Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj někdo to tu řešil před cca 2 týdny, docela se disku rozjela.
Není to náhodou zánět Bartholiniho žlázy? http://cs.wikipedia.org/…%BEl%C3%A1za
Měla jsem 2×. Pokaždé jsem přišla pozdě a jednou mi praskl těsně před operací. Chtěli mi to vyčistit a žlázu vyjmout. Moje maminka to měla 3× potom jí taky žlázu vyjmuli.
Nevím může to být i ono, vážně si nejsem jistá, ale bolí to jen na dotek a je to na stydkým pysku směrem k poštěváčku. A hlavně jsem těhotná tak jestli to nemůže být k tomu. Aha já nevěděla, že je tady nějaká diskuze už o tom, ale už jsem nevěděla na koho se obrátit.
Já to měla spíše směrem dolů na stydkém pysku ale směrem k poševnímu vchodu. A potom to bylo velké jako vejce, bolelo to tak, že jsem nemohla chodit ani sedět plné hnisu.. Ale musím říct, že když mi to prasklo v té nemocnici před operací a já to chodila potom čistit denně do nemocnice bez nějakého umrtvení to bolelo daleko více než porod! Takže za mně, bych vyrazila hned zítra k dr. ať to zhodnotí. Už bych nečekala. Jednou jsem také šla zbytečně. Bylo to „jen“ "beďar po holení.. Ale co už, aspoň jsem měla jistotu.
jo a mamka když to měla tak právě pokaždé když byla těhotná.. Tím tě ale nechci strašit. Třeba to je úplná banalita a něco jiného..
Já měla to samý když mi bylo asi 17 - sama jsem si to propíchla a pak vymáčkla. Vystříkl mi z toho hrozným proudemúplně zelenej hnis. Bylo to jakoby pod kůží, jakoby beďar. Tak nevím. Dneska bych šla k dr. tenkrát jsem se stydela ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj někdo to tu řešil před cca 2 týdny, docela se disku rozjela.
Nevíš prosím název té diskuze přesně? Nemohu to najít. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, myslím : kulička na intimních místech
Díky ![]()
Ahojky, nevím zda už tady není takovéhle téma. A doufám že to dobře napíšu. Potřebuju radu, na stydkých pyskách se mi udělal takový bolestivý váček a už nevím co s tím mám dělat, strašně to bolí.
Nevíte někdo co to může být a co na to pomáhá??? K lékaři jdu až za 2 týdny. Děkuji za rady zkušených.