Jenže potvůrka ví,že jak jí sundám z nočníku,putuje rovnou opět do postýlky,takže si ještě vystříhne vztekací scénku,že NÉÉÉ HAJÍ.Vysvětluju jí,že se už vyčůrala i nabumbala,že už musí jít dělat hají…
Holky,já už jsem z toho tak unavená a žádná vidina zpelšení na obzoru.
Dříve jsem jí vykoupala,napapala se,uložila a do 10minut spala,včera její usínání trvalo 1,5h.Naštěstí po obědě usne bez problémů.
Poradíte ,jak na tu malou potvůrku?

a to nemluvím o našich celodenních vztekacích scénách,to je kapitola sama.
Děkuji a ahoj Naďa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1718
12.7.06 09:21

smazáno autorkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
12.7.06 11:06

Nikoleto, u nás zase když jsme začínaly s nočníčkem, byly podobné scény v autě-zastavovala jsem snad každý kilometr.. zbytečně, nechtěla, jen se začala smát když jsem ji odpoutala ze sedačky, sundala kalhotky a dala ji vyčůrat na kytičky.. dej tomu čas, přejde to. Prostě vydrž nějakou dobu delší uspávání-nebo by mohlo fungovat kdyby ji nějakou dobu dával spát manžel/přítel–stejně jako ty ji dá před spaním vyčůrat, uloží a uvidíš jestli to zkusí i na něj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí