Problémy po porodu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
199
4.5.12 17:59

problémy po porodu

Chci se zeptat,jsem 4týdny po porodu.. Porod bez komplikací,vše v pořádku proběhlo.. A už dva dny mě šíleně bolí pod bříškem,jak kdybych to mela dostat no nejde to nějak popsat,proste me bolí pod bříškem..... Začla jsem zase krvácet a přitom plně kojím… :) U prvního jsem první MS mela až devet mes.po porodu a tyhle bolesti neznám.. A dcl me to chytá i do zad u kříže..:/ A po prvím me bolela levá kyčel ,ale ted po malé se mi nekdy noha jakoby sekne a nemužu s ní hnout.:/ A strašně me začne bolet kyčEL..mel jste s tím nekdo problémy.
PS: oba sem rodila normálne ajsou od sebe 18mes.pokud to muže mí vliv..Ve středu jsem objednana na gyndu,ale i tak s eptá,;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12330
4.5.12 18:10

a není to první menstruace po porodu, ta mě taky děsně bolela, hlavně záda a břicho, ani sedět jsem nemohla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mark76
4.5.12 18:16

Já bych taky řekla první ms, ale pokud jsou bolesti silné a ms taky raději bych jela na pohotovost. Sice bych první vyzkoušela to nějak uklidnit léky a kdyby to nezabralo tak bych vyrazila. Já mám taky bolestivou ms po třech dětech a bolí mě břicho,záda, ledviny a střílí mě to do nohou. je to jako kdyby nohy brněly a byly mimo.

• Citovat
  • Upravit
199
4.5.12 18:22

ta noha nebrní,,,ale kyčel bolíí to je jak kdyby mi do ní nekdo bodl nuž.. no bolesti jsou vetší,ale krvácm jen slabe..prášky nechci kvuli malé vzít.. takže je možné ,že mám po druhým a připlným kojení už ms ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mark76
4.5.12 18:28

Možné to může být. Já při prvním je chytla hned po šestinedělí. Panadol si můžeš klidně vzít, tím neublížíš, můžeš ho třikrát denně. Pokud tě bolí kyčel můžou to být i zpáteční bolesti a ty bolí jako čert :cert: spojuje se to ze zádama. Alespoň máš ten pocit, ale ve skutečnosti jsou to klouby a pánev.

• Citovat
  • Upravit
199
4.5.12 18:33

Áaha no to je kásný,na to,že mám 4týdny po porodu :-)) jj ty zpáteční bolesti jsem mela hnedka po porodu dva-tři dnny too jsem myslela,že umřu,přišlo mi ,že znovu budu rodit bo co :D no stejnak radši ve středu zajdu k dr.. nemám panadol:-(( jeden paralen si mohu dát ,že? koupím si hned zítra a nebo to proste vydrím,není to nic co se nedá vydržet ;)… a ty klouby a … to přestane nebo nemusí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.5.12 18:34

Pokud nemáš teplotu, že by to třeba mohlo být od nějakého zbytku v děloze, tak bych též tipla první ms :? Já při prvním ms vůbec při kojení neměla a dostala jsem to až 2m po odstavu, podruhé mi první jakoby ms přišla už po šestinedělí při plném kojení (předcházela jí i celkem znatelná ovulace :mrgreen: ), takže jsem byla plodná už od šestinedělí :roll: Holt pokaždé je to jinak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mark76
4.5.12 18:38

Paralen je snad to samé jako panadol a na ty klouby vyzkoušej termofon nebo prostě pořádně nahřát.
Ach jo co my ženy musíme vydržet.

• Citovat
  • Upravit
8937
4.5.12 19:03

Taky bych řekla první MS, já ji měla hned po 6-ti nedělí a měla jsem ji hrozně silnou (nestíhala jsem měnit tampony) a hrozné bolesti a nevolnost, ještě i druhou a třetí jsem měla takovou, potom se to srovnalo.
Jo a kyčle mě už od těhotenství i teď 9 měsíců po porodu bolí obě, ne furt, ale občas a taky při sexu :oops: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
4.5.12 19:35

tEPLOTU ASI nemám;) Teda jsem unavená a vše..Ale taky s detma tak krátce od sebe D:DDD jj mi ženský toho musíme vydržet tolik,že chlapi by to prý nezvládli :D:-D ale co by jsm pro svy andílky nedostali.Já čtu,že to tu každý dostal po šestinedělí což já ještě nejsem… Tak uvidíme ve středu co mi řekne dr.. dám vedet.. aa TY nohy prý mužu mít z toho,že v tehu se mi zasekl rust,, a ted mohu prý rust jsem dcl mladá :)) je mi letos 20:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
4.5.12 21:06

Taky bych řekla, že je to MS, po druhém porodu jsem ji dostala po pěti týdnech, a to jsem plně kojila dvojčata :cert: . Uvidíš, co řekne doktor. Jinak Paralen/Panadol nevadí vůbec, na neonatologii mi říkali, že klidně i Ibalgin, pokud ho nebudu jíst metrák (hodně mě bolela záda, měla jsem vcelku problém se hýbat), je lepší si ho vzít hned po kojení. Pak můžeš zkusit ten termofor.
Kyčel - nemůžeš mít třeba „rozjetou“ pánev? Jak bylo mimčo velké? Mě kosti po porodu bolely hodně, cítila jsem to ještě asi 2 měsíce, podtupně to ustávalo, dobrý je na to vápník. Tak se drž :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
5.5.12 09:17

nO MALÁbyla dcl maličká..:) ale já dostavam křeč do pravé panve,když roztáhnu nohy.. Takže jestli s emi to při porodu nezhoršilo.Moje první melo 52cm a 3250g a obvod hlavičky 38cm a ted malá mela 48cm 2950g a 35obvod hlavičky a já měřím 152cm :DD a váha prumerná kolem 45kg…:) Tak já nevím..Mno dneska jsem začla silněji krvácet .. bríško jenom pobolívá tak to muže byt opravdu MS každopádne zajdu na gyndu..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí