Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Taky bych zajela do nemocnice. Při nejhorším tě „vyhodí“, na tom nic není.
@Hanka79 píše:
Ja bych taky jela na pohotovst, vykaslala bych se na sveho doktora, radsi jet treba zbytecne nez pozde…nevim, ale nekdy se treba stane, kdyz to po porodu doktor poradne nezkontroluje, ze v deloze zustane kus placenty apod., jestli mas takove bolesti, tak bych si nezahravala…
No na fo mi delali taky ultrazvuk nic neukazal a mela jsem totonsame jak pise zakladatelka strasne dlouho…
Jestli nechces dopadnout jak ja s transfuzema tak se seber a jed…aspon ti udelaji ultrazvuk a tak a hlavne se jich na vse ptej at mas jasno…od toho tu jsou ![]()
Tak holky čekala sem že to dnes bude lepší a naivně sem si říkala že to přejde, ale je to stále pořád stejný, nic se nezměnilo tak si jedu na vyšetření, protože jsem z toho na nervy..Popřípadě holky kdyby si mě nechaly třeba v nemocnici, malá tam může být se mnou nebo jak se toto řeší. Protože nemám hlídání a o dvouměsíční miminko nenechám starat někoho jiného než mě! Díky moc
@Blondyys píše:
Tak holky čekala sem že to dnes bude lepší a naivně sem si říkala že to přejde, ale je to stále pořád stejný, nic se nezměnilo tak si jedu na vyšetření, protože jsem z toho na nervy..Popřípadě hoacroty si mě nechaly třeba v nemocnici, malá tam může být se mnou nebo jak se toto řeší. Protože nemám hlídání a o dvouměsíční miminko nenechám starat někoho jiného než mě! Díky moc
Nevim co ti bude ale v nemkcnici te urcite nenechaji pokud dopadne sono dobre. Me sice dr rekl v nemkcnici ze mam zvolit jinou antiko bla bla a ze se to stava…a musi ti zkontrolovat sliznici…pokid tam nic nenajdou daji ascorutin na zmirnni krvaceni…a pak nejaky hormon ktery to krvaceni uplne zastavi aby te mohli udelat znovu ster z cipku…me nasadili hormonalni kyretaz a de to
a ted co nsem vysadila antiko se vse jeste vic zlepsilo…no nevim jak u vas ale u nas v Klatovech by malickou dali na detske oddeleni…
@Blondyys to se resi dle aktualni situace na oddeleni ale nepredjimej, res to pripadne az kdyz to nastane. Super ze konecne jedes na vysetreni tak at je brzo lepe ![]()
Ahoj holky moc se omlouvam že pisu tak pozde ale nejak sem potom uplne zapomela a do toho mala..rostou nam zoubky tak je to narocnejsi ale vse zvladame paradne..
Jinak na vysetreni jsem dopadla tak ze me udelala vylitlo ze me tolik krve ze sem citila takovou ulevu, ale mela sem hodne velko zratu krve ale vse dopadlo dobre…Pan doktor me predepsal nejake prasky na upraveni mesicku a nejake cipky proti bolesti…cipky sem vydrzela asi tri dny..potom silene krece, migreny, zvracela sem a do toho silene strevni potize…takze to sem hned musela vysadit..chytla jsem nejakou alergii na ty cipky takze sem to vyhodila do kose a dobrala sem prasky krvaceni prestalo..ale mela sem uz dostat zase mesicky a zase stale neprisly takze zase nevim co mam delat ted…Po tom porodu je to fakt sileny nez e to telo urovna ![]()
Přípojím se k otázce v pondělí my skončila šestinedělní už asi tři tydny nekrvacím ani nešpiním až včera večer jsem začala z ničeho nic krvacet a to ted to nepřestalo co to muže být? Jinak jsem celou dobu nekojila a na menstruaci je čas myslím děkují za rady
No protože tohle je moje třetí dítě a menstruasi jsem dostala až tak třetí měsíc po šestinedělní a to jsem žedného nekojila tak proto to jsem ted v šoku proč krvacímm par dní po šestinedělní
@Natika15 To bude asi tím že pokaždé je to jiné, já jsem taky dostala po posledním porodu menstruaci hned po šestinedělí. Podotýkám že po 7 porodu, a vždycky jsem ji dostala jindy.Tak se nelekej, pokud proběhne jako vždycky tak nemusíš mít obavy.
Ty jo klobouk dolu 7 porodu bych nedala…Já už jsem jsi myslela že my zustalo kus placenty nebo něco :/